Пуснаха Венци Боксьора от ареста, остава под домашен арест

Общо 12 са свидетелите срещу него, някои криминално проявени
Обновена: 9 окт 2021 13:25 | 9 окт 2021 13:18, Елка Василева
69
Пуснаха Венци Боксьора от ареста, остава под домашен арест
Снимка: архив, БГНЕС

Освободиха от ареста Венцислав Дамянов от Световрачене, по прякор Венци Боксьора. Причината е, че съдът не може да постанови нова мярка, защото все още е в сила предходната - домашен арест, предаде БНТ.

Така Венци Боксьора остава под домашен арест.

Още по темата

Преди около две седмици Венцислав Дамянов беше пуснат под домашен арест, но след това в сряда вечер отново беше задържан при специализирана акция на СДВР в Световрачене. Първоначално беше арестуван за 24 часа, като след това прокуратурата поиска задържане за 72 часа. Обвиняемият обаче беше пуснат, защото след като е под домашен арест, в момента не е опасен за обществото.

Прокурорът по делото поиска най-тежката мярка задържане под стража. Пред районния съд той каза, че са разпитани свидетели, които са разказвали за хулиганските действия на обвиняемия. 12 са разпитаните до момента свидетели, някои са криминално проявени. Те са дали сведения за нападения, които са изцяло инициирани от обвиняемия. След като ги набиел, той дори искал те да работят за него. Затова пострадалите са силно притеснени, защото близки на Боксьора ги карали освен това да оттеглят жалбите си и ги заплашвали със саморазправа.

Защитата от своя страна поиска съдът да не уважи поискана мярка за задържане под стража и каза, че Венцислав е изпълнявал стриктно мярката домашен арест и не е излизал навън, както твърдят местните жители, а полицията искала да извади дивиденти от случая.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
2
 
! Отговори
ЧЕСТИТО преди 2 години
30 години ОПГ бсп-дпс!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Венци иска да прави спаринг със свети Петър,и живота е ехо..какво извикаш такова получаваш!!
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Венци е решил да запише да учи зъботехника, търси спешно поле за изява!:)))))))))))
27
5
 
11
 
! Отговори
хахахаха преди 2 години
значи уволнихме шефа на второ районно ,за чадър а сега като го пуснаха кой ще уволним ,май е ред на г-н Рашков?
26
1
 
12
 
! Отговори
Булгар баба преди 2 години
Нека ПЪРВО ДА ОТИДЕ ДА ИЗБОКСИРА ТОЯ ДЕТО ГО Е ПУСНАЛ ОТ КАУША !
25
0
 
19
 
! Отговори
Някой си от някъде преди 2 години
Значи,ако той прави нови провинения не може да бъде наказан ,защото сегащното му наказание е още в сила ?!!! Ми той утре ще убие някой и пак да си е под домашен арест ???
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Венци тържествено кани всички негоди съграждани за сдобряване чрез тукат в зъбите! Моля заповядайте!:)))))))))
23
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега Венци ще боксира отново неговите съграждани за много здраве и дълголетие! БКП Форевър, оле! :))))))))))))))))))
22
5
 
17
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Само питам за един приятел?!Прокуратурата на Гешев ли пусна тоа из род,тя пак ли не осъди вече 2 години и ще пусне убиецът на Милен Цветков или по скоро това е съдът на Ос ран Панов,който ги прави тези врътки!?Не чувам и не чух нито един път протестиращите против ГЕШЕВ и Прокуратурата,да са протестирали против съда,който в крайна сметка се из сира на физиономията на прокурорите,подиграва се със трудът им и пуска бан дюгите на свобода!А сега остава Оср.Панов да го изберете и за президент?!
21
0
 
12
 
! Отговори
kolю преди 2 години
"Няма такава държава" или "Има такъв народ"...ами то е едно и също....мутри, корумпирани съдии и прокурори, 32 години преход
20
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом очевидно няма държава да спираме да си плащаме данъците и всеки да се оправя както може. Явно е,че тя не си изпълнява задълженията и няма смисъл да и даваме пари.
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още ли сме робовладелска държава ?! И сигурно ли е ,че само ги е биел ???
18
0
 
24
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Не от чувство за удовлетвореност пожелавам на съдията , който го освободи под домашен арест , да изпита това , което изпитват неговите жертви! За съжаление прави са хората от протеста в Стара Загора "Докога парите ще определят присъдата!
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв е тоя,че ще кара хората след кат ги набиел да работят за него,което значи,че се е възползвал от насилствен наемен труд без да им плаща заплати,даже да им плащал те не са отчитани и заведени как регулирани според държавни изискващи норми за труд с заплащане по тарифни ставки понеже е нямал фирми регистрирани по форми на заплащане,че освен туй не е им внасял на битите дори длъжници,ако са му задлъжнели от раздадени суми на лихви,кат не регистрирал се за таз дейност,не поел лечение,осигуровки
16
1
 
9
 
! Отговори
До 17 преди 2 години
Защото такива в по големи населени места нема как да виреят,що не иде дори в самата София да бие,еми в някво забутано село там?
15
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега какво видяхме как се гаври с хората, но очевидно това не притеснява съдиите. Ако нападне човек а той изкара пищов и го убие горкия човечец ще търка наровете заради този анаболен ненормалник защото няма как да го набие и единственото спасение е оръжието...
14
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едва не се притесних. *** коя е тази видна личност? Някакъв значим фактор? Как живях досега без да знам кой е този боксьор венци? Кажете ми хора, моля, ако обичате. На друга планета ли бях?
13
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този май работи за ОПГ БСП/ДПС, активиран е предизборно
12
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кубрат да отиде да му тества боксовата техника. Ще подвие опашка веднага "бияча"
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми то за туй има пу 800-1000 неразкрити убийства на гудина у Беге уе!