След побоя в Монтана - детето е с травма, несъвместима с живота

Дядо преби с метална тръба бабата и внучето
45
След побоя в Монтана - детето е с травма, несъвместима с живота
Снимка: БГНЕС

Детето, пребито с метална тръба от 66-годишния си дядо си в Монтана преди два дни, е с травми, несъвместими с живота, заяви д-р Красимир Каменов, началник на отделението по хирургия в болницата в града.

Там бе прието 6-годишното дете, а при жестокия побой тежко пострада и бабата, чийто живот също остава в опасност. Тя вече е контактна, но сърдечната дейност на детето се поддържа с медикаменти, а функцията на бъбреците му силно се е влошила през изминалата нощ.

Лекуващият екип увери, че е направил всичко възможно, за да спаси и двамата пострадали, както и вероятният нападател, който опита да се самозапали. Той е 35-40% изгаряния и след лечение в монтанската болница, е транспортиран в Клиниката по изгаряния в "Пирогов".

"Според мен случилото се е в резултат на психически проблем при мъжа, който вероятно не е бил открит и не е бил лекуван. За съжаление болни като него не търсят лекарска помощ", коментира още д-р Каменов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: Монтанапребито дете
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
37
 
! Отговори
Кошмар преди 2 години
Тази статия ме съсипа .. Горкото беззащитно същество, не разбирам и родителите, които са го поверили - едва ли не са знаели, че дядото има проблеми. Моля се на Бог да се пребори и да оцелее. Помолете се всички, никое дете не заслужава такова страдание!
10
2
 
26
 
! Отговори
В. преди 2 години
До последния умник.Като те вкарат в лудницата по донос друго ще заговориш.Има си семейство. Детето има баща и майка. Да са взели мерки те.
9
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Болни като него не търсят помощ" - този човек не разбира, че е болен! Кога ще проумеете колко грешно е наложеното от ЕС психичноболните да се лекуват само по тяхна преценка и желание. Лекуват ги, когато вече е късно, чак като стане някоя трагедия.
8
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пък после некои разправят "много е важен контакта на децата с бабите и дядовците им, не ги лишавайте от това ценно общуване" и те така стават трагедиите. Като си знаеш, че не са хора кво ще им оставяш дете да гледат?!? Не всички стават. Има и такива, факт!
7
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бедността убива.
6
37
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прикриват случая, по никоя телевизия не го казват, защото показва бездействието и некадърността на Петков и останалите комунисти в правителството назначени без конкурс по роднинска линия.
5
34
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зиро Петков лично да изпрати Бойко Рашков да провери дали не са били с фалшиви ваксини. Защото само фалшивата ваксина предизвиква такива реакции в хората.
4
11
 
11
 
! Отговори
Кунчу трипъл буст преди 2 години
Ако се беше препаратизирал с химикали срещу кихавица,дядката щеше да е кротък като скопен ***,след три пиратки.
3
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А някои си мислят, че корона вируса ни е проблема. Отворете си очите хора! Насилниците са навсякъде. И огромния брой случаи са тарторите в семейството, в компанията, в училище или на работното място. Ужас. Да дадат още милиони за глyпости, а не за превенция на психо заболявания и други такива. А и близките,защо ги крият? Не разбират ли че те ще са първите, които ще го отнесат?! Опомнете се бре хора!
2
5
 
33
 
! Отговори
Кардарашко сурвакане преди 2 години
"Според мен случилото се е в резултат на психически проблем при мъжа, който вероятно не е бил открит и не е бил лекуван" Амии, това си е традиция при кардарашите. Лично съм виждал как се сурвака чисто гола кардарашка с цинкова кофа по гърба.
1
29
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е агенцията за закрила на детето, пак ли някоя новоназначена калинка от Петков е проспала случая?