Зеленски в Twitte: Говорих с Александър Лукашенко

Беларуският държавен глава е близък съюзник на Путин
27 фев 2022 15:15, Анисия Иванова
86
Зеленски в Twitte: Говорих с Александър Лукашенко
Снимка: БГНЕС

"Говорих с Александър Лукашенко". Това написа президентът на Украйна Володимир Зеленски в Twitter. Не се съобщава никаква допълнителна информация за проведения разговор с беларуския му колега, който е близък съюзник на Владимир Путин, посочва БГНЕС.

Още по темата

По-рано стана ясно, че Украйна ще сезира Международния съд в Хага срещу действията на Русия, която според Киев манипулира понятието за "геноцид", за да оправдае инвазията си, съобщи днес украинският президент Володимир Зеленски, цитиран от Ройтерс и Франс прес, съобщава БТА.

"Настояваме за спешно решение, разпореждащо на Русия да спре своята военна инвазия, и очакваме съдебното заседание по казуса да започне следващата седмица", написа Зеленски в социалната мрежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само говори ли? Що не взе калашника да го склониш към мир и да ну покажеш какво е геноцид и какво не е, а пращаш другите хора да се бият?
2
11
 
12
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Проблема на задълбочаващите се психози е, че стават все по - тежки. Реалността изчезва и преговори в такава ситуация са почти невъзможни. Ако наистина искаше да преговаря вЛадолф- петър 2 , щеше да се съгласи за всяко друго място. Въобще не смята да приключи. Вижда се в очите му. Очи на сериен убиец. Няма да спре до Украйна, за съжаление.
1
2
 
9
 
! Отговори
Дар от БОГ ТАНГРА преди 2 години
Истинската съдба на човечеството е да има истински, а не изкуствен рай !Любовта, парите, здравето и като цяло всичко е важно, за постигането на истински и световен рай !Нека да правим любов, а не война!