Протест пред БФС, фенове и деца от школи замерят с картофи, бутилки, кенчета...

Спряха движението по Околовръстния път и бул. България
Обновена: 1 апр 2022 17:58 | 31 мар 2022 17:40, Александър Попов
40

Снимка: БГНЕС

Започна протестът срещу ръководството на Българския футболен съюз. Пред централата на БФС в Бояна са се събрали част от клубовете, които бяха санкционирани за участието си в конгреса, организиран от Димитър Бербатов и екипа му на 18 март.

В Бояна са и деца, трениращи в школите на тези клубове. За момента пред сградата на БФС са се събрали няколкостотин души, а към оградата на централата полетяха картофи и бутилки, чуват се нецензурни скандирания срещу Борислав Михайлов, както и викове "Оставка".

Малко след това се насочиха към Околовръстния път, за да спрат движението. На платното бяха хвърлени димки и бомбички, след което част от протестиращите тръгнаха на шествие и спряха движението и по булевард България.

Седмицата започна с палатков лагер на привърженици на ЦСКА пред сградата на футболния съюз. Фенове на „армейците“ се заканиха да стоят там безсрочно, докато не се стигне до промяна на сегашното ръководство, което въпреки свикания конгрес на 18 март, на който 76 делегати избраха Димитър Бербатов за президент, на практика продължава да ръководи българския футбол. Протестът бе подкрепен от „силните“ лица в ЦСКА, начело със Стойчо Младенов и неговия щаб, както и от изпълнителния директор на клуба Филип Филипов, който отнесе наказание от една година извън футбола заради присъствието си на Конгреса преди около две седмици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: протестБФС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
0
 
! Отговори
Киро Парцала преди 2 години
Едно е да можеш, да искаш и да го правиш. Неисках пълно да цитирам Героя от Мъжки времена. Но това което в момента върви в БФС е най долна проба Перушанеста *и хайката некъдърни*измекярченцаа около него* излагация, която директно излага още веднъж нашият Народ, а не държавата щото тя я няма!
31
0
 
5
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
доста срамно за футбола и държавата ни като се случват такива неща! "легендите трябва да си ходят"! то на всички ни е ясно .... лошо е че не напускат!!!
30
0
 
10
 
! Отговори
Говорещия с кучета преди 2 години
Кучето като захапе кокал не пуща а тоя пес от петнайсе години дъвче кокала на БФС.
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
самобръсначки и ножици е трябвало да летят. Перукан докато не бъде обръснат, няма да даде поста
28
1
 
10
 
! Отговори
Зевзек преди 2 години
Голям вратар е тоя Бобито бре, преди вардеше по вратите на стадионите да не влезе топката, сега варди на вратата на БФС да не влезе читав човек в управлението. Абе дайте му някаква врата там да варди че да ни освободи от присъствието си!
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БФС и българската прикриватура. ОПГ-та от където и да ги погледнеш. Много се успокой ме с падането на Бойко тиквата, но ето че нищо не е свършило...
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ФИФА и УЕФА искат хора като Перуката. Да им играят по свирката. Да гласуват за който "трябва"когато има избори за световни и европейски първенства и да си траят когато в шампионската лига набутват 20 отбора от първите 5 първенства , а за страни като нашата има 4 пресявки и окапват по пътя. Не случайно на тези позиции няма ограничение от 2 мандата каквито има за президентите на държави.
25
1
 
11
 
! Отговори
ЧИЧО СТАМАТ преди 2 години
До Анонимен НАШИТЕ КЛУБОВЕ СА ПЕРАЧНИЦА НА ПАРИ И СПЕСТЯВАНЕ НА ДАНЪЦИ,ЗАТОВА В БЪЛГАРИЯ ФУТБОЛА ТОТАЛНО СЕ СРИНА.КУПУВАТ СЕ ЧУЖДЕНЦИ НА ,,КИЛОГРАМ,,И РОДНИТЕ ТАЛАНТИ КОЛКОТО И ДА СА МАЛКО НЕ МОГАТ ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ
24
5
 
1
 
! Отговори
Болони преди 2 години
Вено е старите Българи знает как се краде, младите искат да се научат. Пародията е пълна.
23
10
 
0
 
! Отговори
Перуци преди 2 години
И ви да сте вътре и вие ще крадете.Тия където замерят с картофи ги е яд че за тях няма от каймака
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И сега като го няма Тиквата да разпределя какво голямо първенство е спечелено от някой български отбор?
21
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бях втора кола когато блокираха бул. България. Слезнах да ги питам колко ще продължи защото трябва да взема децата си от градина и училище. Те 20 човека тръгнаха да ми скачат на бой, че даже и самите полицайте ме заплашиха. Ето затова никога няма да се оправи тая държава. Какво съм им виновен аз и моите деца, и защото 20 човека ще ми скачат, да идват един по един кат са толкова отворени
20
4
 
2
 
! Отговори
ЧИЧО СТАМАТ преди 2 години
До Браво Момчета ПАК БАТ БОЙКО ВИНОВЕН ГОРКИЯТ.БОБИ МИХАЙЛОВ Е ПРЕЗИДЕНТ НА БФС ОТ 2005 ГОД. КОГАТО ОЩЕ НЯМАШЕ ГЕРБ.КАТО ВЪВ ВИЦА.НА ЕДИН ЧОВЕК МУ КАЗАЛИ ,ЧЕ СЕСТРА МУ Е ***,А НА ОТГОВОРА МУ ,ЧЕ НЯМАЛ СЕСТРА ПОСЛЕДВАЛ ОТГОВОР,ЧЕ АКО ИМАЛ ЩЯЛА ДА СТАНЕ ТАКАВА.
19
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бербатов не ме вълнува по никакъв начин. Нито съм му фен - нито почитател. Но перуката , бат венци , лечков и тнт - са ми откровенно про-тив-ни !
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аре бе , периката , бат венци и останалите русо-филски ко-рум-***-та - няма ли да се раз-карат най-после !
17
9
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
леле!...Щом са включили и ДЕЦА в ИНТРИГИТЕ СИ,значи съвсем е затънал "коня им в ряката".."новото лице"-Бербатов,който официално декларира,че няма никога повече да играе в българския национален отбор е налазил страстно към тлъстата БАНИЦА...
16
1
 
9
 
! Отговори
Браво Момчета преди 2 години
Шут в гузъ на перуката хахаха. Така се действа срещу гербажии, браво момчета.
15
10
 
4
 
! Отговори
Дико Сашев преди 2 години
Как ще викат оставка? Б. Михайлов не е избран за президент на БФС, че да подава оставка. Има си Правилник на БФС и според него няма избран президент.
14
6
 
3
 
! Отговори
Дуле Савич преди 2 години
Гледах го на живо в Спортал по едно време, точно хванах момента как деца рушат фасадата на оградата и хвърлят предмети по някакви стъкла на вътрешна постройка. Съжалявам, фенове, но не мисля, че начина да изразим несъгласието си с нещо е да трошим и мърсим, защото ремонта, почистването и т.н. пак от нашите джобове ще излезе.
13
0
 
13
 
! Отговори
До 10 преди 2 години
Не само разпределяше, но се и разпореждаше какво да стане. Типичен пример е, че под влияние на ББ, Михайлов подаде оставка. Забележете, че тази оставка стоя сума ти време, а веднага след като ББ изпадна от властта и не можеше да се разпорежда, Михайлов оттегли оставката и реши неочаквано пак да бъде шеф. Ето такива марионетки са всички.