Бащата на футболиста от ЦСКА Георги Йомов остава в ареста

Ще ти пръсна главата, заканил се Цецко Йомов
18 май 2022 17:22, Нели Христова
23
Бащата на футболиста от ЦСКА Георги Йомов остава в ареста
Снимка: БГНЕС

Повдигнаха обвинение на бащата на футболиста от ЦСКА Георги Йомов. Цецко Йомов е задържан с прокурорска заповед за срок от 72 часа, съобщиха от прокуратурата.

Според Софийска районна прокуратура има опасност 43-годишният мъж да извърши друго престъпление. Предстои да бъде внесено искане в съда за „задържане под стража“ на обвиняемия. На 16.05.2022 г. около 22.00 часа на бензиностанция на ул. „Околовръстен път“ в гр. София, обвиняемият извадил пистолет, насочил го към мъж и произвел изстрел в левия му крак, след което насочил пистолета към друг мъж и прострелял и него в левия крак.

Цецко Йомов е обвинен и за това, че се е заканил с убийство на единия потърпевш като му казал „Ще ти пръсна главата“.След случая е образувано досъдебно производство. До момента са разпитани множество свидетели, направен е оглед на местопроизшествието и са извършени претърсвания и изземвания, назначени са експертизи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
.. преди 1 година
аз само не мога да разбера какво лошо има в това къде живеят хората. бащин дом. после ти е тръгнало в живота и си си свикнал там и си живееш там и си ти е добре. да не говорим че си е квартал на софия. вие всичките комплексари в корпорацииката с апартаментче кредитирано в манастирски ливади сте кокос. всичките в бевърли хилс живеете
16
1
 
7
 
! Отговори
Иван преди 1 година
Значи бащата е на 43, сина е на 24. С други думи бащата е станал баща на 19. Всички се сетихме за етноса.
15
1
 
5
 
! Отговори
белина преди 1 година
Цеко с пищоля само заради цвета на кожата трябва да лежи в затвора докато избелее.
14
0
 
8
 
! Отговори
Един Българин пита преди 1 година
Защо крият етноса на Цецко?
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам дали разбирате, че са сменили обвинението и вече не е опит за убийство. Защото според експертите да те прострелят в двата крака и да си в болница с опастност за живота не било опит за убийство. Повръща ми се.
12
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички кадето пишете глупости и не сте запознати живеел в гето а карал кола за еди колко си,много сте прости имат си хората и къщи и апартаменти,а тия охранителчета лихвари кадето защитавате до вас да стигнат
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вън от футбола завинаги!
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я НАП да ги погледне тия!За да не ги погледнеме ние обикновените хора с тоягите!Ше ми се закани така и ще го просстрелям в аануса със собствения му пистолет ако ми се закани така!!!!!!!!!
9
1
 
2
 
! Отговори
hahahahaha преди 1 година
чакат ни още ГСП-та.
8
2
 
20
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Сини венци:):):)Каруци,бране на железо:):):)Цецко на 42 сина на 25:):):)
7
2
 
17
 
! Отговори
ма#как преди 1 година
Има бая такива в българия, дето за затвор си плачат, хвърчащи в небесата и център на собствената си нелепа вселена.
6
3
 
19
 
! Отговори
Класически преди 1 година
комплексар,къша няма ама колата на 6
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АритметикаПитай в Сто ли п ино во и не само ще ти кажат, но и ще ти покажат, че може. Даже баби на 43 ще ти покажат. Само прабаби на тази възраст още нямат, но работят по въпроса!
4
3
 
27
 
! Отговори
До 4 преди 1 година
Да, когато си от *** ни съграждани.Имаш кола за 300 бона, а живееш в скромна къщичка в гетото, а прасето на съседа ти препикава колата. Българска идилия.
3
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз само не разбрах,баровците са се правили на мъже ,ама като са им скръцнали със зъби и са се обадили на тати да дойде с пищольо ,е няма такива пикльооовци?
2
2
 
38
 
! Отговори
Аритметика преди 1 година
Може ли синът да е на 25, а бащата на 43???
1
1
 
35
 
! Отговори
Келла преди 1 година
Цецко бабаита сигурно от години си е мечтал как раздава правосъдие на улицата и знае, че за простреляне в краката, нашата дашна прокарутра ще му даде най-много една пробациика и ще го изцоцка леко с парички, туй то