Първи предполагаем случай на маймунска шарка в Гърция

Става дума за английски турист
27
Първи предполагаем случай на маймунска шарка в Гърция
Снимка: БГНЕС

Първи предполагаем случай на маймунска шарка е открит в Гърция при английски турист, съобщи АФП. Агенцията се позовава на информация на гръцкия орган за обществено здравеопазване.

Още по темата


Английският гражданин и неговият партньор в пътуването са прехвърлени в болница в изолация, се казва в изявление на гръцкия орган, цитирано от БГНЕС.

Лабораторните анализи трябва да потвърдят този случай до понеделник.

Няколко западни страни, включително Франция, Германия, Великобритания, САЩ, Испания и Швеция, са идентифицирали вече случаи на маймунска шарка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: ГърцияМаймунска шарка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
А дали скоро преди 1 година
Можем да очакваме комбинирана ваксина КовиМаймун19? При закупуване на всички бустери дози ще има ли някаква процентна отстъпка? Ако си ги бия всичките наведнъж, това ще ме предпази ли от индийската змийска кашлица, която се очаква през 2023 година?
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде, на "Мамунскатъ ваксина"! Топла, сочна, евтинаа.. -))))))
11
0
 
5
 
! Отговори
Реалност преди 1 година
То освен в Африка, маймуни има и в Англия , Германия , Франция , че и при нас дойдоха, да се учат някои. Това в кръга на шегата. Не е шега обаче лакомията на фармацефтите и желанието им за повече власт . Както винаги - глътка въздух през лятото и наново стегнация след това. До кога ще ни правят на луди, до когато не бъдат физически избити много от тях ли ?
10
3
 
6
 
! Отговори
ЦИРК МАМУНСКА ШАРКА преди 1 година
Примитивите клъвнаха новата кукичка преди още да е докоснала водата. Тичат, махат с ръце и пищят за вацини и локдани. Страшно е да си плоскоглав наивен страхливец.
9
3
 
3
 
! Отговори
Йосарян преди 1 година
Ама от новата измишльотина ще падат ли пак хора по улиците, както падаха от предишната измишльотина в Ухан? Аз мисля тоя път да падат само главите. На продажниците, на националните предатели, на медизинската мафия.
8
13
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Стига глезотии, ако трябва и ще си стоите по къщите. Не се предавало само по- полов път,затова трябва да сме отговорни и да опазим децата, На една от снимките си беше чисто детска ръка,Никой не ти говори за ваксини, просто стига сте цъкали наляво ,надясно. На границите контрол, здравето е по-важно от това да закъснеете с 30 мин.Глезотии
7
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да затворят границите незабавно, зове тук някой. СЗО с удоволствие ще се погрижи за нас, с нетърпение очаква повече такива призиви - ще ни сложи отново намордниците, ще ни подкара към задължителното ваксиниране, защото ваксините са подготвени от 2019 година, ще организира здравната полиция и насила ще се погрижат за нашето здраве...Глобалфашизмът започва като здравен фашизъм - добре са ни го замислили. Въпросът е дали ще играем по свирката им!
6
3
 
19
 
! Отговори
Фаучи преди 1 година
Аз като им казвах да внимават в какви контейнери евакуират пробите от украинските лаборатории, те махаха с ръка - трябвало да бързат да не ги докопат руснаците. На ви сега.
5
5
 
17
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Маймунска шарка, ама друг път! Това си е "Мънки бизнес". Всъщност мистериозното заболяване се проява само при тройно (и повече) ваксинираните с/у ковид...
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 10 АнонименМай е тръгнала от мъжът ти африканеца та и ти си заразен и требва да та изолират и изгорат
3
1
 
22
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Витанов потрива алчни ръчички.... иска пак да го канят по ТВ :))))))))))))))))))))))))))
2
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега като тръгнат по морето в Гърция ще я докарат и в България. Да затворят границите незабавно.
1
1
 
41
 
! Отговори
Кольо Мольо преди 1 година
това е гавра с нас, хората. толкова пандемии не е имало дори през средновековието. а ние пандемия след пандемия, въпреки че уж сме по- чисти и здравето от средновековните/античните хора