Продължава издирването на 32-годишния Алтънбашев

Според близките му той е отвлечен
25 май 2022 08:30, Александър Попов
30
Продължава издирването на 32-годишния Алтънбашев

Продължава издирването на 32-годишния Александър Алтънбашев. Мъжът е IT специалист и търговец на криптовалути. Той е бил обявен за издирване в понеделник, след като сестра му не успяла да се свърже с него.

Според близките му той е отвлечен. За последно мъжът е видян от сестра му, която го е оставила в района на Бизнес парка в столичния квартал "Младост". Мъжът е трябвало да пътува за Пловдив, но телефонът му е бил изключен и комуникацията с него прекъсва.

Още по темата
Сигналът за изчезването на Александър е подаден от сестра му. Тя се е усъмнила, че нещо не е наред, след като е видяла непознат мъж да излиза от жилището му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Александър Алтънбашев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
11
 
9
 
! Отговори
До 6 преди 1 година
Панелните шкембаци отдавна знаят всичко за криптовалутите. В колапс е, ок. Защо е в колапс ли? Защото доста разкешихме да вложим другаде. Не си в тия среди, не се изказвай. Хубав ден.
5
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както не един път съм казвал, докато в днеса панелният бачкатор лае кое били пирамида, ИТ спецовете ставаме милионери. Над 90% от новите милионери са криптомилионери, разкешили малка част от валутите си. Нямам колега с криптовалути за под 300к. Този човек има доста вложения. Странно е изчезването му. Възможно е и да е отвлечен с цел откуп.
4
8
 
9
 
! Отговори
Истанбулец преди 1 година
Няма да го търсите, обърнете по-голямо внимание на насилието над жени!
3
2
 
5
 
! Отговори
до -1 преди 1 година
До Анонимен-не бе, да не е кримиран
2
6
 
24
 
! Отговори
Светнат преди 1 година
Като върне парите на "изгорелите" инвеститори, ще се появи жив и здрав.Бая пишман "брокери" се навъдиха напоследък, ама то и бая шарани има.
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Криптирал се е..или са го..!