Жена наръга с нож 8-годишната си дъщеря, тя почина

След това тя е намушкала и себе си
Обновена: 1 юни 2022 12:52 | 1 юни 2022 12:52, Елка Василева
47
Жена наръга с нож 8-годишната си дъщеря, тя почина
Снимка: архив, БГНЕС

Жена от пловдивското село Желязно е нанесла няколко удара с нож на 8-годишната си дъщеря, после е наръгала и себе си.

Това е станало тази сутрин в селото.

Съседи, заварили кървавата баня, веднага подали сигнал на тел. 112. Майката и дъщеря й били откарани в болница. Момиченцето обаче починало заради тежките наранявания. По непотвърдена информация майката е в тежко състояние.

Детето е било откарано в болница в Пловдив, където  е починало, съобщи „Марица“.

Майката е в тежко състояние.

На този етап няма информация да има психични заболявания и какво я е провокирало.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: детедъщеряножЖелязно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
културни особености... чекала 8г и ся ша ми абортира
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурно е разбрала,че Бойко може да се върне на власт
12
1
 
3
 
! Отговори
ДА БЕ преди 1 година
Гледано с любов, майката не е социално слаба, образована е. Няма данни за малтретиране на детето, нито индикации майката да има проблеми с психика,наркотици или алкохол. И изведнъж видиш ли си наръгва детето многолкратно , после и себе си. Ако се погледне статистика колко хора убиват се самоубиват с нож, или убиват близките си с нож , надали ще е голям %. Криминалистите и разследващите случая да не би да са с умствен дефицит?
11
1
 
6
 
! Отговори
Коментатор преди 1 година
Горкичкото момиченце! Само на 8 годинки - възраст когато се радва на кукли, книжки, сигурно си води дневник, обича сладолед и разни други детски работи. Да те убие собствената си майка е най-голямото и най-коеарното предателство.
10
3
 
1
 
! Отговори
Теди преди 1 година
убийство заради имот сигурно
9
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съдебен психолог ли си какъв си може спокойно да се преквалифицираш на абсолютен д.е бил
8
2
 
12
 
! Отговори
Друид преди 1 година
Всички психолози психиатри и съдебни експерти са просто една утаечна смес с шapлатани които се крият зад красиви термини и никой от тях няма да ви каже истината. България има стотици такива досиета Х необясними в които майки,бащи ,деца посягат един на друг уж,безпричинно уж необяснимо уж били луди.Лудите са научните шарлатании.България тъне в зло и мръсoтия.Физическа спиритуална и душевна.
7
1
 
12
 
! Отговори
До съдебен психолог преди 1 година
Добре имаме диагноза, но тази жена не трябва да излезе от затвора. Страх ме е за децата ми като помисля, че на улицата се разхождат такива хора и то с напълно благ вид. Отделно ако убиеца беше мъж щяхме да имаме 300 коментара с призиви за връщане на смъртно наказание, саморазправа и т.н.
6
4
 
55
 
! Отговори
Роза преди 1 година
Дори и майката да оживее,ще бъде една развалина.Най-вероятно е да е имала скрито псих.заболяване.Не вярвам нормален човек да е толкова жесток към собственото си дете.Светът се побърка,хората не виждат бъдеще за себе си и за децата си и психиката на някои експлодира!
5
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горкичкото детенце! Сега със сигурност е на по-добро място. Но ЗАЩО?Ясно е, че жената има сериозни психологически проблеми, но как никой не забеляза, че е нестабилна? Тези неща не стават просто така изведнъж. Всеки родител се ядосва на детето си понякога, но не ги ръгаме с ножове, нали? Така, че явно причината е много по-дълбока и е имало сигнали, че нещо с майката не е наред. Ама кой да забележи? А и всеки гледа, да не се бърка и...накрая става трагедия!
4
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поради спокойният и богат живот жената е решила да се преселят с дъщеричката в друг свят по добър от този. Познавам много хора които обмислят това спасение. Разубеждавам ги да не извършват този смъртен грях и уж ме слушат но докога незнам
3
1
 
32
 
! Отговори
Съдебен психолог преди 1 година
Залагам на "синдром на Медея". Това е състояние което се отключва след остър конфликт с другия родител на детето, и е много по-често срещано отколкото си мислите. В повечето случаи обаче не завършва фатално, може би някой шамар за детето и толкова. И все пак НИКОГА не оставяйте децата сами с другия родител след остър конфликт.
2
3
 
30
 
! Отговори
Майка!?!?!?!? преди 1 година
Хайде имайте малко уважение към смъртта на детето!
1
6
 
91
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бог да прости детенцето.