Радева признала, че полицаи от 4-то Районно занесли стълба на Семерджиев

Той изгубил ключовете си при катастрофата
7 юли 2022 19:20, Нели Христова
364
Радева признала, че полицаи от 4-то Районно занесли стълба на Семерджиев
Снимка: Facebook

Симона Радева от столичното Първо районно управление, за която се предполага, че е била заедно с Георги Семерджиев по време на катастрофата, му е осигурявала "полицейски чадър", съобщават от БНТ.

Още по темата

Тя е пътувала и друг път с него, за да не се стига до проверки от полицейски патрули.

По време на разпита ѝ Радева е разказала, че след катастрофата полицаи от 4-то Районно управление са отишли до автомивката на Семерджиев, откъдето са взели стълба и са я занесли до апартамента в "Лозенец", където е живеел.
С помощта на тази стълба Семерджиев се е прибрал през прозореца, тъй като няма ключове. Те били изпаднали при катастрофата и са намерени от разследващите по време на огледа.

Според източници на БНТ, Радева е имала връзка със Семерджиев и го е допускала до секретна информация от службата си. Когато не е била на работа, е оставяла радиостанцията си и така той е можел да подслушва работата на полицейските служители.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


364
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
7
 
13
 
! Отговори
Паметлив преди 1 година
Рашков, Рашков , казвах ти аз , че ще ни върнеш в бандитските времена . И докато беше шеф на НСлС се случваха същите истории.
245
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Помощ от Европата? - Това е само първата част на приказката , но знаеш ли как ще продължи и как ще свърши - Ще ти кажа : Нас ще ни изтъргуват като територия и ще върнат под контрол на Русия , а те ще приберат всички откраднати от нашите продажни балъци и държава пари , които нашите изнесоха след ограбването на България !
244
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако искате да разбиете сивия бизнес с дрогата начина не е да търсите възмездие, а като гласувате легализация на тревата. Така куките вече няма да са си приятели с дилърите. А дилърите няма да се разхождат по улиците, а ще си седят по шоповете. Добре дошли в 21ви век. Да не си мислехте дъртите, че го разбирате капитализма по-добре от американци, канадци, немци, испанци и холандци?
243
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Copa cabana 1312
242
1
 
6
 
! Отговори
Kkk преди 1 година
А С А B
241
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"На тоя до последно са се мъчили да му съчиняват алиби, да го прикриват, да изкарат че колата му може би е открадната, а на сутринта са заличавали следи от катастрофата. Дано се намери някой некорумпиран да изкара повече факти наяве." - не се надявай, покриват всичко. Преди 2 години сина на вълка, тръгвайщи от Sweet-a и правейщи зесен завой преди общината в Младост 3 блъсна бремена жена и я остави на мястото. Заградиха я веднага да не се вижда трупа и на момента демонтираха камерата от общината.
240
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 247След като благополучно се е прибрал, явно е решил да поотпусне от напрежението.
239
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мааайкооо Резил. Пълен резил . Браво Рачков. Пенсионери не са за тая работа
238
1
 
16
 
! Отговори
Радев преди 1 година
Важното е да имаме респект към МВР
237
0
 
13
 
! Отговори
Док преди 1 година
На тоя до последно са се мъчили да му съчиняват алиби, да го прикриват, да изкарат че колата му може би е открадната, а на сутринта са заличавали следи от катастрофата. Дано се намери някой некорумпиран да изкара повече факти наяве.
236
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гербераски истории
235
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Мен обаче ме гложди един въпрос : Полицаите му занесли стълба ( това добре ) , за това са полицаи да помагат на гражданите в нужда , НО вчера писаха че "Кобрите" са го намерили НЕадекватен - Та въпросът ми е : Как се качил по стълбата ??!! Надявам се че тези от 4-то не са го носили и по стълбата ?!" - че ти да не си мислиш, че е нямал малко джам и бело останало у тях. Като знаеш, че те чака акция най-важна е да се прибереш на всяка цена и да изхвърлиш и доиздрусаш всичко. Хаха
234
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази заслужава да я разчекнат и да седи форевър в поза шпагат.
233
1
 
4
 
! Отговори
Komentar1 преди 1 година
Хареса ми статията за Английския премиер и как неговия заместник бил обвинен но защо в България има катастрофа, а не обвинение за гавра с малолетни които сега са размазани и улики няма понеже случая е потулен преди време и за да не бъде изнудван сегашния Премиер свръх доза и на булеварда под колите. Наистина Всички прокурори са за уволнение понеже имат достъп до СРС и са допуснали да бъде гласувано в Парламента скандална автобиографичен статус на Премиер който няма морални задръжки.Полиграфа офф
232
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мен обаче ме гложди един въпрос : Полицаите му занесли стълба ( това добре ) , за това са полицаи да помагат на гражданите в нужда , НО вчера писаха че "Кобрите" са го намерили НЕадекватен - Та въпросът ми е : Как се качил по стълбата ??!! Надявам се че тези от 4-то не са го носили и по стълбата ?!
231
0
 
11
 
! Отговори
Henderson преди 1 година
Много е зле тази жена. Просто на тази снимка изглежда добре. Може да е моделирана.
230
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 241 - на 32 съм брат, познават си ме куките из квартала щото като бях малък бачках за тях на 19ти блок в Младост 1. Много добре знам колко са корумпирани. Докато дрогата е забранена винаги ще се контролира от политиците. Не че не бачкам де, но 17 години покрай наркомани знам всеки втори дилър, тия от София Запад даже са ме били щото им подбивах цените 2009 и мятах трева на по 12 когато беше 16лв на едро. Забраните раждат престъпници - Лао Дзъ.
229
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пoмияpи!
228
1
 
12
 
! Отговори
наблюдател преди 1 година
Чак се учудвам, че има 48 наказателни постановления при този полицейски чадър, ег***ти каръка. Колко ли пъти пък е "почерпил"?
227
1
 
13
 
! Отговори
Бончо преди 1 година
Никога няма да се оправи тая държава с толкова *** и ***. Проклети да сте.