Полицайката, хваната с марихуана, иска на свобода за да отиде на държавен изпит

Според семейството й наркотиците са подхвърлени
31 яну 2023 19:20, Нели Христова
94
Полицайката, хваната с марихуана, иска на свобода за да отиде на държавен изпит
Снимка: Facebook

25-годишната полицайка Симона Лулеова, която бе хваната с 478 грама марихуана в колата, поиска да излезе на свобода. Пред Районния съд в Разлог, който гледа дело за мярката за неотклонение, тя обясни, че иска да бъде пусната под гаранция, за да се грижи за 5-годишната си дъщеря, както и да чете за държавен изпит по специалността "Право".

В събота, по време на специализирана полицейска операция, около 14 часа в района на Разлог е спрян за проверка лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от 25-годишната Симона, която от 2 г. е полицай в Седмо РУ-София.

В багажника на автомобила, под резервната гума, органите на реда са открили пакет със суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на марихуана с тегло около 478 грама. Образувано е следствено дело по описа на Окръжен следствен отдел-Благоевград.

Близначката на полицайката Силвия и майка им Елена Лулеова смятат, че наркотиците са подхвърлени в колата и е направена постановка. "Преди седмица брат ми бе пребит от криминално проявени хора и пуснахме жалба в полицията. Още тогава много хора ни предупреждаваха, че ще си имаме неприятности", каза Силвия Лулеова. Майка й пък обясни, че колата, в която бе намерена марихуаната, е стояла 3 дни паркирана в близост до дома им в Разлог, а едната врата не се заключвала и някой е поставил там дрогата. "Можеше да бъде всеки един от нас, защото колата е семейна и всички я караме. Преди това със Симона отидохме с другата ни кола в София", допълни Елена Лулеова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
3
 
5
 
! Отговори
Тиква преди 1 година
Грозна и нагла шматка, резултат на гербисти, всичко тръгна Надолу, калинки и плъхове.
66
2
 
5
 
! Отговори
Nqma Bg kalviatura преди 1 година
Доста добре си е знаела Симончето, ама айде. Като опре до дупцето, всеки започва да се жалва. Да си понесе последствията! Нали полицайка е била, знае (уж) закона
65
1
 
5
 
! Отговори
половин кило чай преди 1 година
си е доста голям пакет, дори пресован. Това е все едно както си вървиш по улицата някой да ти пусне тухла в джоба без да усетиш.
64
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубава мацка и тя е Симона, като другата полицайка Симона.
63
1
 
7
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 година
Що на мен никой не ми сложи една торба в багажника?Вътрешни разследвания са си свършили работата.Пътувал съм с полицаи и,като си покажат картата няма даже и връчване на фишове,камо ли ровене под резервната гума.Един *** по малко в Полицията.Любопитен съм за колко време може да изпуши половин кило?Събирала е за вагинопласика сигурно.Дано съдията бъде справедлив.
62
1
 
21
 
! Отговори
Никой преди 1 година
Майка и дава интервю и казва невинна е,някой и е подхвърлил във колата половин кило марихуана защото не заключвали колата и въпросния някой който е похвърлил "тревата" е отворил багажника вдигнал е кората,резервната гума сложил е марихуаната там и пак е сложил всичко на място...евала на тоз подредения дето е подхвърлил ПОЛОВИН КИЛО ТРЕВА!!!
61
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Полицаите които правят престъпления трябва да бъдат наказвани по-строго от останалите. Очаква се че един човек като е станал полицай да е пазител на реда а не нарушител на реда. Никой не е каран насила да става полицай. Като не им харесва работата или заплащането да си търсят друг вид работа. Сякаш някои стават полицаи за да могат по-лесно да правят престъпления и да се крият зад униформата.
60
2
 
25
 
! Отговори
789 преди 1 година
Ама какво доживяхме, някакви простакеси да се наричат полицайки. Боже опази.
59
1
 
28
 
! Отговори
До Хичо преди 1 година
Не е случайно. Вътрешна сигурност дебнат с месеци и години, ако трябва. Когато са сигурни правят реализация. То е ясно, че полицаите, които са я спрели са от Вътрешна сигурност. При нормална проверка няма кой да ти гледа гумите.
58
1
 
1
 
! Отговори
До 47 преди 1 година
И аз те познавам. Ти нямаш 100 лева.
57
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе ко става с тия полицайки бе. А дано една читава има поне за цвят.И за ко изобщо са тия полицайки - ако стане напечено и трябва срещу бандити да се изправи - какъв респект ще им вдъхне.Безсмислена работа.
56
1
 
23
 
! Отговори
Бич може преди 1 година
Всички чичаци в системата на МВР които са на заплата и пенсия едновременно от началото на 2016г.до сега трябваше да се изчистят веднага след три години докато бяха на тази златна ,,нянка,,но уви за едни майка за други мащеха продължават да си цоцкат и никой не ги закача.Как се назначават новопостъпили всички знаят и затова сме на улица без изход
55
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мааааааааааа сички Симони(или производните им) ли газят смело лука в МВР-то
54
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия полицайки доста са гледали виетнамката Ко в Рамбо 2 когато помагаше на Рамбо красавицата с калашник в ръка във Виетнам.
53
5
 
13
 
! Отговори
(-_-) преди 1 година
Явно са я нагласили по най-дървения сценарий.. Да е мислила, като се е правила на много веща в занаята. Това е България все пак и тия неща са инструменти. Неудобните стават жертви. Или просто жената е адски ***.
52
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отката на пистолета ако стреля тази по някой или мишена после 2 седмици ще я боли рамото миличката изнежена кифличка.
51
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Със закон трябва да се забрани на жени да стават полицаи. Толкова е абсурдно, че няма накъде повече. Тя не мода наготви една манджа, оръжие ще ми държи, че и ще стреля горката....
50
2
 
37
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 1 година
А защо тази полицайка помогнала на Семерджиев не е подведена под отговорност за това че помага на убиец да се измъкне?
49
4
 
37
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 1 година
А какво стана с онази полицайка- татуираната пикличка, която помогна на Семерджиев убил две момичета за да избяга от местопрестъплението? Уволниха ли я?
48
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези май цялото семейство са маносани. Бащата убиец, сина пребит, щерката с избити зъби от жендар,а сестра й близначка на държавна хранилка заловена с половин килограм трева, вероятно защото е дилър в студентски град. То затова нормалните емигрират .