Задържаха извършителя на грабежа над жена в Бобов дол

Той е 21-годишен жител на града
Обновена: 29 апр 2023 20:53 | 29 апр 2023 20:50, Красимир Ангелов
9
Задържаха извършителя на грабежа над жена в Бобов дол
Снимка: БГНЕС

Полицаи от Бобов дол задържаха извършител на грабеж, съобщиха от полицията.

Потърпевшата е 55-годишна жена, служителка на затвора в Бобов дол. Тя била нападната снощи около 19:00 часа в пешеходната зона на града.

След нанесени удари и упражнена сила, на жената е отнета чанта с лични вещи - мобилен телефон, пари - около 40 лв., и ключове.

Още по темата
Сигнал за жена в безпомощно състояние е подаден от случайно преминаващи граждани, уточниха от полицията. Предприети са незабавни издирвателни действия от служителите на РУ - Бобов дол, а на жертвата е оказана медицинска помощ в болница в Дупница, където е настанена с лицево-черепна травма.

Днес криминалистите са задържали извършителя на деянието. Той е 21-годишен и е от Бобов дол. Работата по случая продължава в полицейското управление в града под надзора на прокурор от Окръжна прокуратура. Образувано е досъдебно производство.

От полицията в Кюстендил посочиха, че става въпрос за грабеж, а инцидентът няма връзка с работата на жертвата, която е служител в канцеларията на затвора в Бобов дол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: полицияБобов дол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Да допълня... преди 1 година
До Алекс 6 Четиридесетте лева не са проблем, а документите. Да изкараш нови документи е ходене по мъките.За другото е така.
6
1
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Редко кух и безмозъчен индивид.Ще лежи заради 40 лв.Една кокошка има повече акъл.
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този посегна на служител на "Министерство на правосъдието". Ако този път защитят своя служител, някой ще трябва да бъде за дълго млада булка сред старите пандизчий.
4
0
 
20
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Опит за умишлено убийство чрез удари по черепа и лицето. Екзекутирайте индиеца с цвят на бобовдолски въглища на площада пред общината и пребийте цялата му рода с бамбукови пръчки.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тва е Германов!
2
0
 
24
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Побой с цел грабеж 4 или 5 години.Ще ми се преди да влезе да го изкарате на площада с табелка крадец и обществото да го счупи от бой
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рапър!