Труп на 18-годишно момиче е намерен край село Лозен

Вероятно е на издирвана от вчера
Обновена: 5 авг 2023 10:28 | 5 авг 2023 10:00, Александър Попов
66
Труп на 18-годишно момиче е намерен край село Лозен
Снимка: БГНЕС

Труп на младо момиче е намерено в района на село Лозен тази сутрин.

Момичето е на 18 години и вчера е било обявено за изчезнало, твтрдят източници на БНТ.

Оперативните групи в момента пътуват към мястото.

За смъртта й има задържан, криминално проявен 32-годишен мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: Лозентруп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
1
 
8
 
! Отговори
Истината преди 8 месеца
Хората не принадлежат на никого и не се превръщат в ничия собственост със самия факт на участието си в романтична връзка. Моногамията не е задължение. Не е задължение и да останеш с някого, след като връзката ви вече е изчерпана.
61
1
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 8 месеца
Насилието не е семеен проблем, а криза, която засяга цялото ни общество! Никой няма право да държи под контрол друга личност (жена)! Нито има право на собственическо чувство над нея. Щом иска да е с друг, това е нейно ПРАВО! Това не е повод да я убиеш, а да я пуснеш и да си намериш друга жена!
60
1
 
6
 
! Отговори
Мнение преди 8 месеца
Ревността е порок като завистта.
59
2
 
10
 
! Отговори
Истината!!! преди 8 месеца
Пяк дива ориенталска ревност! Психопатите не могат да осъзнаят, че жената е отделна личност, със собсвени чувства и емоции, тя не им принадлежи, нито им е собственост и има право да бъде и да ходи при когото си иска!!!
58
1
 
3
 
! Отговори
ееееда преди 8 месеца
за толкова години преход единственото хубаво и смислено нещо е че тото спря да прави видеа . пууууу пак е нещо кво , пак е нещо ! че като нищо щеше да се изсмее и тук *** му аааа
57
1
 
2
 
! Отговори
Еее преди 8 месеца
Най обикновен ден за територията. 1-2 убийства....нищо работа. Всички събития които се случват са напълно нормални и логични предвид "развитието" на територията последните 33 години.
56
7
 
10
 
! Отговори
Жалко преди 8 месеца
Бог да я прости. На останалите тийнейджърки да им е за урок - да се влюбват в свои връстници, с млади чичковци да се занимават, когато станат поне на 25 г.
55
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Няма ли сега Кирил Петков да организира поредния платен протест?
54
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всеки един убийства и трупове. Честита Промяна!
53
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
18-годишна няма работа с 34- и 32-годишен. Защото вторият тpyn е на 34-годишен мъж. Но и тези двамата над 30-годишни nepгuшu да ги питаш защо не са си у дома при своите 30-годишни съпруги (каквито би трябвало да имат), заобиколени от поне по две малки дечица, ами са хукнали подир агнешката кълка? Да не би пък сводници да са спорили за труженичка? ***, че разбери.
52
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това вече ми напомня времената отпреди половин век в малките градчета във вътрешността на САЩ. Когато с много зор и тичане отърват някое закъсало моме от похитител, шерифът я пита: "Госпожице, защо по това време сте тук, а не в детската стая на втория етаж на къщата на баща ви, където ще сте в безопасност?" Само че за съжаление днес и там почти не са останали такива кътчета, съхранили атмосферата на спокойната, консервативна, провинциална Америка.
51
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Какво се косите? Нищо ново под Слънцето - селските пръчки се избиват едно други. Никакви конституции и закони не могат да спрат примитивните хора в желанието им да се покажат, че не само са примитивни , но и престъпни!
50
7
 
7
 
! Отговори
Хаос преди 8 месеца
Нещата продължават и без Тото, и без Марков от БАН и другите хора, които бяха санкционирани без по някакъв начин реално да могат променят отношенията в семействата.
49
2
 
8
 
! Отговори
Неразбрал преди 8 месеца
Нали вчера костюмирани тарикати цял ден ни обясняваха и разтягаха локуми по телевизията, че Никога повече?Или днес и утре не важи щото са почивни дни събота и неделя!?
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Класически любовен триъгълник.................в един момент единият разбира и полудява, и тогава става белята..................убийство от ревност!!
47
3
 
10
 
! Отговори
вероятна версия преди 8 месеца
Тая малката на 18 г. е въртяла любов с двама мъже едновременно , те не са знаели един за друг. Била са конкуренция и баджанаци..............и двамата са спали с нея!Но единият е разбрал и от ревност е решил да им отмъсти и на двамата..............на момичето и на конкурента си...............след това им е видял сметката!!Лоша работа е ревността...................даже и до убийства води.................ужас!!!
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 47. Че то си има. Но те действуват след убийството а не преди това.
45
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Да вземат и да измислят един "Закон против убийствата на хора" а не само закони за кучета,котки,криви краставици и трансгендери!
44
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 45. Тва е от бананите
43
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Откачи този народ