Взривове отекнаха в Киев, обявена е въздушна тревога

Задействана е украинската противовъздушна отбрана
11 авг 2023 12:16, Елка Василева
183
Взривове отекнаха в Киев, обявена е въздушна тревога
Снимка: архив, БГНЕС

Експлозии отекнаха в Киев, след като бе издадена тревога за въздушна опасност за цялата територия на Украйна, предаде Ройтерс, като се позова на очевидци.

Кметът на украинската столица Виталий Кличко призова жителите да стоят в бомбоубежищата.

Представители на градската управа на Киев казаха, че е задействана украинската противовъздушна отбрана.

Кличко съобщи в. "Телеграм", че фрагменти от свалена ракета са паднали на територията на детска болница в града, но няма жертви и ранени.

Журналисти на Ройтерс казаха, че чуват експлозии, но засега не могат да проверят точното място, на което те са станали.

Националната телевизия "Суспилне" съобщи за взривове във Виница и Хмелницки район на Киев.
(БТА, Габриела Големанска)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 128.... покръстили са ги българите, ама не казваш колко бой са изяли, докато ги покръстят...
128
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Подкрепата от запада за Киев намаля! ЕС също си пести вече думите относно войната! С 2 думи очакват лоши времена Режима в Киев! Русия ще се възползва убеден съм и ще удари Още по лошо Украйна!!!
127
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 135... Ти учи.... хан Аспарух като дошъл от Русия и създал първата българска държава, писал като завет да обичаме Русия като родна земя.... Ама такива "историци" като теб изгориха завета и промениха историята, за да се подмазват на посолството...
126
1
 
25
 
! Отговори
Христо Христов преди 9 месеца
Чухме, че урките ПАК (нарочно) са сваляли ракети над цивилни обекти. Но мен ме интересува дали има ударени "пицарии", посещавани основно от нато-вски "журналисти".
125
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да, на фронта е месомелачка. Украинците пълнят гробищата, но Киев е идеално. Проверете, ве. Какво ви струва. Киев е великолепен град построен от руснаците. Там преди Ленин е имало едно блато.
124
17
 
4
 
! Отговори
Учете история преди 9 месеца
"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийс
123
18
 
8
 
! Отговори
ШОК преди 9 месеца
ВСИЧКИ,КОИТО ПОДКРЕПЯТ ПУТИН ПО ВЕСТНИЦИТЕ,ЖИВЕЯТ В НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ!
122
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Видяхте ли наpкосите по улиците в америка на фентанил, който властите там са легализирали и с които се тровят маса народ в меката на демонкрацията. Поради липса на пари, освен фентанила хората употребяват и конска упойка, която нямало как да се забрани. Тотално зомбирани дpусалки и в комплект плюс още 60 милиона бездомни клошари по улиците. Да живее капитала и демокрацията!!!
121
22
 
7
 
! Отговори
Православен преди 9 месеца
Антихристът Путин е довлякъл черкези и безброен башибозук от всички краища на Азия да палят и грабят Православни Земи!Да гори в Гейената ВоВеки!
120
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Социалната система на запада се разпада. Там се напълниха с емигранти, от които 90% не работят нищо и чакат само на соца. Вече хората не могат да живеят охолно като преди и както макрон каза: "Вече нищо няма да е като преди. Свиквайте". От друга страна бялото им население прогресивно намалява и застарява. Нямат ресурс да се отърват от авантаджииските емигранти. Бавно и стремително западно геiропейските страни изтичат в канала.
119
20
 
4
 
! Отговори
Учете история преди 9 месеца
"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)
118
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ти русофобе наливаш в трошения ти стар катраник бензин от руски нефт. Ти русофобе спонсорираш Путинския режим. Купи си магаре и талига, не бъди спонсор на Русия!
117
4
 
17
 
! Отговори
до православен преди 9 месеца
До Православендо к..у...х...а..т...а ти кратуна. Именно Путин е пазителя на православието и християнските ценности.Дано Господ го поживи още 100 години да управлява
116
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Украйна напредва мощно с Хамвитата към Бандера. Напредват във вид на мръвки и ламарини.
115
2
 
5
 
! Отговори
И..... преди 9 месеца
отваряте ютубата, в реално време и там си плажуват блажено по бански и никакви взривове. Чак им завиждам
114
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Менталният статус на ЕС, ЕК и нато е под голям въпрос. Неадекватността на тия организации и на подръжниците им у нас е на супер високо ниво.
113
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
вече и кучетата на двора знаят че нацистите ползват като бази детски градини ,болници,хотели .Дори Хитлер е като дете пред тях
112
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Обръщам се към всички телезрители: Вие гледате едно и също по всички канали. Случайно да ти е идвало на ум, че това не трябва да е така, че всичко това е информация за промиване на мозъци? И дори това не са новини, а ти гледаш някакви си анализи от пропагандата. Промивка яка. Ако гледаш нашите медии и повярваш, мойте съболезнования ти си жертва на краваро-еврогеiска пропаганда. Гледайки БГ телевизии ти се предвъщаш в Zoмби.
111
16
 
2
 
! Отговори
Учете история преди 9 месеца
"Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!"(Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите",
110
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Само днес киевския режим изстреля арт снаряди за над 20 млн евро, използва ПВО ракети за над 300 млн евро, загуби танкове и други броне машини на стойност 100 млн евро, напредна с 0 метра и загуби 2000 укронациста на стойност 0 евро.