18 години зад решетките за българин, изнасилил две ученички в Лондон

Силвестър Тошев няма постоянен адрес, работел в строителството
49
18 години зад решетките за българин, изнасилил две ученички в Лондон
Снимка: БГНЕС

Английски съд осъди български гражданин на 18 години затвор за изнасилване на две ученички в Лондон. 27-годишният Силвестър Тошев получи тежката присъда, защото по време на процеса станаха ясни шокиращи разкрития за неговите нападения над момичетата, включително, че си е направил снимка за спомен с една от жертвите, предаде Нова телевизия.

Адвокатката на българина го описва като „дошъл да търси по-добър живот, след като имал много трудно детство като сирак”. Той не е имал постоянен адрес в Лондон. Едното престъпление е извършено през септември 2021 г., а другото – от януари 2023 г. Жертвите са на 16 и 17 години.

Разследващите казват, че сънародникът ни е „опасен хищник, който дебнел и умишлено се насочвал към уязвими млади момичета”. 27-годишният мъж заговарял жертвите си или в автобус, или в автобусна спирка. След това ги придърпвал в храсти – именно там ставало изнасилването.

Полицията стигнала до престъпника, благодарение на камери за видеонаблюдение. След това е направен и ДНК анализ. Предполага се, че е възможно Силвестър Тошев да е извършил и други престъпления. Мъжът се занимавал със строителство и живеел в различни квартири.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: лондонприсъда
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Че тоя чист ром,пък и не се знае тия ученички дали агличанки,знаем че там от кол и въже
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
злобното турче пак е налазило коментарите с копи пейстнатите си обиди срещу българите, въпреки че вече се установи,че извършителят е от неговото племе. Толкова му в акъла,че дори не може да измисли нова ругатня
32
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Един гласоподавател на дпс по-малко
31
0
 
6
 
! Отговори
До Ъ (№ 29) преди 6 месеца
Има много снимки в други сайтове, ясно се вижда, че е индиец. Момичетата не са слизали заедно с него, а са правили това, за да се отърват от опипването му, но той слизал след тях. Едната се оплаква, че е викала за помощ докато той я влачил към затънтено място в парк, но никаой не се отзовал. Камери са засекли как ги е дърпал насила и дори едното изнасилване е станало в обсега на една от камерите, така че индиецът няма как да се измъкне.
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Също така са установили, че е нападал само руси момичета. Да се надяваме, че в затвора ще го настанят при скинари.
29
0
 
4
 
! Отговори
Грешка! преди 6 месеца
Осъден е на 23 г. Може и да се е "занимавал със строителство" понякога, но после е работил в автомивка и е набелязвал момичетата на спирката на автобуса, с който отивал на работа. Под въпрос е дали често е сменял квартири или често е живял като клошар. Момичетата го описват като изключително нагъл, защото дори да не му обърнат внимание,когато ги заговаря, после сядал до тях в автобусаи започвал да ги опипва. За да се отърве, момичето слиза от автобуса, но той я следвал и я завлича някъде насила.
28
2
 
4
 
! Отговори
БУНГУР преди 6 месеца
Истински българин .= ПакистаноТуркоБългар . Евалла .
27
4
 
4
 
! Отговори
ъ преди 6 месеца
Съмнява ме, че този Силвестър е някой бхарат. Но и друго е интересно - как точно може да придърпа в храстите момиче, с което се е заговорил в автобуса. Това момиче трябва да е слязло с него. Както и да е, щом официално се води българин, а не пакистанец - полагат му се 18 години затвор.
26
0
 
9
 
! Отговори
Днес бг преди 6 месеца
Престанете да наричате *** Българи!Не отговаря на истината.
25
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ама тоя го видях бе, той ако е българин, аз съм НОРВЕЖЕЦ. това е индианец от АПАЧИТЕ. От Сунгурларе.
24
10
 
7
 
! Отговори
Защо го злобите? преди 6 месеца
Той е български продукт на демокрацията! Гордейте се и не гласувайте никога повече! Трябва, но ще е много трудно да се възроди България!
23
4
 
9
 
! Отговори
Мухаха преди 6 месеца
А кмета на Лондон е чистокръвен англичанин.
22
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ако беше Пакистане щеше да му се размине.
21
3
 
2
 
! Отговори
Зодиак е доживот преди 6 месеца
също като Момата . 49 убийства , а момата 9 . везната Показва Влияния в съдебната и прокурорската Системи . Тайния запис на Къро и Еврото даде резултат . има трусове . В лондон има наркотици по училищата . а подобни взаимоотношения са незаконни . бившия им примиер-министър купонясваше в ковида, хари вземал гъби и трева , а камила открадна стола на Даяна .
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сабалян по ТВто казаха, че у ЮК тази година са станали 67000 изнасилвания, като са разкрити 5000.
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
МАЛКО СААА! 180 години МИНИМУМ! 2 доживотни за животни!
18
0
 
7
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 6 месеца
"Hanged, drawn and quartered" за тоя, няма какво да се занимават със затвори. Бавно, забавно, зрелищно и ефективно :). Може даже да се предлагат разни снаксове и напитки за отишните да гледат преставлението, също както е в кината :).
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мамка му, малко са му 18 години.
16
0
 
7
 
! Отговори
а преди 6 месеца
а що не си го държат там, че утре се върни и кой знае какви ще ги свърши
15
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Българин, колкото аз съм англичанка. Проблема е, че английския затвор е с по-човешки условия от на повечето хора в Бг. Това за него ще е като почивка в Каблешково