Наско Сираков се обяви против Боби и БФС

16
Наско Сираков се обяви против Боби и БФС
Снимка: Lap.bg

"Категорично съм против това управление на БФС, защото то е насочено срещу ПФК Левски“, обяви мажоритантият собственик на "сините" Наско Сираков по време на Общо събрание на клуба.

В последна точка „Разни“ Сираков бе запитан от акционер каква е позицията на клуба спрямо сегашното ръководство на Българския футболен съюз и продължава ли 40-годишното приятелство с президента Боби Михайлов.

"Аз много добре отделям личните си отношения със служебните", отговори легендарния нападател. По този начин Левски категорично застана на страната на борещите се за промяна в българския футбол.

Общото събрание на Левски продължи близо 4 часа. То стартира в малко преди 11:00 и приключи малко в 15:00 часа. За него в сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ освен Наско Сираков се регистрираха изпълнителният директор Даниел Боримиров, както и други акционери в клуба, включително Константин Баждеков, Антон Краус и Петър Ганев, бивш член на Надзорния съвет на столичани.

Представители на Тръст Синя България потърсиха сметка от Боримиров относно финансовото състояние на Левски. Малко след 12:30 Константин Баждеков пък напусна поради лични причини.

След приключване на заседанието пред медииге говориха Петър Ганев и Даниел Боримиров, докато Наско Сираков отказа да застане пред камерите.

Всичко новини от лагера на Левски четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кво сте се разгрухтели като обезумели бе?Толкова ли няма мозък в празните ви свински глави,две изречения да не може да разберете,срамота е.Човека го казва точно и ясно,какво има за грухтене и тръшкане
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да бе, точно това управление е в полза на Левски - галениците на БФС.
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ПРОТЕСТА трябва Е ПО-КРАЕН да ни ИЗХВЪРЛЯТ от международнат футбол за пет години, както едно време англичаните, пък току виж нещата се оправили.ЩЕ ОСТАНАТ САМО ХОРА,КОИТО НАИСТИНА ИМ СЕ ЗАНИМАВА С ФУТБОЛ.Делиорманци ще спрат да наливат пари, предполагам че ще купят отбор от Македония, че по-лесно.Чужденците ще избягатТия от БФС и на тях ще секне хранилката , а може и прокуратурата да ги подхване И интересно дали и Бербатов ще продължи да се натиска.
9
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Много кандидати нещо за крадене на трупа на родния футбол.
8
3
 
2
 
! Отговори
До Неразбрал 7 преди 5 месеца
Човек, като му се очертава внуче, а няма здрави основи роза... А, извинете ме, тоя беше другия. :D. Това не е Спорта според Платон! Платон се превежда като "Широкоплещестия". Бил е борец. Което не му пречи да е философ. Меко казано.
7
1
 
20
 
! Отговори
Неразбрал преди 5 месеца
Нали уж вярваше на Боби? Нали уж последния път гласува за него? Ако не беше ти БФС щеше да падне. Пък сега изведнъж се сети друго?
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А сега се сетиха. А като им помагаха мълчаха. БФС не трябва да помага на никой а да третира всички по един начин. Сега обърнаха лопатата защото явно не може повече да ги бутат.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Как лесно забрави едни 40 години ...
4
8
 
12
 
! Отговори
Га яди кифтета? преди 5 месеца
Ни рива, Наско? И ти и стоичковия, една добра дума не казахте за строя, който Ви създаде. Имате се за деца-гении, ли бе, чехльовци? Пратени от космоса да станете 4-ти в света? Ами не! Просто сте продукт на "лошият комунизъм". Който сега Прокопи, ама не Културиста, иска да възстанови, но със Западна конотация.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нещо обърна палачинката няма да загуби с моя глас а?? Насе вън от левски маняк
2
0
 
23
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 5 месеца
Ама какво стана с 40 годишното приателство ? Нещата можеше да се решат още преди години!
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Разгеле