Внук намушка с нож баба си заради... 20 лева

65-годишната жена е в болница без опасност за живота
Обновена: 16 ное 2023 13:48 | 16 ное 2023 13:48, Елка Василева
31
Внук намушка с нож баба си заради... 20 лева
Снимка: архив, БГНЕС

65-годишна жена е нападната с нож от внука си в дома си в село Брестовене.

Нападението е станало снощи, а причината за агресията са 20 лв., които младежът е искал да вземе от баба си, предаде БНТ.

При отнемането на парите той нанесъл прободна рана с кухненски нож в корема на възрастната жена.

От полицията в Разград съобщиха, че 22-годишният извършител сам е подал сигнал на телефон 112 около 21.30 ч. Пристигналият на място екип на Спешна помощ е отвел пострадалата жена в разградската болница. Тя е оперирана и настанена в хирургичното отделение без опасност за живота.

Младият мъж, за който има данни, че е психичноболен, е задържан в Районното управление в Кубрат. По случая е образувано досъдебно производство за грабеж, а извършителят е заплашен със затвор до 10 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Оправят ги после преди 5 месеца
До Лоша работаВ ареста го търпят заради камерите , но в лудницата ги правят на желе с упоителните. Лежат на един матрак на земята без одеало на отворени прозорци посред зима и упоени до пълен несвят, изпускащи секрети от всички отвърстия.
16
0
 
8
 
! Отговори
Кога ?! преди 5 месеца
Ако хората живееха в уважение един към друг, а не в сметкаджийство и имитации, светът щеше да е различен.
15
0
 
5
 
! Отговори
Лоша работа преди 5 месеца
И когато работиш с такъв психично болен е много гадно.Всички му търпят изблиците на лудост.Викане, тропане и т.н.
14
1
 
1
 
! Отговори
Алтернативна вселена преди 5 месеца
Нощ на баби 20 внука за лева.
13
1
 
10
 
! Отговори
морски преди 5 месеца
Социализма свърши като Горбачов ви даде свободата, която обърнахте на слободия. Ние днес сме в страна от 3-тия свят. Сладки ли са бананите?!
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Други времена бяха през т.нар. соц, друго възпитание, други отношения между хората. И в никакъв случай не лоши или по-лоши от сегашните, точно обратното. Някак всичко си беше по местата, подредено, а сега е каша и всеки я забърква все повече.
11
1
 
10
 
! Отговори
До До Анонимен 4 преди 5 месеца
Имаше психичноболни и в соца, ама не се размотваха по улиците, а бяха където им е мястото. И, да, неработещите намираха начин да ги накарат да работят. Пропускаш едно важно нещо, през соца старите ги уважаваха. не можех и да си представя, че ще седя в градския транспорт, а до мен ще стои баба, жена или пък бременна жена, беше невъзможно. Баба, съответно дядо, можеха да те нашамарят и никой нямаше да ги гони за нарушените ти права, ами се молиш да не те наковат пред мама/тате, че ще има още шамар
10
3
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 4 преди 5 месеца
Не е виновна демокрацията, и през соца имаше такива отвратителни прояви. Тогава положението беше отчасти облекчено заради това, че ги абонираха за заплати и винаги имаше свободни работни места. Милицията събираше информация за неработещи млади хора. Хващаха ги и с по един милиционер отляво и отдясно ги водеха в най-близкия завод, където им пишеха заповед за назначаване. После милиционерите учтиво се ръкуваха с младежа, честитейки му вливането в редовете на българската работническа класа.
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 5 __ Щото там дневно им се полагат само 0.68 ст за храна. Аз не повярвах, но след като медиите го съобщават, как да не вярва човек? Кого и как можеш да изхраниш за толкова стотинки дневно? Лyдuтe ще вземат още повече да превъртят от глад и кой знае какво ще направят. Освен това, говори се, че този тип здравни заведения за временно и особено за постоянно настаняване били препълнени.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Русоробски фронт - Какви шопи в района на град Кубрат, бе? Вземи си купи една географска карта поне на България!
7
5
 
6
 
! Отговори
толкова си можем преди 5 месеца
Внукът е от строителите на модерна България. Наистина толкова се можем!
6
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да ни е честито новото чалга поколение! Ще избият и семейството си за да имат пари за чалготека, наркотици и пиене.О, да, те са "индигови" деца, не трябва да ги съдим.
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 4 Точно така. И няма спиране по обилно намазаната дъска, която ни подложиха нашите нови другари.
4
8
 
7
 
! Отговори
жалко преди 5 месеца
българския пенсионер и нож не го лови,като ви казвам,че са безсмъртни не ми вярвате,колко жалко
3
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Психичноболен, вечното оправдание. И като е такъв, защо не е в съответното лечебно заведение?
2
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тоя 22-годишен негодник не е в състояние сам да си изкара 20 лева, но с лека ръка хваща ножа и мушка собствената си баба. Дето със сигурност го е гледала пикльото и цял живвот се е трепала за не знам каква пенсия, но известно е какви са пенсиите на повечето пенсионери. Това е резултатът от липсата на възпитание, липсата на критерии за добро и лошо, 30 годишната слободия, кой знае защо наречена демокрация, която от повечето се възприема като възможност да си правиш каквото си щеш.
1
3
 
15
 
! Отговори
Тео преди 5 месеца
Тежко е ... психичноболен. Ако не си пие хапчетата, няма спасение! И в затвора няма да го вкарат, защото е невменяем. Близките теглят! Ще ми се да имаше начин на тези хора да им се обясни, че ако са отговорни и си оият медикаментите, то ще облекчат и близките, но когато в черепната кухина дрънка като празна касичка за монетки ...Трудно е!