Втори протест срещу БФС ще се проведе на 15-ти март

За тогава е свикан Конгресът, на който ще се избере нов президент
Обновена: 8 дек 2023 15:42 | 8 дек 2023 15:42, Нели Христова
12
Втори протест срещу БФС ще се проведе на 15-ти март
Снимка: Facebook

Нов национален протест срещу БФС се задава на хоризонта. Той е предвиден за 15 март догодина, когато трябва да се състои Конгресът за избор на нов президент на футболната централа.

От  фейсбук страницата "Оставка на БФС начело с Боби Михайлов", която се явява организатор на феновете, дадоха подробности:

„15 март 2024 г.! Да спрем измамата заедно! Търсят се "квестори", които да следят за правилното протичане на Конгреса! Оставка се подаде, но президент на БФС все още е Борислав Михайлов. Това означава едно - тези не искат да си тръгват и ще направят всякакви машинации и измами, за да се задържат на власт, затова народът трябва отново да се намеси!

На 15 март, ще се съберем няколко хиляди "квестора", за да не допуснем от този Конгрес като президент да си тръгне Борислав Михайлов или спусната отгоре фигура, която да работи по модела "Борислав Михайлов".

При последния подобен протест срещу БФС преди квалификацията за Евро 2024 България – Унгария се стигна до сериозни сблъсъци между футболни фенове и полиция - имаше много ранени, и цивилни, и полицаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не трябва да се позволяват такива протести. Това не е политика и въпросните протестиращи нямат глас в избора на президент.
11
0
 
0
 
! Отговори
Трифонов преди 4 месеца
Според мен трябва след като се обявява протест да се знае и кой го организира за да получи разрешение за провеждане и носи отговорност. Защото слушах Бербатов който каза, че трябва той да бъде избран и никой да няма право да оспорва.
10
2
 
5
 
! Отговори
Една българка преди 4 месеца
Само чрез обществен натиск се променят нещата. Иначе 18 години и нищо!
9
6
 
3
 
! Отговори
Узорпатори преди 4 месеца
Бербатов и Стенли идват като някакви престъпници и крадци на власт с кражби и кръв.Викайте им узорпаторите на българския футбол.Тези хора са окървавени и са тирани.
8
5
 
1
 
! Отговори
Бай Ставри преди 4 месеца
Активно мероприятие на Красен Кралев, за да седне на този пост. Много лаком, много алченГерп само там още не са се намърдали
7
0
 
2
 
! Отговори
ДО 5 преди 4 месеца
До АнонименТИ СЕРИОЗНО ЛИ ?!?!???
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ПО-ДОБРЕ СЛОЖЕТЕ СЛОГАНА: ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА... ЩОТО АНАЛОГИЯТА Е ПЪЛНА!
5
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Време е ДАНС да се заемат, щото това са ехулигански действия и унищожаване на имущество.Отделно БФС не е държавна организация и нямащи отношение към федерацията не могат да имат преетенции за един или друг избор на празидент и ИК.
4
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Браво. Да не си мислят в БФС, че сме ги забравили или че някак си ще им се размине и сега. Те трябва да знаят, че са притиснати до стената всеки ден, докато не се разкарат.
3
2
 
0
 
! Отговори
По-добре да насочат преди 4 месеца
усилия към жълтите павета - повече файда ще има за държавата, а в последствие и за футбола.
2
0
 
6
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 4 месеца
До 15-ти март, я камилата, я камиларя.....
1
1
 
7
 
! Отговори
Напомняне преди 4 месеца
От закачка, но си е истина-да предложим 6 декември да стане национален празник, защото по-големи шарани, от нас- българите, няма!!! Може ли утайката на едно общество, да изплува на повърхността и да стане каймака, на това общество? Може, пример- България. Жалко, но факт.