Чуков убеден: Англия и Франция се сблъскват с Русия

Руснаците рано или късно ще си върнат, смята той
19 яну 2024 21:15, Александър Попов
141

Великобритания и Франция влизат в пряк сблъсък с Русия, смята международният анализатор Боян Чуков. Според него в момента САЩ постепенно се изтеглят от Европа и опитват да вкарат в играта германци, поляци, французи и източноевропейци.

"Имаше две събития, които страшно изостриха отношенията между Русия и Великобритания и Франция. Руски ракети поразиха хотели в Украйна, в които имаше много офицери от НАТО. Първият път бяха поразени много британци, сега в Харков са убити около 40-50 френски офицери. Около Азовско море бяха свалени два руски самолета, те бяха на около 160 км от линията на съприкосновение между украинци и руснаци. Най-правдоподобната теория е, че това е направено от британците. Великобритания вече влиза директно в сблъсък с Русия", обясни той пред Bulgaria ON AIR.

Чуков припомни, че започва учение на НАТО с над 300 хил. военни. Такова учение в близост до руската граница не е имало от края на Втората световна война.

"Руснаците рано или късно ще си върнат на французите и британците. Те вече подсказаха какво биха могли да направят. GPS системата не работи на територията на част от Полша и Прибалтийските републики. Показаха, че ще блокират всичкото въоръжение, което се ползва с GPS, за да поразява конкретни цели. Руснаците предупредиха, че ако се блокира Балтийско море, те ще пробият и няма да позволят корабите на НАТО да прекъснат трафика от руски товарни кораби", каза още Чуков.

Според международния анализатор вече е ясно, че път назад няма и една от двете страни ще трябва да капитулира.

"Ако Русия капитулира, Русия и всички държави в руския свят ще бъдат унищожени и разпарчатосани. Същото се отнася и за другата страна. Руският ядрен арсенал може да унищожи няколко пъти всички противници от НАТО. За съжаление, част от управляващите в Западна Европа не вярват, че Русия ще посегне към ядреното оръжие. Путин винаги е бил откровен, че "ако Русия я няма, то за какво ни е този свят". Русия няма как да отстъпи", категоричен е Чуков.

Вижте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
13
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 4 месеца
Майко мила, тоя направо изваден от "На всеки километър"! Натовски генерали, френски наемници, останаха чипираните пaтки и модифицираните комари и плеядата е пълна. От както медиите дадоха трибуна на подобни станиолени шапки новините отидоха в секция Ако щете вярвайте. 😀 Не че тази е толкова реномирана *** все пак...
37
19
 
18
 
! Отговори
Чуков ви го начука преди 4 месеца
не ви харесва истината и сега пищите, робски души.
36
25
 
21
 
! Отговори
@ преди 4 месеца
На този мошеник защо някой му дава трибуна? През 2 седмици се появява да каже как Украйна капитулира всеки момент и какви чудовищни въображаеми загуби търпи запада и накрая се с банан в уста ходи.
35
6
 
13
 
! Отговори
журналисти а, преди 4 месеца
журналисти, на всички нормални хора ни беше ясно, че не са журналисти ами са си баш инструктори на сафари, сега са във вечните ловни полета както биха се изразили коренните жители на северна Америка.
34
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На предателите не им изнася истината.
33
11
 
13
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 4 месеца
чуклето са го ъпгрейднали вече на международен анализатор. не е зле за човек с педагогически профил на образУванието.
32
28
 
17
 
! Отговори
Слава на Украйна преди 4 месеца
Този е нагледен пример защо трябва да се приеме закон за борба с руското влияние и дезонформация в България. И всички като него да си получат заслуженото наказание и да лежат дълго в затвора.
31
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В Харков уж бяха журналисти И РУСНАЦИТЕ СТРЕЛЯЛИ ПО МИРНИ ЖИТЕЛИ, А ТЯ КАКВА СЕ ОКАЗА?
30
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоя Чуков е най-дъртия ***.Той е агент на ДС и промития му мозък не може да приеме,че неговата Рашка е гола-вода.Корупция,олигархия,ресурсна икономика и тотална бедност извън Москва и Санкт Петербург.Пръскат луди пари за оръжия,които се оказват морално остарели още при създаването си.
29
6
 
15
 
! Отговори
Пoяcнeниe преди 4 месеца
Aнrлия и Фpaнция ни cблъckвaт c Pycия...
28
9
 
18
 
! Отговори
Путин преди 4 месеца
като дойда в България къде ще се крият всички родоотстъпници
27
17
 
13
 
! Отговори
чуков преди 4 месеца
да не са та баили с чук по главата бе или копейките са малко, и англия и франця са ядрени дръжави при сблъсък с русия свършва живота на земята, само за сведение и с нетолкова секретдни данни да ти кажа че и франция и англия имат ядрени ракетви в бойна готовност почти толкова колкото има и русия, верно е че русия има като цяло много повече но те не са в готовност а и изобщо не са рабптещи най-вероятно понеже са от съветско време....
26
10
 
27
 
! Отговори
мдаа преди 4 месеца
А чий го дириха сакси и франсета в Харков? Едва ли са били там за гейвечеринка. Поне пет хиляди натовци вече са дали фира. Денацификация в действие.
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Некъф . Прочети коментар 23. Той ти дава верен отговор.
24
13
 
29
 
! Отговори
пепи преди 4 месеца
Англия е гола вода . 60 милиона хрантутници . Територията и е колкото две Българии .
23
28
 
14
 
! Отговори
Некъф преди 4 месеца
Защо няма закон против всички предатели русофили?
22
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Франция и англия продължават да дразнят мечката. После да не реват от къде им е дошло.
21
16
 
29
 
! Отговори
за едно е прав преди 4 месеца
Путин е много мек със запада, трябваше отдавна да ги занули.
20
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всички беди в Европа идват от острова и зад океана.
19
16
 
30
 
! Отговори
Горд Българин преди 4 месеца
Франция и Англия отдавна се сблъскаха с Русия в Украйна. Видяха се че техните оръжия нищо не струват. Руснаците ги направиха за смях. Да не говорим колко техни военни предадоха бога духо в Украйна.