Бербатов настоява конгресът на БФС да не е в хотел, а в НДК

Той иска да е направен прозрачно, професионално
22 яну 2024 13:05, Нели Христова
21
Бербатов настоява конгресът на БФС да не е в хотел, а в НДК
Снимка: БГНЕС

"Ако Конгресът се проведе на 15 март, чудесно. Но по-важно е той да е направен прозрачно, професионално, да няма някой да обжалва. Моето лично мнение е, че той не трябва да бъде в хотел. Трябва да бъде в НДК", заяви кандидатът за президентския пост в БФС Димитър Бербатов пред БНТ. Той допълни, че на Конгреса трябва да бъдат допуснати журналисти, както и той да бъде излъчван на живо.

"С моя екип показваме, че упорството и постоянството в правилната посока са видни за всички, за да може впоследствие никой да не може да обжалва Конгреса. Да се приключи това нещо и който бъде избран да се опита да гради, да строи към по-добро. За пореден път ще обиколим страната, за да се опитаме да ги убедим какво искаме да направим. Който и да бъде избран, една от задачите му е изключените клубове да бъдат върнати", допълни той.

Бившият футболен национал коментира и кандидатурата на Георги Градев за президент на БФС. Градев бе част от екипа на Бербатов. "Човек в някакъв момент се разделя с хората, които е работил, това са нормални неща. Няма проблем, нека направим честна надпревара. Това обаче, което не ми харесва, е да се нападат хора от моя екип. Не ми харесва да се атакуват членове на даден екип, аз не бих си го позволил, това не е спортсменски. С цялото ми уважение към сегашните кандидати за президенти, не мисля, че се виждам като вицепрезидент на някой от тях", заяви той.

Димитър Бербатов смята, че който и да бъде кандидатът на сегашното ръководство на БФС, трябва да е наясно, че той няма бъде уважаван и ще бъде компрометиран. "Цялото ръководство на БФС е компрометирано, така че си мисля, че такъв човек много трудно ще бъде намерен", обясни още Бербатов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Ген преди 3 месеца
Този много си повярва?! Аз смятам че трябва икономист да застане и да управлява БФС а Бербатов може да отговаря за юношите или младежите но под въпрос е дали ще се справи. С дипломата от НСА ще му е трудно!!!
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Стига ни занимавахте с тази перука.
17
1
 
1
 
! Отговори
На тая снимка преди 3 месеца
прилича на шахматист! :D На вас ви трябва футболист за поста.
16
2
 
6
 
! Отговори
Алооо... преди 3 месеца
Какво конгреси ще правите като те децата вече не играят футбол? Те тоя спорт го нямат за нищо вече. Нито някой ходи да гледа мачове по стадионите, нито се интересуват. Всички играят компютърни игри. Къде се виждали в днешно време деца да играят навън да ритат топка? То няма такова нещо от години. Ние навремето се събирахме почти всеки ден да ритаме.
15
7
 
5
 
! Отговори
Байер Марадоната преди 3 месеца
Червената армия на Адолф Хитлер никога не е употребявала наркотици а задължително са им давали ДОПИНГ то ест военни стимулиращи вещества разработвани от най-добрите фармацевти в целият свят на концерна БАЙЕР в град Леверкузен на тоя хитлеристки бунак Бербатов фалшификат на човек камо ли на футболист..........щом харесвате Бербатов умирайте е извода
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И мачовете да ги играят на паркинга на хотела
13
11
 
9
 
! Отговори
карачанаков преди 3 месеца
Туй мунче май много си повярва
12
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
интересно, та този изкащия дори не е член на БФСТа както казваше един истински член на БФС " И аз искам шерън стоун ....."Нищо не става от тази медийна бербатовка.
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какъв конгрес, бе? Няма да има конгрес през следващите няколко години. Перукан се е подготвил с врътки.
10
2
 
3
 
! Отговори
Какаду преди 3 месеца
Недей така, колега, имам много хубава заседателна зала в хотела!
9
11
 
3
 
! Отговори
Кьорфишек Бербатов преди 3 месеца
Диего Армандо МАРАДОНА беше най-добрият и гениален футболист участвал на Мондиала 1994 в САЩ и вероятно е взел допинг произведен от концерна БАЙЕР в Леверкузен същия произвеждал и допинга за армейците на АДОЛФ ХИТЛЕР в миналото... От Допингираните хитлеристки супермени Байер Леверкузен Бербатов е продаден в Англия но на АРАБИН то ест на Мохамед Ал Файед получил правото да ПСУВА и ОПЛЮВА Англия и англичаните от самата АНГЛИЯ без да го закачат английските ченгета
8
17
 
10
 
! Отговори
и те така преди 3 месеца
и тоя е същия като михаилов ! не очаквайте възход на българския футбол .
7
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Стана модерно да си с перука
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Той и Наско Сираков и Путин са с Перуки
5
3
 
11
 
! Отговори
Овцяк преди 3 месеца
Той и Бербатов е с перука.
4
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Що, бе.. Няма лошо после да хапнеш, пийнеш и да изпуснеш сапунчето... тренирал си го в мъжките съблекални..
3
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Правилно е конгреса да се проведе в НДК и пред медии. Ендо време медиите винаги са присъствали на конгрес на БФС. Дори Батков не си е позволявал да държи медиите навън.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Плащай за зала 1 на НДК :)))
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бобчо Емо и Лече така са си оплели кошничката,че и 15 години не може да ги бутнат.