Юлия Навална нападна Орбан: Съучастник на Путин

Бъдете смели, призова тя унгарците
16 мар 2024 07:55, Красимир Ангелов
164
Юлия Навална нападна Орбан: Съучастник на Путин

Юлия Навална, вдовицата на покойния руски опозиционер Алексей Навални, нарече  премиера на Унгария Виктор Орбан съучастник на руския президент Владимир Путин, предаде ДПА.

Тя направи изказването във видеообръщение към голям опозиционен митинг в Будапеща днес.

"Бъдете смели", каза Навална, повтаряйки едно от основните послания на съпруга си. Тя заяви, че освен Орбан, в Европа има и други поддръжници на Путин.

Путин посмя да започна войната срещу Украйна, защото знаеше, че ще му се помогне от Европа, добави Навална. Точно както Путин не представлява цяла Русия, така не бива да се слага знак за равенство между Унгария и Орбан, каза тя.

Митингът, на който беше показано видеопосланието на Навална, беше организиран от кмета на Будапеща Гергей Карачон заедно със студентски сдружения.

Карачон е политик от малката леволиберална опозиционна партия "Диалог за Унгария".

След смъртта на Навални миналия месец в затвора Орбан и неговата партия ФИДЕС публично отказаха да почетат паметта на критика на Кремъл. Когато представители на опозицията в парламента поискаха депутатите да запазят минута мълчание за Навални, групата на ФИДЕС остана по местата си.

Орбан обяви, че "шовинист" като Навални не заслужава да му се отдава почит в унгарския парламент, отбеляза БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Леле тая, от коя държава се обажда от коневръза
135
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая пък коя е, че да напада когото и да е.
134
0
 
4
 
! Отговори
НЕ ВИ ЛИ Е МРЪСНО? преди 1 месец
Колко струва животът ви, ако сте мъж на 20-30 години? Колко струва животът на един украинец ваш връстник, а на един руснак ваш връстник?! Защо ВАШЕТО поколение не е на антивоенен протест като хипитата, например?! Какво ви стана на младите, че предпочитате Инстаграм, тик-ток, джойнт, бърз секс за смъкване на напрежението или фитнес пред това да сте homo sapiens и в този ред на мисли какви са заслугите ви, че изобщо сте живи?!
133
0
 
6
 
! Отговори
СМЪРТ ЗА ПАРИ преди 1 месец
Врагът в тази война е САМАТА ВОЙНА. Думите са на Стив Ханке. Всеки, който налива "гориво" в една война, извършва "престъпление срещу човечеството", както каза Папа Франциск: "Войната Е престъпление срещу човечеството". Гледате на войната като футболни агитки и не си давате сметка, че войната обезценява човешкия живот, в това число вашия.
132
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Юлия ще направи революцията, за която съпругът й мечтаеше, но не успя! Путин ще бъде свален.А този Орбан е купен с една чанта пари на Кремъл, изцапани с кръвта на невинни украинци!
131
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо смъртта на Навални е по-значима от смъртта на десетките хиляди руски войници загинали и осакатени в една война по сценарий на Запада? Откога ПРЕДАТЕЛЯТ стана национален герой? За Бога, те директно си казват американските сенатори, че целта на тази война е разпадането на Руската федерация!
130
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Генералната концепция за еднополюсен свят е сбъркана и СИВ в много по-малък мащаб ДОКАЗА, че бюрокрацията в стил "шапка върху шапка на шапката" разрушава всички държави. Това РУСНАЦИТЕ би трябвало да го знаят на ниво КЛЕТЪЧНА ПАМЕТ. Националната държава Е основната единица на международната общност. Семейство Е основната единица на обществото, а Библейският мит за разрушената Вавилонска кула и размесените езиците на народите показва, че древните народи са знаели тези прости истини.
129
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Навалните станаха като Кардашияните. Инфлуенсъри за пари и слава. Ще почнат да се чекнат за още слава и пари.Дъртата ще инвестира в дъщерите.
128
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Типично за путинофилите! Има ли значение дали и кого спи? Става дума за диктатор-убиец, който не търпи различно мнение.
127
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая от 3 и повече години с люлее с африканец ,сега се сетила за Путин Орбан и нивални )
126
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изхвърлете Орбан!!
125
6
 
7
 
! Отговори
Действителен случай преди 1 месец
Отива г-ца Дневалная на лекар и се съблича.Доктора пита:-Извинете г-це,защо имате вкарана в сли8ата цяла краставица?!?Г-ца Дневалная,възмутена:-Ама как си позволявате,докторе!!! Изобщо не е това,което изглежда!Доктора,смутен:-Извинявайте,а какво е всъщност!Г-ца Дневалная,доволна:-Не е краставица! Тиквичка е! :)
124
16
 
15
 
! Отговори
БАНко преди 1 месец
СЪУЧАСТНИЦИ НА ПУТИН Е ЦЕЛИЯ СВЯТ БЕЗ СКАПАНАТА НАТОВСКА ЕВРОПА !!!
123
10
 
14
 
! Отговори
глупава е преди 1 месец
А глупостта и и стои като украшение!Тази е типичен еврокомунист-с добре гледана физиономия,с поддържана брадичка катинарче,с волен перчем и с чаша уиски в ръка обича да говори за бъдещето на пролетариата!И никога не си е бърсал д-то с вестник!И най-важното е че си вярва!ЦРУ много ги обичат такива,направо ги обожават!:)))
122
6
 
28
 
! Отговори
мак преди 1 месец
Нещата с тази жена са както със зеления - световно внимание, покани навсякъде, където може да се изказват, качване на пиедестал, неприемане на чуждо мнение и обиди за тези, които не са във възторг от украйна или не са заклети врагове на путин. Орбан и унгарците правят това, което си искат и на навална това не й е работата да се меси.
121
10
 
25
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
Юлия, слепотата не е по рождение, тя се придобива. Не ти ли е ясно, че не Путин, а ЦРУ и САЩ убиха съпруга ти?
120
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Изолда да си мълчи
119
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тся от далеч напада и много говори ,не знам в коя държава е но казват че южноафриканец е поддържал здраво от 2г.)
118
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Посъветвала мъжа си да се върне в Русия, а тя на воля да бие катерицата по света.....
117
7
 
29
 
! Отговори
До Мухаха преди 1 месец
Тази изключително елементарна жена, е виновна за смъртта на така наречения й мъж, мошеникът Навални, съвременният Остап Бендер. След като Путин пусна Навални в Германия да се лекува, тази ве щи ца, настоя след излизането му от болницата да се върне в Русия, където се знаеше, че ще бъде арестуван още при пристигането си.