Руският удар в Чернигов: Убити са украински генерали в хотел, превърнат в щаб

Загинали са най-малко 40 военослужещи
18 апр 2024 09:05, Петър Бойчев
289
Руският удар в Чернигов: Убити са украински генерали в хотел, превърнат в щаб
Снимка Фейсбук

Украински генерали са сред загиналите при руския ракетен удар по хотел в украинския град Чернигов. Там са били отседнали военнослужещи от украинските въоръжени сили, сред които вероятно е имало много висши офицери.

Украинските медии обявиха, че става въпрос за действащ хотел.

Но според руските Telegram канали, "истината обаче все пак изплува благодарение на Държавната служба за извънредни ситуации на Украйна (ДСНС), която публикува кадри от разрушената сграда“.

На една от снимките двуетажни легла ясно се виждат в зейналите отвори на прозорците. Никога няма да видите това в хотелите, но такива конструкции винаги се намират във военните казарми.

Според твърденията, в тази сграда живеят или украински военни, или чуждестранни наемници.

Към момента се получава все повече информация за високата ефективност на руския удар. Очевидно всички, които са били в сградата на хотела, са или убити, или ранени.

Някои експерти твърдят, че броят на загиналите украинските военослужещи нараства и вече наближава 40 души. Въпреки това може да се очаква, че с разчистването на развалините броят на убитите ще е по-голям.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още по темата: убитиЩАБХОТЕЛГЕНЕРАЛИ
Още от Образование
Една легенда се завръща: "Яйцето" в СУ живее нов живот
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Айде пак един ден за нищо
226
0
 
3
 
! Отговори
От извора преди 1 седмица
Резултатът от доскоро широко рекламираното на Запад контранастъпление на Киев: 166 000 убити и осакатени украински войници, загубата на 789 танка, 2400 бойни бронирани машини и 132 самолета - се появи информация в итaлианския вк POLITICO
225
7
 
3
 
! Отговори
Русия ЖЕРТВАсъюзници преди 1 седмица
Маниаците от Кремъл подпалиха чергата на БРИКС. Китай загуби милиарди заради войната. Развитите държави привличат специалисти. Русия прогони инвеститори и няколко милиона високо квалифицирани граждани. Арабските държави не желаят да воюват заради проблемите на Русия с Украйна. ПРОФЕСОРЪТ ОТ ПЕКИНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ФЕН ЙУЙ ДЗЕН, ДИРЕКТОР НА ЦЕНТЪРА ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА РУСИЯ И ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ ПРЕДСКАЗА КРАХА НА РУСИЯ ! ЗАЩОТО РУСИЯ НЕ ЦЕНИ СВОБОДОМИСЛЕЩИЯ ЧОВЕК, ДВИГАТЕЛ НА ПРОГРЕСА !
224
8
 
1
 
! Отговори
Русия ЖЕРТВАсъюзници преди 1 седмица
Маниаците от Кремъл си играха с огъня и подпалиха чергата на БРИКС. Китай загуби милиарди заради войната. Развитите държави привличат специалисти. Русия прогони инвеститори и няколко милиона високо квалифицирани граждани. Арабските държави не желаят да воюват заради проблемите на Русия с Украйна. ПРОФЕСОРЪТ ОТ ПЕКИНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ФЕН ЙУЙ ДЗЕН, ДИРЕКТОР НА ЦЕНТЪРА ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА РУСИЯ И ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ ПРЕДСКАЗА КРАХА НА РУСИЯ ! ЗАЩОТО РУСИЯ НЕ ЦЕНИ ЧОВЕКА, ДВИГАТЕЛ
223
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Жалко, ако Песков се окаже прав, че вече никакви доставки не могат да спасят Украйна от поражение! Мотивираните да воюват украинци са почти избити, а останалите по-скоро биха се предали или побегнали! Тези пък, които ловят украинско пушечно месо по улиците, лично не биха стъпили на фронта, при никакви обстоятелства!
222
1
 
6
 
! Отговори
Юлиян до 216 преди 1 седмица
Хич,хич не са мъртви!Само "малко" умрели.
221
1
 
4
 
! Отговори
Юлиян до 221 преди 1 седмица
Интересно,при "прильота" украинските войници намиращи се в "гражданския" обект дали не са викали и те "хаахх"?
220
17
 
4
 
! Отговори
Хаахх преди 1 седмица
Ама руснаците на приказки са номер едно.А има ли и водка и млечния път за три дена ще превземат.
219
4
 
38
 
! Отговори
напукани канчета преди 1 седмица
Пак им напукаха канчетата на НАТОвските смели генералчета дето са свикнали да спят в хотелчета ! Руските генерали спят в палатки и проблеми няма а изнежените Натовски умрелтаци сега с краката напред да ги изкарват. Повечето са били Франсета Пшежета Англосакси и Дойчланд е имало. А хохлите са били обслужващ персонал най вероятно сам им лъскали бастуните
218
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Днес руснаците са опукали летище на около 90 км. от ЛБС. Обективения контрол си лети над C-300 и не му пука. С-300 пое един потужнi вибух от "Искандер"-М, гръмна красиво, барабар с подсветката и управлението. Три броя МиГ-29 на xoxлите пък поеха два "Искандер"-К с касета, миговете и още няколко самолета станаха на цедки. И два хангара пуснаха черен дим, явно не са избрали нов папа...
217
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
конощенко пак е докопал сп,,,,ирта на медведев
216
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
пашките пак са пияни и дрънкат глупости
215
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като гледам снимката, разрушенията не са чак толкова големи, че всички в сградата да са мъртви. Айде малко по-реалистично с преценките.
214
29
 
5
 
! Отговори
Швейк преди 1 седмица
Руски фантасмагории!
213
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И 14 натовски маршала, дегизирани като украински тийнейджърки и бебета.
212
2
 
27
 
! Отговори
Дарк преди 1 седмица
Нали Урсула спря чиповете,как ракетата е уцелила?Втори вариант - някой е говорил по телефон.По първи вариант е ясно,че руснаците са космическа нация и не зависят от чипове за домакински уреди.По втори вариант още отпреди 60 години инструкциите са да не се включва радиостанция без пуснат кабел на 50 м,тъй като натовците могат да настроят снаряда на честотата и.Их,забравих,че днес украинците са натовците
211
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 82-ОМБРЕдинствените окупатори там, говорят на мова.
210
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нашляпандросали са ги здраво...не се научиха да не се врат по хотелите, а да си седат на палатки из горите.
209
32
 
4
 
! Отговори
82-ОМБР преди 1 седмица
Мише! Опомни се копейко,ти си просто някакъв си жител на краен квартал в балканска столица! Далеч си от Париж,и по всяка вероятност,и 3 живота да имаш пак ще си си там!!!
208
27
 
0
 
! Отговори
82-ОМБР преди 1 седмица
До 206 Тоя пък комоняга! Я не казвай на хората,какво да правят бре заухав!