Армията от красавици на Ким Чен Ун: 25-те девственици са част от "отряда за удоволствия" на диктатора

Те обслужват и неговите генерали
4 май 2024 16:45, Нели Христова
177
Армията от красавици на Ким Чен Ун: 25-те девственици са част от "отряда за удоволствия" на диктатора
Снимка: БГНЕС

Всяка година из училищата в цяла Северна Корея щателно се подбират 25 подходящи девствени момичета, които формират т.нар. "отряди за удоволствия" на лидера на страната Ким Чен Ун, неговите генерали и други високопоставени приближени. Това разказва Йонми Парк, бежанка от Северна Корея, самата тя на два пъти преминала суровата процедура по отсяването, но за нейно щастие неодобрена поради "политическа неблагонадеждност". Севернокорейски лидер Ким Чен Ун си има харем за удоволствия и всяка година си избира по 25 девствени момичета всяка година, за да бъдат част от негов.В сексуалния живот на Ким Чен Ун присъства палитра от неговия личен %Отряд за удоволствия" от "25 високи и красиви девици" до притежаването на "Влак за удоволствия", пълен със зашеметяващи "дами кондуктори".

Кадърът показва  младата "армия от красавици" на Ким, които носят червени екипи и се усмихват пред камерата.
 
Източници твърдят, че момичетата са изтръгвани от класните стаи и подлагани на медицински тестове, за да се провери дали са девствени. Ако бъде потвърдено, те биват принудени да живеят в сексуално робство като част от "Отряда за удоволствие" на Ким, пише "Дейли мейл".

"Служителите на Ким Чен Ун посещават всяка класна стая и дори отиват в училищните дворове, в случай че са пропуснали някоя красива", твърди 30-годишна жена.

След като намерят някои красиви момичета, първото нещо, което правят, е да проверят семейството си статус техния политически статус. Те елиминират всички момичета с членове на семейството, които са избягали от Северна Корея или имат роднини в Южна Корея или други страни." След това процесът включва медицински преглед за потвърждаване на тяхната девственост. Тези, които преминат през този етап, са изправени пред още една строга медицинска проверка, при която непълнолетни несъвършенства, като малки белези навсякъде по тялото, могат да доведат до дисквалификация.

Така в крайна сметка остават само няколко момичета от цяла Северна Корея, които се изпращат в Пхенян. Тези момичета трябва да послужат за удоволствие на диктатора. Практиката е била въведена още от дядото на сегашния диктатор - Ким Чен Сен и продължена от баща му Ким Чен Ир, който твърдо вярвал, че "сексуалната близост с тийнейджърки ще му донесе безсмъртие" (Ким Чен Ир почина от масивен инфаркт през 2011 г. на 70-годишна възраст).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
15
 
11
 
! Отговори
Ламарин Тенекеджиев преди 1 месец
След като изчетох коментарите установих, че българина е толкова geфekmeн, че повечето от вас (и жените във вашите семейства) заслужават да бъдат изпратени в ОТРЯДА ЗА УДОВОЛСТВИЯ на Ким . Дywевно болни Путинопоклонници u koмyнucmuчecku ompenku
93
3
 
15
 
! Отговори
Полу-естествен преди 1 месец
Полу-интеуектАко такива неща, са започнали да се наричат статии, жалко за човечеството. Правописни и пунктуални грешки, исторически неточности и откровени измислици. Ако има някой, който вярва на това, поднесено по такъв начин, много жалко за него. Полу-естествен полу-интелект
92
3
 
9
 
! Отговори
Марко преди 1 месец
Това ли успяхте да измислите !?!?
91
5
 
8
 
! Отговори
Някой преди 1 месец
Ми може човека ще еб..,той кара влака..
90
0
 
5
 
! Отговори
Васко преди 1 месец
Абе за специални работи си трябва Спец...
89
2
 
15
 
! Отговори
ChatGPT преди 1 месец
Тази история я съчиних аз по поръчка на "авторката", сигурно се питате защо 25 девици, не 16, не 32 а 25? Това е резултат от генераторът ми на случайни числа.
88
0
 
6
 
! Отговори
Лало преди 1 месец
***(все още властват и тук и сега) са най-извратената смет
87
5
 
25
 
! Отговори
Мухаха преди 1 месец
Това е стара опорка и беше измислена след скандала с ОСТРОВА НА УДОВОЛСТВИЯТА на Джефри Ъпстейн, където малолетни момиченца обслужваха американския и английски елит. Принц Андрю , Бил Герйтс и много американски сенатори още им е мъчно че острова затвори . Добре че Ъпстейн се "самоуби" ТОЧНО когато реши да даде показания и да разкрие клиентите на острова си за удоволствия А сега с подобни статии ЗАВИЖДАТ на дебелия Ким че неговия баардак функционира.
86
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази статия от САЩ ли я поръчаха?
85
9
 
18
 
! Отговори
Големия памперс преди 1 месец
Боже, като чета що почитатели на неолибералните "ценности" се подвизават по форумите, ми се повръща!!! Голобрадото гуци Кимчо си живее в измислената и капсулирана за света държава и се изживява като Господ, но не изнася мръсотията си по света. Не така стоят нещата с умно-красивите неолиберали, които заливат целият свят с помията, родена в болните им мозъци!
84
7
 
21
 
! Отговори
AcaciyTrendafilov преди 1 месец
Поне грам мозък да имаше драскача на тази глупост, оставете всичката пропаганда в този пасквил, освен западноцивилизована граматика, освен надъхване на недоозрели индивиди, поне да изписват правилно имената - дядото на Ким Чен Ун е Ким Ир Сен!?! Всичките тези горещи новини са в стила на Лена/на Миро и Киро/ - и тя горката всякакви бумажки съставя, заверява, облагородява полумъжлета с разклонени рога... VPVD!
83
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По всичко личи, че г-н Ъпщейн от USA, преди да го удушат в затвора, е открил филиал и в Северна Корея, след като всичките тези неща ги продаваше на "лидерите" на Запад?
82
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
след като са девствени за какви удоволствия става въпрос.
81
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 70 Важното е, че теб те тряскат ката ден в сороското НПО по повелите на посолството и затова си така доволен?
80
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ехее... тези севернокорейци и самия Ким много са изостанали спрямо американците! Там си имали остров на удоволствията и самолет на удоволствията с клиенти Обама, Клинтън и много други, включително прин Ендрю и кой знае още кои управници. Обаче организатора на тези неща го самоубиха в затвора и не можа да разкаже подробности. И там се оказа, че са ги избирали млади момичета тинейджърки, но за разлика от корейките им давали и наркотици.
79
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Интересно как знаят такива неща след като севернокорейските медии не дават никаква информация на западните медии а чужди разузнавания на територията на Северна Корея нямат никакъв шанс. Измислици на скапаняци търсещи сензации за кинти
78
7
 
26
 
! Отговори
Джамбазки преди 1 месец
А Католическите отци се занимавали с деца ! По добре ли е така ? Оти не пишете за тях !
77
12
 
21
 
! Отговори
До Либерастийте преди 1 месец
Първо тези твърдения едва ли са истински. Второ дори и да е вярно, по добре да се занимаваш със жени отколкото със малки Момченца като западните либерали особено британското кралско семейство Чарлз и брат му замесени в тъмните дела на ВИП сутеньора Джефри Епщайн. Човека доставял малолетни *** на политическият елит в САЩ и Европа.
76
9
 
13
 
! Отговори
Петърчо преди 1 месец
На нашия Кокорчо по поддръжка на неговия идол-Байдън му карат по 20 момченца.Трябва да сме в крак с демокрацията,момченца може а всичко друго е порочно.
75
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е голяма излагация. Представете си да ви доставя удоволствие ученичка която най-разкрепостеното нещо което е видяла е прегръдка на другаря Ким с някой високопоставен гост.