Мъж от Твърдица простреля с арбалет свой съгражданин

Пострадалият дължал пари на извършителя
13 май 2024 13:28, Елка Василева
21
Мъж от Твърдица простреля с арбалет свой съгражданин
Снимка: архив, БГНЕС

Мъж от Твърдица е прострелял с арбалет свой съгражданин, съобщиха от пресцентъра на областната полиция в Сливен.

Инцидентът е станал на 10 май, като стрелецът и пострадалият са отишли около 21:30 часа в районното управление. 57-годишният мъж си е признал, че е прострелял с арбалет своя 51-годишен съгражданин. Мъжът е ранен в областта на ръката, без опасност за живота. Извършителят е задържан за 24 часа. Арбалетът е иззет.

"Арбалетът е законно закупен, марка "Horizone", като те не подлежат на регистрация по "Контрол на общоопасните средства" (КОС) като огнестрелните оръжия", каза говорителят на областната полиция Първолета Мандинска.

По първоначални данни причината за деянието са неизяснени финансови отношения, като пострадалият дължал пари на извършителя.
(Кореспондент на БТА в Сливен Велина Василева)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от Свободно време.
Нумерологична прогноза за 13 - 19 май
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 седмици
Новатор.
19
0
 
1
 
! Отговори
ще ги върне преди 3 седмици
И още как!Като го подсетят, и като си спомни възторга и блаженството дето е изпитал като са го боцнали,и ще си счупи краката да връща!:)) Между другото арбалетите са изключително точни!Имам и го знам!Оня не е искал да го трепе!
18
0
 
4
 
! Отговори
Баща ми преди 3 седмици
Бе партизанин. Носеше карабина "Манлихера" без разрешение от властите на НЦвеличество. Гонели са го жандармеристите, но малко трудно е било да го хванат. Стреляше много точно.
17
0
 
10
 
! Отговори
SS преди 3 седмици
Въоръжавайте се докато и това не са забранили.
16
2
 
4
 
! Отговори
Сифилиско преди 3 седмици
До СветозарНе убивам безпричинно, нито малтретирам. Ловуването е част от човешката природа. Ако прожектираш твоите разбирания и чувства за мъчения, си е твой проблемът.
15
5
 
3
 
! Отговори
Светозар преди 3 седмици
До СифилискоЗа безпричинно убийство и малтретиране на беззащитни животно, дано ти се върне тройно.
14
3
 
7
 
! Отговори
Сифилиско преди 3 седмици
Аз от Германия си купих полуавтоматичен арбалет. 2500 лева, 7 стрели, с тренировка постигам около 1 секунда между стреличките. 120 либри сила, с лазерен скоуп. Зареждат се с пълнител. Много добро оръжие, абсолютно легално. Дупчи дъски, и сваля сърни от 40тина метра.
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
турското културно наследство
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Средновековни римляни сър. Да излязат вилоносците и ония с брадвите
11
2
 
4
 
! Отговори
Тенгри кан преди 3 седмици
До ПрактиченАко тръгнеш дори с нож препасан на кръста, патрулките на МВР веднага ще те спрат;))) Аз такъв бех запасал фффф ФИлибелата и веднага една милиционерска патрулка наби спирачки, защото аз бех с колело;))) и почна са дърви, а аз се позовах на редица мои права като свободен човек, но в болшевишка Бълагрия, свободни българи нема;))) Трябвало да го скрия, не съм можел да го нося открито, ала-бала;))) После що в България, немало мъже;))) Щото нема свободни хора!
10
2
 
13
 
! Отговори
21-ви век преди 3 седмици
Арбалетчиците на стената! Пиконосците до портата! Конницата зад тях. На бой, натовци! На бой!!
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
друго си е да си от поклониците на Z
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В едно от затихналите утра на Твърдица, Гошо, известен сред съгражданите си като "Робин Худ на Балканите", реши да тества новия си арбалет в задния си двор. Внимателно нацелил мишена, забравил обаче, че Иван неговият приятел и нещастен съсед, обикновено събира топки за тенис тъкмо от тази "безопасна зона". Полицията в Сливен добавиха нов урок в техния курс за безопасност: Ако ви хрумне да станете средновековен стрелец, първо проверете за съседи наоколо!"
7
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Евроатлантизъм се лее отвсякъде
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И кво, решил че като го простреля он ще му върне по-бързо парите? Гениално!----Партите явно ги е прежалил, но е решил за тия пари поне да погледа как се върти хитреца в прахта с ококорени от ужас, болка и безпомощност очи.
5
0
 
15
 
! Отговори
Практичен преди 3 седмици
След като се изисква разрешително само за огнестрелно оръжие, защо пък да не ходим препасани със саби, за да се отбраняваме в случай на нападение? Братчедите си носят брадви и секири за всеки случай, защо пък ние да не ходим със саби? Такива могат да се купят. Някой ковач, ако е по-предприемчив, може да започне да прави боздугани. Засега и за тях не се иска разрешително. Засега!
4
1
 
20
 
! Отговори
В кой век живеем? преди 3 седмици
Не много отдавна се разбра, че при сбиване на роми единият препускал с кон, размахвайки брадва, а другият се отбранявал с кол. Сега пък някой си прострелял някого с арбалет!
3
2
 
18
 
! Отговори
Диваци Сър ! преди 3 седмици
Забавляват се.
2
1
 
16
 
! Отговори
Твърд Ицо преди 3 седмици
И кво, решил че като го простреля он ще му върне по-бързо парите? Гениално!
1
1
 
18
 
! Отговори
Money преди 3 седмици
Ами така е като не си изплащат дълговете. Лесно се взима ама трудно се връща...