Абитуриентът с автомата – зрелищно задържан, тихичко пуснат!

Оръжието му - бутафорно
17 май 2018 10:45, Петя Славова
195

Абитуриентът, който вчера зрелищно беше задържан от полицията в Смолян, е освободен от ареста.

18-годишният Марин Николов стоя два часа с белезници пред училището си след сигнал, че притежава автомат. Оказа се обаче, че оръжието е бутафорно, съобщава Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Тази година Мартин завършва Професионалната гимназия по икономика в Смолян. Тръгва за тържеството по изпращане на абитуриентите, но забравя, че в багажника на колата е едно от любимите му оръжия - автомат "Калашников", само че - реплика.

Автоматът обаче изглежда достатъчно истински, за да предизвика страх и с това Марин си обяснява подадения сигнал до полицията. А оттам реакцията била мигновена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аве къв тероризъм и паника, не разбрахте ли че не е истиснко оръжието, бутафорно
107
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БобиБоби ти 3-ти клас имаш ли завършен? Този лигьо е предизвикал страх и паника сред хората, а това е тероризъм в целия свят - отвори и прочети, хората по света какво определение дават за тероризъм. Аман от кухи тикви!
106
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещата в България ,вместо да стават зле се влошават !Расте Бодра смяна ! Няма Що !Този Абитуриент ,колко ли пъти е ходил на училище ,през цялата учебна година ?!Явно се чувства Герой ,че са го арестували !!Виждам го ,в скоро време герой в някое тв реалити !Жалка история :)))))))
105
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи ако нахлуя на обществено място с автомат, това не е престъпно, не е тероризъм, а просто шега?
104
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-принцип не трябва да се продават реплики,или обезопасени оръжия тъй като с тях се стига до тук.Преди няколко години ми вадиха еърфорс оръжие,след спор с един "джентълмен".Така че законът да ги забрани,иначе ще пострадат хора.
103
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малкия да ги съди, така трябва да се постъпва, или всички ще пострадаме по този начин невинни или за някоя глупост!
102
9
 
17
 
! Отговори
До 110 преди 6 години
Напротив това е типичен пример за тероризъм и лекето трябва да си поеме отговорността - Цацаров да се задейста! Тероризмът включва насилие и заплаха с насилие - хората с основание са помислили, че това е психар извадил оръжие, никой няма право да размахва оръжие, истинско или бутафорно, няма значение.
101
4
 
5
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До 106 и 107.Куха лейка си ти. Къде е съставомерността? Кой орган на власт заплашва или принуждава да извърши нещо, като си вози реплика на автомат в багажника. Дано си студент, че иначе лошо...
100
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този малък *** трябва да се осъди на 5 години ефективно, за надзидание на всички които смятат, че могат да тероризират хората безнаказано, за да се правят на големите тарикати!
99
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм решил на моят бал да се облека като Капитан Америка. От сега да знаете.
98
4
 
7
 
! Отговори
до 106 и 107 преди 6 години
Това няма нищо общо с тоя случай, питай някой адвокат даже! Ако някой иска с това да го обвини направо ще стане за смях в залата! Айде бегай да се упражняваш със закона на друго място!
97
2
 
4
 
! Отговори
АЗ76 преди 6 години
До АЗ76младежа явно се държал като Scorch - шегаджията на групата. :) :) :)
96
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А Бочко и Цвъчко като са реплики и фалшиви герои защо още не са в кауша?
95
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
чл. 108а от НК - Който с цел да създаде смут и страх в населението или да заплаши, или да принуди орган на властта, представител на обществеността или представител на чужда държава или на международна организация да извърши или да пропусне нещо, извърши престъпление се наказва за тероризъм с лишаване от свобода от пет до петнадесет години, а когато е причинена смърт - с лишаване от свобода от петнадесет до тридесет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.
94
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Специално за *** *** оправдащи тази селски бек - чл. 108а Който с цел да създаде СЧУТ и СТРАХ в населението или да ЗАПЛАШИ, или да принуди орган на властта, представител на обществеността или представител на чужда държава или на международна организация да извърши или да пропусне нещо, извърши престъпление се наказва за тероризъм с лишаване от свобода от пет до петнадесет години, а когато е причинена смърт - с лишаване от свобода от петнадесет до тридесет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.
93
1
 
6
 
! Отговори
АЗ76 преди 6 години
в контекст на заглавието:млад командос. :)от играта Star Wars: Republic Commando:"Scorch: "commando healed""
92
5
 
12
 
! Отговори
kiril преди 6 години
Нормално да го задържат, както той самия каза това е точна реплика на истинския автомат, не може всеки да тръгне по улиците с какво му скимне.
91
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен, да ги съди и то до евросъда ако трябва! Не може така да постъпват с невинни хора, утре на всеки може да се случи нещо подобно!
90
10
 
6
 
! Отговори
ЦИРК БАЛКАНСКИ преди 6 години
И моя телефон е реплика, да лягам ли на земята?:)
89
5
 
9
 
! Отговори
Случаен преди 6 години
Тук има пишешщи, които не правят разлика между седем -осем годишни деца и 18 годишен, който може да носи отговорност, който трябва да мисли. Преди да се фукляви и парадира с нещо по- някакъв начин. Така че, няма оправдание за него!