Скандално видео: Преподавател по биохимия ''откровено'' пред студенти

На кадрите се виждат интимни сцени по време на онлайн лекция със студенти
Обновена: 21 яну 2021 08:36 | 21 яну 2021 08:36, Анисия Иванова
202

Еротичен скандал с преподавател от Медицинския университет в София. На кадри, изпратени до Bulgaria ON AIR, се виждат интимни сцени по време на онлайн лекция със студенти.

Видеото ни изпращат студенти от Медицинския университет в София. Твърдят - това е онлайн лекция по биохимия от последните дни. Преподавателката е от Предклиничния университетски център, разказват студенти.  На видеото се вижда как мъж застава зад преподавателката, а тя облизва пръстите на ръката му.

До края на работния ден от Медицинския университет не коментираха темата. В телефонен разговор обаче от висшето заведение заявиха, че започва вътрешна проверка.

Според сексолога Станка Маркова сцената е недопустима.  А видеото бързо се разпространява между студенти и от други университети.

"Тя е щастлива, просто това ме накара да направя асоциация с Кобилкина, която вчера демонстрираше с един сладолед как се правят ефективни и сладострастни неща с устата", каза проф. Маркова.
"Грешка номер 1 - зъбки. Прекрасно, ако хапвате пържола там ги използвате, но когато вземете кренвирша на любимия мъж, никакви зъбки не трябвало да има изобщо", обясни Наталия Кобилкина.

От началото на пандемията жертви на видеокамерите си станаха депутати и участници в коментарни предавания по целия свят. Повечето се разделиха с работните си места. Ще има ли последствия за българската преподавателка - предстои да разберем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очевидно госпожата не е наясно, че е във ВИДЕОвръзка.-------- Що за тьпотии? Нали е наясно, че преподава на ученици? Ако не може да озапти тьпкача си и да се концентрира върху преподаването, да я разкарат и да се отдаде само на секс практики. Не е единствената биохимичка, ще и се намери заместник.
122
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България жертвите са престъпници,а престъпниците герои.После защо сме така?Такъв запис може да стане само със специален софтуер.Второ.Очевидно госпожата не е наясно, че е във ВИДЕОвръзка.Ами след като премиера,назависимо кой е може да го подслушват безнаказано какво да очакваме?Да ви напомня, че имаше и запис между ББ и"Ла Фонтен".След като последния изреди"произволни"фамилии с втренчен в екрана поглед, някои реши,че не е здравословно да го показва! За"БСП прави избори в Сливен"забравихме?
121
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знаех че любовта не е част от биохимията.Но не ме убедихте достатъчно ,че не съм прав , по скоро имам чувството , че хората са неграмотни , но знам ли, не може всички хора да са неграмотни , или пък може.
120
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не се е променило от време оно, просто камерите станаха повече. Който не е заснемал пръв да хвърли камък по мен
119
3
 
18
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Ако бяха двама мъже нямаше да има проблем
118
4
 
28
 
! Отговори
azz преди 3 години
Абе личният й живот няма нищо общо с професионалните качества. Това явно е грешка, кво толкова!
117
4
 
11
 
! Отговори
Минаващ преди 3 години
До Калеко АлекоДраги Калеко!Объркала е дисциплината. Това е ебиохимия...
116
7
 
23
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
То и ако студенти по медицина не могат да гледат еротика, баси лекарите ще станат! Това е нормално дори за детските градини вече...
115
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До неандерталецТипично е за един интелект с ниво "неандерталец" да раздава етикети на килограм за неща и хора, от които нищо не отбира...А иначе - видето е класически случай на злонамерен капан, само не ми казвайте, че преподаващата сама е включила камерата, както и това, че лекциите й масово се записват...Студентът, направил това, е истински бо кл ук. А възнамерява да стане лекар....
114
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
моля някой да ми обясни проблема. Аз разбирам, че каката не е знаела, че камерата е включена и предава.Т.е. няма умисъл, на всеки може да се случи.
113
3
 
14
 
! Отговори
неандерталец преди 3 години
И в училища, и в университети на много места преподавателите са на средно или ниско ниво. Не съм виждал някой да *** пръсти, но мога да се сетя за потресаващи ситуации на некомпетентност и дори злонамереност. Рядкост са добрите учители, които наистина искат да помогнат на учащите.
112
2
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До СтуденткатаУчи, учи, докато си млада. Време за живот, купони и секс има като станеш на 50 години. Че то след ученето се започва да се гради кариера и време за живот пак няма :)))
111
0
 
8
 
! Отговори
Висшист преди 3 години
До СтуденткатаТи, студентката, какво каза на колегите, които са отвикнали да водят записки и само щракат с тутурутките като журталисти? За твоята такса можеш ли да поканиш лектор от средно ниво нагоре!? Защо гледа записа, защо взе отношение във форума вместо да четеш? Споко: завършил съм в чужбина - там и двете страни при обучение са майстори. При нас са събрали две патерици, студенти и даскали, и в задачата се търси коя патерица е по-крива.
110
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма наебаване дъртата разпорерина.
109
4
 
11
 
! Отговори
Висшист преди 3 години
1. Даскалицата да бъде командирована на Женския пазар до пенсия, без право на помилване.2. На студентите да се потърси наказателна отговорност за извършване на запис и неговото разпространяване, вкл. за масмедиите. Както за нарушаване на личния живот, така и за авторски права.3. ВУ да обясни какви мерки са предвидени преди казуса и какви действия са предприели след казуса.0. Да се провери дали записът е оригинал преди да се бие тъпана.
108
10
 
15
 
! Отговори
Студентката преди 3 години
Не всички студенти са извратеняци. Аз самата съм студент и съм отишла да уча, за да получа знание, а не да пилея младостта си с някакви мухлясали извратеняци!
107
3
 
3
 
! Отговори
Не столичанка преди 3 години
До СотирПонеже ти имаш същата смрад в душата си, като нея, я защитаваш
106
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, станахте по-големи католици от папата, дето е комунист
105
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Случаен370иди си пий хапчетата, другарю разможител и се кастрирай
104
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КОЛЕГИ, ЗАВИСТТА Е ЛОШО НЕЩО.. БАБА СТАНКА ИСКА АМА ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ КАТО ПРЕДИ 40 ГОДИНИ ЗАТОВА Е ЗЛОБНА.