Всички ученици в класните стаи от понеделник

Остава тестването за коронавирус
11
Всички ученици в класните стаи от понеделник
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Всички ученици ще учат присъствено от понеделник, 28-ми февруари, съобщават от Министерството на образоването и науката. Регионалните здравни инспекции по места отмениха ограниченията заради подобряващата се ситуация с разпространението на COVID-19.

В понеделник ще се проведе и еднократното изследване за COVID-19. Без тест в училище могат да влизат притежателите на „зелен сертификат“ - валиден документ за ваксинация, преболедуване, наличие на антитела или отрицателен резултат от лабораторно изследване.

Тестването беше въведено по настояване на здравните власти като условие за присъствено обучение. Решението дали и кога то ще отпадне отново зависи от тях и е съобразено с параметрите, заложени в Националния план за справяне с пандемията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: ученици
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТРИБУНАЛ!
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До СОФИЯ ВЪЗМУТЕНА Миналите две години децата ми имаха общо 4 присъствени седмици в училище. Никой не мърмореше тогава, за тези две изпуснати години.Тази учебна година имат само 5-6 онлайн седмици и вече са терористи??? Смешна сте госпожо
9
0
 
3
 
! Отговори
Ликвидация на МОН преди 2 години
ВКЛЮЧЕНИ НА АКТИВНО ТЕжко терористично проникващо проследяване са всички служители на МВР ,Силови ведомства,КАТ,прокуратура,съд, вкл и пенсионирани.. ЗАБРАНЯВА СЕ НОСЕНЕТО НА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ И СМАРТФОНИ ПРИВЪРЗАНИ СЪС СИМ КАРТИ ЗА ЛИЧНА КАРТА> СЛЕДЯТ СЕР ВСИЧки сПЕЦ АВТОМОБИЛИ ОТ ВОЕННО ТЕРОРИСТИЧНА МАФИЯ..
8
2
 
4
 
! Отговори
ЛИКВИДАЦИЯ НА МОН преди 2 години
Всички деца развиват тежки нелечими увреждания заради терористите от МОН. Експерти да огледат видео репортажи в мулти спектрален режим. Вижда се ОТЛИЧНО КАК СЕ УВРЕЖДАТ ВСИЧКИ ОРГАНИ ВКЛ ГЛАВЕН МОЗЪК ПРИ ВЛИЗАНЕ В Училищата.Засечено е ПРОСЪХВАНЕ НА ГЛАВЕН МОЗЪК ВКЛ ПРЕД КАНЦЕРОГЕННО У НАД 90% от децата.. ЗАБРФАНЯВА СЕ НОСЕНЕТО НА ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ Претъпкани са с военно терористични спец диверсионни оръжия.. вижте паспорти и лични карти.
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименПрисъствали ли сте на тези тестове, че знаете за събиране на ДНК? Въпросът е риторичен, очевидно е, че не сте. В България най-много се изказват незапознатите, но пък с такава сигурност си пробутват обърканите мисли...
6
2
 
2
 
! Отговори
СОФИЯ ВЪЗМУТЕНА преди 2 години
Арести за терористите от МОН начело с министър Денков. ДА СЕ БЛОКИРАТ ВСИЧКИ ЯСЛИ<ГРАДИНИ,УЧИЛИЩА ЗАРаДИ тежко терористична дигитално холограмна видео пресканираща техника. Всички деца имат трайни увреждания НЕЛЕЧИМИ ОТ ЗАБРАНЕНАТА ОТ КОНСТИТУЦИЯТА Видео терористична техника.ЗАБРАНА ЗА ОН ЛАЙН ВИДЕО ТерорА .
5
0
 
4
 
! Отговори
замисленА преди 2 години
А защо до момента не бяха в класните стаи?!
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде върнете ги та да стане 2 в 1 - Ковид+ украински бежанци= неочаквано добра комбинация!
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Довчера бяха с маски, днес ги пратих с каски.
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
успяхте ли да съберете ДНК то на всички?
1
1
 
11
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 2 години
Ковид-а стана безинтересен, спряха се журналистите да ни заливат с пандемията. Учудващо е как тази новина си е пробила път.