Студенти от СУ с инициатива за Рождество да зарадват непознат

Радослав Христов и Наталия Докторова разказват за кампанията
6 дек 2023 11:26, Анисия Иванова
0

"Напиши писмо, усмихни непознат и отдели минута за Коледа". Това ни приканват да направим Студентския съвет към СУ "Свети Климент Охридски" в коледната си инициатива за девета поредна година.

Тази година организаторите си поставят амбициозната цел да разпечатат, опаковат и доставят 6 000 писма в цялата страна. Радослав Христов и Наталия Докторова разказват за тазгодишното издание на кампанията.

"Живеем във времена, в които технологиите са доста популярни вече, аз смятам да заложим на сигурното, на писмата както се прави от край време", каза Христов в студиото на "България сутрин".

Гостите разясниха и за процеса, чрез който преминава кампанията. Сформира се екип, следва дизайн на писмата, които се изпращат в сайта на инициативата, след това се започва работата по тяхната обработка и дизайн, а накрая те достигат до най-различни кътчета на България.

Писмата се изпращат на случаен принцип, а изисквания за дължината им няма. Важно е човек да напише това, което чувства, отбелязаха студентите.

"За мен Рождество е най-топлият празник. Смятам, че най-важното нещо е да бъдеш до близките си хора, да се подкрепяте и да запазите това щастие в себе си, което носите от деца", подчерта Докторова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Писмата могат да бъдат подавани до 16 декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации