Честни сини очи

"Мръсна, долна, гадна мафия, която има за цел ЦСКА да бъде разкаран от Шампионската лига", каза Александър Томов
9 юни 2008 10:21,
80
Честни сини очи
Снимка: БГНЕС

"ЦСКА е жертва на мръсна, долна, гадна мафия, която има ясни цели - срещу доста голяма сума пари ЦСКА да бъде разкарана от Шампионската лига", каза  по бТВ Александър Томов.

Той подчерта, че не е взимал нито лев от клуба и дори се е отказал от 5 000 лв., предложени му от собственика Прамод Митал преди година и половина.

"Разпространяването на лъжи трябва най-после да спре. Това е кампания, насочена срещу всичко нормално в тая страна. Това показва, че самата страна не е нормална", каза Томов и подчерта, че в случая с ЦСКА става дума за грандиозна лъжа.

"Клубът е финансово състоятелен. Собственик е Прамод Митал. Има сделка за продажба на клуба, която не се е състояла докрай. Сделката е пряко и косвено завързана за "Кремиковци". Тя трябваше да завърши на 19 март т.г., но още не е приключила. Всичко е законно, почтено и нормално. Парите от транзакцията за ЦСКА трябва да се върнат обратно в Кремиковци , когато ЦСКА бъде продадена", каза още той.

Томов възнамерява да възложи на отидорската фирма на УЕФА да направи одит на ЦСКА.

Преди седмица Европейската футболна централа окончателно отказа да издаде лиценз на шампиона на България ЦСКА и не допусна "армейците" да участват в Шампионската Лига.

Сега Изпълкомът на Българския футболен съюз ще има последната дума за това дали ЦСКА ще може да се състезава в елитната ни „А” група през следващия сезон.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
oh, Bozhe! Misleh, che toia shte se pokrie v misha dupka ot sram za vsichko deto natvori, ama ne... kade ti! To choveshtkata naglost granitsi niama!!!
18
0
 
1
 
! Отговори
Мислител преди 15 години
За да се отърве по някакъв начин АТ ще обвини всички за заговор срещу ЦСКА. И не му идва на ум и на него, а и на други, че ако БФС беше толкова синьо за колкото го представя, то никога нямаше да завършат със 16 точки преднина. Ама то трябва не само папкане, а и акъл.
17
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Емо Костадинов е бил 100% в схемата на Батков и Перуката ФАКТ. И тоя *** трябва да хвръкне от ЦСКА завинаги. Как може клуба ,които те е хранил, хранил е семейството ти дал ти е кариерата в живота и любовта на феновете а ти тъкъв нож да им забиеш в гърба!! Много гадно излезе тоя нехранимайко.
16
0
 
1
 
! Отговори
левскаров преди 15 години
не знам ли е този който все намесва левски или просто . на нас сините ни е ясно че ако отидем на бараж за шампионската лига ще ни скъсат от голове. да не мислите че Ливърпул, Арсенал, Барса, Юве и компания ще ни жалят.и после като ни отстрелят в първия кръг на УЕФА пак ни чака някой елиминиран оттам като Бордо, Андерлехт, Селтик, Галатасарай.да не мислите че ние от Левски искаме сега когато сме на кръстопът и се лутаме да напипаме футболисти които да искат да се развиват с Левски и едва сега цВили Буцов почва да гради *** от *** да ни мачкат грандове до отчаяние.не искаме. но поне си знаем чергата и искаме и другите да са коректни както ние според изискванията на УЕФА.АКО БЯХ ЦСКА-р щях да почна да събирам пари да гръмнат тоя с "честните сини очи". но вие си го харесвате въпреки че някои като Дучето надигат глас. но Дуче, бате това е глас в пустиня. малко сте с исстинските червени сърца, малко. вие сте като Васил Левски но името ви е друго, ще загинете и сигур ще се съберете след 1-2 годни като ПФК ЦСКА 2009 например
15
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Точно така.ЦСКА е жертва на Световна конспирация хахахамалее :)
14
0
 
1
 
! Отговори
privarjenik преди 15 години
Ясно е, че Томов е виновен! Но някой ще има ли смелостта да попита Емил Костадинов, той къде беше или комисинните игрички с бАБАТКОФ,нАСИРАКОВ, пЕРУКОФ и сие са нещо нормално за него? Много е жалък и той и цялата управа! Дано Ви преседне!!
13
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Номер 6 е абсолютно прав.Ако ръководството на ЦСКА си беше свършило работата,нямаше за какво да има "конспирация" срещу клуба.Така,че вместо да се сърдите на Батков,вместо да искате от правителството това и онова насочете гнева и яда си срещу истиснките причинители на това унижение (абсолютно цялото ръководство на клуба).С една дума-цесекари,не търсете под вола теле,единствено вашите хора пратиха отбора на майната.Аз не се интересувам от БГ футбол,не съм нито левскар нито цесекар така,че мисля мнението ми е безпристрастно.
12
0
 
1
 
! Отговори
кера преди 15 години
Нагъл тип.Пред тоя тип Митьо Очите,Куйович,братя Галеви ряпа да ядат.Момче отдавна си за затвора
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Оф, милото то! My heart is bleeding cold custard.
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Че БФС и Левски са скроили шапка на ЦСКА вече е ясно на всички. Но Лупи можеше да се осети по рано в какво се забърква ама нали е *** и остана със зяпнала уста. Оказа се ,че и Емил Костадинов е забил нож в ЦСКА защото е бил наясно с плана на Батков-ага и Боби-перуката но не е предупредил Лупи. *** е ,че Турско-сините вече дори с игра не могат да се класират за ШЛ и гледат с подкупи и подаяния да отидат в Европа. Въпреки ,че купуват съдии и мачове Турско-сините останаха далеееч зад шампиона на цели 16-точки показателна разлика но все пак Левски не можа да победи отборите от 1-во до 7-мо място. Как да не е голяма разликата като дори Черноморец ги избузи като женички. Гей-арена стана място на Пидирмета ,които вместо да играят в ШЛ с игра и качества , ще отидат там заради успехите на друг много по-велик отбор. Но така е в България всичко се купува с Пари , Левски почнаха с купуване на съдии и стигнаха до БФС. Жалко защото сега почва проверка в БФС-оказа се ,че не са плащали данъци с години, дори фактури не издавали. А при отнемане на лиценза им спират Участията в Европа ,спира съществуването на А и Б професионални футболни групи. БФС затри Българския футбол и ще ни върне с години назад.
9
0
 
1
 
! Отговори
martu преди 15 години
нема ли кои да го застрелйа тойа
8
0
 
1
 
! Отговори
пак аз преди 15 години
Български език....алоуууупиши на български, неграмотен юроде, оти се срамиш да се наречеш българин бе...
7
0
 
1
 
! Отговори
shtil преди 15 години
ПАЛАМУД МИЧУРИН ВИ ОЧАКВАТ
6
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Nagal nagal po nagal na dali moje da stane ama ot nego moje da se o4akva Tomov se pravi na sveta voda ne napita cskararite pyk namesvat svetovna konspiraciq sreshto tqh az moga da kaja samo 1 edinstvinite vinovnici sa si samite upravlqvashti ne kluba ne pravitelstvo dyrjavata ili sveta. Prosto dyrjavata ne e dlyjna da im plashta zadyljeniqta nito da gi buta na pred na zad se pak CSKA ne e na dyrjavna izdryjka 4e da im e vinovna dyrjavata cska si ima sobstvenik da si tyrsat otgovornosta ot nego ne ot dyrjavata tova e moeto mnenie
5
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
***
4
0
 
1
 
! Отговори
as преди 15 години
Само долните мошенници като лупи могат да са толкова нагли
3
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Абе Лупи как не ти писна да се правиш на ***!?.вместо да лъжеш по цяб ден и да търсиш под вола теле.вземи измисли нещо да оправиш нещата в Цска за да не играем с миньор бобов дол наесен
2
0
 
1
 
! Отговори
Kolega... преди 15 години
...te shte te razberat... ;)
1
0
 
1
 
! Отговори
ТРОЙЧО преди 15 години
О,ЛУПИ! САМО ЛЕВСКИ!

Спонсорирани публикации