Хомосексуалните бракове- легални и у нас

Съвместното съжителство на хомосексуални двойки може да бъде разрешено в България, съобщи Кемал Еюп
16 юли 2008 20:10,
202
Хомосексуалните бракове- легални и у нас
Съвместното съжителство на гейове и лесбийки може да бъде разрешено и у нас. Снимка: БГНЕС

Съвместното съжителство на хомосексуални двойки може да бъде разрешено в България, съобщи депутатът от ДПС Кемал Еюп.

Еюп, който е и председател на Комисията за защита от дискриминация, заяви, че ще бъде направено съответното предложение за промени в Семейния кодекс.

Хомосексуалните двойки ще получат възможността да се наследяват и да ползват отпуск по болест, ако в текстовете на закона отпадне думата „разнополови“, разкри същността на предложението Еюп.

За момента не се предвиждат промени в законодателната рамка, които биха позволили на хомосексуални двойки да осиновяват деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хора не разбирате ли, че това е за отклоняване на вниманието. около правителството пак се напече, ЕС пак ги подгониха, предстои и критичния доклад. Просто това е за отклоняване на вниманието. Преди с гей парада номера мина.България е зле, ние сме много зле. Целта на тази шумотевица е да ни отклонят от истинският проблем - правителството и оромните му кражби.
44
0
 
0
 
! Отговори
ANTI-GEI преди 15 години
koko mnogo si silen v neta,na ylicata edva li 6e govori6 taka begai lapai pi6ki
43
0
 
0
 
! Отговори
SOLDIER преди 15 години
Колкото и да злобеете, фактите са факти. Радвам се че в крайна сметка толерантността възтържествува над злобните и комплексирани български привички - а за Дпс никой няма да гласува, те нямат нищо общо.
42
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
Е какво по-нормално от това ДПС да иска легализация на гей-браковете??!! То за тях мъж да прави секс с мъж е нормално, все едно са седнали на кафе. Иначе кой с когото иска да си го слага, но нека не караме невинни деца да носят бремето на осиновители-гейове - представете си какво ще чуят тези деца в детската градина, училище и така нататак. Нека не се правим на по-големи католици от папата и на по-големи демократи от по-старите демокрации. А и нека не отвличаме общественото внимание от наболелите проблеми е глупости като гей-браковете и т.н. Няма сега досиета и трябва нещо да се измисли.
41
0
 
0
 
! Отговори
Izo преди 15 години
Stana aktualno ve4e: SIn da ti se rodi ! Zet da ti dovede !
40
0
 
0
 
! Отговори
Никакъв преди 15 години
Дами как точно разбрахте ,че сте лезбийки ? Попаднахте един два пъти на некадърни мъже и решихте : Край аз съм лезбийка !!!Всекий има право да бъде какъвто си иска и съм за това !!! Ама малко ми е смешно лезбийки в БГ ?!
39
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 15 години
при едни избори и гейовете и лесбийките ще гласуват за ДПС!аз лично смятам,че това е по лошото от двете злини,те няма да се променят,ама Доган може да ни разкаже играта:0Честито българи,як политически ход!!!!
38
0
 
0
 
! Отговори
Acho преди 15 години
Много знаете вие...Няма никой да умира , какво ви пре4и хора които се оби4ат да съжителстват заедно? Има ли някакво значение дали си мъж или жена? Когато двама човека се обичат ,а връзката не е просто продукт на сексуално привличане, мисля че има смисъл. А жалките и комплексирани мачовци да ***!
37
0
 
0
 
! Отговори
Никакъв преди 15 години
Ей тва е рай за депутатите !!! Те повечто са за брак помежду си :))))
36
0
 
0
 
! Отговори
Ива преди 15 години
И ще си умрете така.Кой ще ви ражда децата?
35
0
 
0
 
! Отговори
Ani преди 15 години
Az sum lesbiika i sum super 6tastliva. Pisna mi ot 6ibanata diskriminaciq na zlobnite selqni tuk , radvam se 4e nai nakraq e izmisleno ne6to stoinostno!
34
0
 
0
 
! Отговори
стан преди 15 години
всичко Мара втасала, та и до това опряхме. ще ни спрат парите от Евросъюза ама ние ще им докажем, че сме европейци. само така! гей парада да се повтори и браяковете да се разрешат. може и църковни да одобрят. то както ни е заспала Църквата може и да не разберат за какво става въпрос и току виж запоюнали да ги венчават. айде да е на хаерлия.
33
0
 
0
 
! Отговори
Петър Топалиев преди 15 години
Нека се даде шанс на хомосексуалните да живеят в брак и да осиновяват дечица. Така България ще си вдигне нивото ,сигурен съм в това! :) Само така! Евалата !
32
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И така.... Вече всички п*дераси ще гласуват за ДПС, заедно с *** и турците. Голяма тактика измислиха.
31
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 15 години
СТрахотно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Супер информация, надявам се този закон да влезе в сила колкото се може по-бързо! Хетеросексуалните да ***, гадни ***!
30
0
 
0
 
! Отговори
Polina преди 15 години
Tova e nai prekrasnoto ne6to koeto sum 4ela ot mn vreme nasam. Nadiavam se da ima pove4e dvoiki koito da se ojenqt ;)
29
0
 
0
 
! Отговори
Monique преди 15 години
Mnogo se radvam 4e ve4e homosexualnite dvoiki 6te mogat da se jenqt! Neka lubovta im da se oceni ot tupite kompleksirani bg ***! SAMO TAKA!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAPRED I NAGORE!
28
0
 
0
 
! Отговори
G.O. преди 15 години
Кемал Еюп да си разрешава тия бракове в родната си срана и да остави България на БЪЛГАРИТЕ!!! За пояснение да кажа...аз съм момиче , имам приятели с обратни наклонности, обичам си ги, ама чак да разрешат браковете....Това е абсурд!!! Вън турците!!!
27
0
 
0
 
! Отговори
ани преди 15 години
Така е ,защото не гласуваме за Симеон .Само той може да въведе ред в държавата.
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
на министър към премиер