Готвят нов протест довечера?

Полицията изтласква протестиращи с палки, млатят и момичета
14 яну 2009 14:32, Красимир Ангелов
218
Готвят нов протест довечера?
Снимка: Dnes.bg

В малките улички около парламента полицията продължава да отблъсква протестиращите, предаде репортер на Dnes.bg.

Хората отстъпват и се заканват, че след края на работния ден нова още по-голяма тълпа ще залее парламента.

“Айде, намери още хора и довечера нападаме”, са най-честите призиви в малките улички.

Полицията използва палки наред срещу протестиращи, дори и срещу момичета, видя нашият репортер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
1
 
2
 
! Отговори
Ivo преди 15 години
ne chupete okolnite magazini - da prevzemem parlamenta!!!
216
1
 
2
 
! Отговори
Pinka преди 15 години
Стига са ни правили на ***.Ядат,пият, крадат и ни баламосват колко ни е хубаво. По тяхна преценка ни е хубаво, но да бъдем далеч от тяхната кухня, да не гледаме и реагираме на наглите им дествия спрямо собствения им народ. Крадци на милиони остават не наказани,други живеят като беьове и на нас нищо не ни прави впечатление. Културно реагираме но срещу некултурни управляващи.
215
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
kade bqhte be nali 21 4asa strahlivci
214
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Ще разберете ли,че да има смисъл този протест трябва да се излезне с 1 (едно),(ЕДНО) искане.ОСТАВКА.!!!Стига с тия 19,21,23 или 2543252325 искания.РАзбра се че тези които сега са управляващи могат само едно.И то е да изкарат хората на улицата.Те могат сега да са готови да ти нправят ***,или да те излижат само и само да са на власт и да крадат и да те !!!!!!!!!!!!Излезнете утре хора.Излезнете са една мисъл и с едно искане.Оставка.Оствка.Оставака!!!!.Иначе няма смисъл.Поне аз не виждам.Ако някой вижда смисъл да иска нещо от тези лъжци,това си е негово право,но аз го обявявам за наивник или луд.Излезнете утре 15.01.09г и искайте само едно-ОСТАВКА!!!!!!!!!
213
1
 
2
 
! Отговори
протестиращ преди 15 години
Как е възможно така нагло да се гаврят с нас?! Нима до такава степен е притъпен нашия усет, че тия вече направо ни подиграват с всяка своя дума, ала ние не го усещаме даже?! Щото ако го усещахме, ако бяхме граждани на място, отдавна да ги бяхме изритали от властта. А ето, тази напаст продължава да стои там горе, на пиедестала, продължава да раздава, представете си, морални оценки и поучения, обещания, да увърта кански, да спекулира до невъзможност с нашето прословуто търпение, сякаш иска да провери дали то има все пак някакъв някакъв предел. Леле, докъде я докарахме, срамота! Тази гадост, тази гнус, тази отврат да плюе в лицата ни...ПРОТЕСТИ ДОКАТО ГИ ИЗРИНЕМ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ!!!!!
212
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
21ch pred ndk,prigotvete se
211
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
От колко чеса пред НДК
210
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
208, стояха зад ъгъла и пикаеха в шишета от страх юнаците с тумбалаци. В българския милиционер са натрупани толкова комплекси (напълно заслужени в 99% от случаите), че единствено хубав бой над някой пенсионер или тийнейджър, за предпочитане от женски пол и то при числено превъзходство, води до някакво слабо удовлетворение.
209
1
 
2
 
! Отговори
green_boy преди 15 години
Управляващите трябва да знаят, че с нас - народа шега не бива! Затова никакъв мирен протест, а валданщина може само да ги стресне! Затова е редно да не има компромиси, относно полицията явно забравят, че и те деца имат и трябва да хранят и трябваше да покрепят народа. Днес се питах как тези същите дето викаха "евала" на гърците как постигат това което искат макар и с насилие, днес се обърнаха срещу нашите момчета, защото те се опитаха да защитят нашите интереси. Но битката продължава аз съм с тях успех!
208
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
ЧЕСТИТА ВИ ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА!а къде бяха тези ченгета, когато *** вилняха и викаха "смърт за българите" питам аз???
207
1
 
2
 
! Отговори
haho преди 15 години
пормяната, за "светлото бъдеще" и тям подобни пляви, НО като ще млатите и сваляте управление, имате ли някой, реална, дишаща личност, който да застане на върха и да ви управлява както ще ви бъде угодно!?щях да се запаля повече, ако тлееше от дълго време револючия, ако имаше там един лидер, който да поведе хората и да направи истинските промени... или съм прекалено романтична!?ех...а сега просто се трепете, дори май и без ясни искания, та дори да има такива може би журналистите са толкова продажни, че ни замазват очите с детайли за бити момичета, вместо да покажат истинското лице и истинските цели на протеста...аз такива не видях... или аз спя зимен сън!?
206
1
 
2
 
! Отговори
jeff преди 15 години
Смяна на правителството !!!Нека и Бат Бойко се нагушка малко, а дойде ли той на власт става страшно
205
1
 
2
 
! Отговори
stefo преди 15 години
Trqbva vseki da si ponese posledstviqta pyrvi da sa police men a sled tova drugite ......
204
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Всичко живо към НДК.
203
1
 
2
 
! Отговори
Петрова преди 15 години
Български полицаи, които бихте българи днес, вие сте срам и позор за Родината! Затова и Държавата ви се отплаща подобаващо! Заплати ли? Кафенце и цигарки ли? "На пързалката си ви е най-добре на вас..." И с Миков, за разкош!
202
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
то всичко много хубаво, почесаха си човките всички псевдо протестиращи. А дали някой ще каже накрая къде е или ще е вечерния протест? Аман от лаици
201
1
 
2
 
! Отговори
alkorta преди 15 години
kakvo robstvo be, ti s parangi li pi6e6 v momenta, ne ti li pre4at?
200
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
NA VOINA NARODE DA SLOJIM KRAI NA ROBSTVOTO
199
1
 
2
 
! Отговори
z3al0t преди 15 години
простите ушевци просто трябваше да се обърнат срещу парламента и самите те да го щурмуват...нали са недоволни от заплатите , инвентара и т.н. ?! А те лижат т***ш***ц*т3 и дуп***р***т@ на Доган и сер'Гей :) Мното ми е интересно и къде бяха куките когато *** се вдигнаха на бунт ?! Тогава защо не биеха така както днес ? Защо не прибраха 158 *** както днес ?!??Ясна е работата...ПО МИРЕН ПЪТ НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ ! СЕГА Е МОМЕНТА ДА ПОКАЖЕМ ,ЧЕ СМЕ ЕДИННИ ! НЕКА ЗАГЪРБИМ РАЗЛИКИТЕ И ПРОТИВОРЕЧИЯТА ПОМЕЖДУ СИ И ДА ПРЕМАЖЕМ *** ! В МОМЕНТА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ ! НЯМА СВОБОДА НА СЛОВОТО ! НЯМА НИЩО ! СТИГА СТЕ СЕ ДЕЛЕЛИ НА ЛЕВСКАРИ И ЦСКА-РИ И ТАКА НАТАТЪК .. НА МЛАДИ И СТАРИ , НА БЕДНИ И БОГАТИ ! ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ И ВСИЧКИ БИВАМЕ ПОТЪПКВАНИ ОТ НЕЩАСТНИЦИТЕ НАД НАС ! ПОМИСЛЕТЕ НАД ТОВА КОЕТО ВИ КАЗВАМ ! НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ КАРАТЕ КОЙ ПИШЕЛ ПРАВИЛНО И КОЙ ДОПУСКАЛ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ , КОЙ ИМАЛ АКЪЛ И КОЙ НЯМАЛ ! В МОМЕНТА ТРЯБВА ДА СМЕ ЕДИННИ ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА И ДА ДОКАЖЕМ ,ЧЕ СМЕ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ !ПРИЗОВАВАМ ВИ ДА СПРЕТЕ ДА СЕ КАРАТЕ И ДА СЕ ДЪВЧИТЕ ПО ФОРУМИТЕ И НАВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ И ПРОСТО ДА СЕ ОБЕДИНИТЕ ПРЕД ОБЩАТА ЦЕЛ ! ДОСТАТЪЧНО НИ МАЧКАХА И СЕ ГАВРИХА С НАС ! ДОСТАТЪЧНО НИ ИЗЛАГАХА !БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !Горда Стара планина,до ней Дунава синей,слънце Тракия огрява,над Пирина пламеней.Мила Родино,ти си земен рай,твойта хубост, твойта прелест,ах, те нямат край.П.С. - не ми трийте коментара ,защото ще го спамя докато не ви се бъгне сайтчето :)
198
1
 
2
 
! Отговори
alkorta преди 15 години
brato, vikam pyrvo da minem prez kry4meto, moje i edna magistralka da udarim, pyk posle, koito moje oshte da myrda shte hodi kym NDK-to...