Парламентът се окова

Цялата сграда на Народното събрание е опасана с метални заграждения, полицаите са на метър разстояние един от друг
15 яну 2009 09:37,
68
Парламентът се окова
Снимка: Dnes.bg

И днес охраната около Народното събрание е засилена, предаде репортер на Dnes.bg.

Метални ограждения, освен пред сградата на парламента, има и в градинката срещу Ректората, както и от страната на храм-паметника „Св. Александър Невски”.

Този път обаче платната на загражденията са захванати помежду си със скоби, някъде овързани и с тел, за да не могат да бъдат изтръгвани.

Вчера станахме свидетели как при сблъсъците, огражденията бяха изтръгвани и захвърляни върху органите на реда.

Десетина полицейски автобуса са разположени на площада пред катедралата.

Преминаването на автомобили там е забранено.

Метални платна и засилено полицайско присъствие има и пред сградите на президентството и Министерския съвет.

Протестът
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
boristodorov56 преди 15 години
Шайка организирани *** продали и съвест, и морал и народ - ограбват безжалостно всички ни - може ли някой да ни обвини, че искаме справедливостта да възтържествува?Кое е против стремежа на народа към щастие и благополучие!Червеното гестапо на *** отнеха всички шансове на младите за истински живот тук - в Родината ни - а ни лъжеха с "равенстарт"!ИМАШЕ ЛИ РАВЕН СТАРТ ПРЕЗ 1989 ГОД ! КОЙ УПРАВЛЯВА ТАЗИ ЧЕНГЕСАРСКА *** ИЗЗАД ДЕКОРА!ХОРА - НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА МАНИПУЛАЦИИ - СЕГА Е МОМЕНТАДА ГИ ПОРИНЕМ - БАРАБАР С КЕЛЯВАТА УЖ ОПОЗИЦИЯ.ЗАКОНА МОЖЕ ДА НИ ОСЪДИ - ИСТОРИЯТА ЩЕ НИ ОПРАВДАЕ!ОГРАБИХА НАРОДА, КАКТО КЪРДЖАЛИИТЕ НЕ СА ГО ГРАБИЛИ!СВОБОДАТА, ХЛЯБА И ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ СЕ ПОДАРЯВАТ -ЗА ТЯХ СЕ ЛЕЕ КРЪВ, НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ НАРОДА!ДОРИ ТАНКОВЕТЕ ДА ДАЙДАТ!ДА ДОКАЖЕМ, ЧЕ БОТЕВ И ЛЕВСКИ - НЕ СА ЖИВЯЛИ НАПРАЗНО!Всяко човешко същество има право да се бори за щастието си свсякаккви средства - щом му отнемат правото да живее нормално!Така се получи, че един свестен водач няма за да поведе хорото!
26
0
 
2
 
! Отговори
14merkator преди 15 години
Най-страшните и вредни хора за прогреса и свободолюбието са трезво мислещите плазмодии!!!А на който му е добре в БГ, значи е или садо-мазохист,много *** или баща му е комунист от дпс!
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
днеска пак бой ще има .. после ще реват.. че и студ ,боли майна .. хахах елементарници
24
0
 
2
 
! Отговори
трезвомислещ преди 15 години
КОЛКО МНОГО *** ОВЦЕ ИМА В ТАЯ ДЪРЖАВА.....АМА ИДЕТЕ ПАК ДА ВИСИТЕ НА СТУДА И ДА ВИ НАБИЯТ МАЛКО С ПАЛКИТЕ....МОЖЕ И ДА ВИ ДОЙДЕ АКЪЛА
23
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
NARODE NABLIJAVA 11 HADI PRIGOTVQITE SE,NEKA VIDQT 4E NE SA VE4NI I NEDOSEGAEMI
22
0
 
2
 
! Отговори
kyky преди 15 години
обичам ченгетата, които се крият и ползват ченгеджийски похвати срещу аргумените на опонента.....измисляш си нещо, после започваш сам да се опровергаваш, за да докажеш колко е неправ опонента ти....ама излагай се, твоя работа.....аз ти казах как стоят нещата по закон. и тоя закон е почти еднакъв навсякъде - който организира митинг отговаря за реда на митинга. това, че на теб това не ти харесва - сори. демокрация - това значи ред, колкото и да не ти харесва и това.имаш ли аргумент по същество или ще се заяждаш на ниво първобитно-общинно?
21
0
 
2
 
! Отговори
nema преди 15 години
da umrete vsi4ki dano jalki upravlqvashti kumonisti.
20
0
 
2
 
! Отговори
14merkator преди 15 години
Тази България, за която тука толкова милеете, червени г.овна е по-добре да изчезне от картата!Тази България е мъртва от 9.09.1944, гад.ове въшливи, вашите бащи и дядовци й изпиха кръвта и продължават да я доят и за това ви е мило за нея!
19
0
 
2
 
! Отговори
eti преди 15 години
Това което пишеш е валидно за настоящият момент. Но не пропускаш ли факта за 3 години колко пъти този площад е бил арена на мирни и интелигентни протести? Явно в България има хора на които им пука, но нямаше кой да ги обедини. Ако се сумират всички, които са били поне веднъж за годините на упраление на този кабинет на това място, София ще бъде блокирана напълно. Липсва ЕДИНСТВО и поради този факт не ни чуват.
18
0
 
2
 
! Отговори
pyky преди 15 години
А бе Куку ти да не си милиционер та лоддържаш такава позиция?Затова хората мразят милиционерите и полицията и затова правилно не подкрепиха протеста им.Едва когато милиционерите станат полицаи и протестират не с пушене, пиене и други шушуминговски глупусти, а като нормалните граждани едва тогава всички останали биха ги уважавали и биха се съобразявали с тях. А иначе вой по милицията.
17
0
 
2
 
! Отговори
Той преди 15 години
ХОРА, ДОРИ И СЛЕД ИЗБОРИТЕ НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕН. ТЕЗИ,КОИТО ИСКАМЕ СЕГА ДА ИЗГОНИМ, СЪЩИТЕ ЩЕ БЪДАТ В ЛИСТИТЕ И ГЛУПАЦИТЕ-БЪЛГАРИ ОТНОВО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ. ПЪЛНА ПАРОДИЯ И БЕЗИЗХОЗНО ПОЛОЖЕНИЕ.
16
0
 
2
 
! Отговори
danykoplatec преди 15 години
да си иззидат високи огради с бодлива тел и четири вишки в ъглите и да им е топло !
15
0
 
2
 
! Отговори
nekorumpiran преди 15 години
защо повече от 10 г. няма осъдени за незаконното присвояване на дълготрайните материални активи на 'ДИАМАНТ' - Разград за над 10 млн ?Как т. нар. политици ще ме убедят, че у нас нямало мафия ?От ЕВРОПА все говорят да си осъдим корумпираните висши политици и корумпираните съдии !За съжаление нито един осъден такъв ! ... А у нас нямало мафия ... ХА-ХА ...
14
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
За да ги е страх толкова много от народа, явно има защо! Ако не бяха с гузна съвест нямаше да се страхуват толкова, ама понеже и сами си знаят какви са ги свършили, та сега голям страх ги гони! А и някои от тях добре си спомнят какво беше 1997 г., но реши ли народът да тръгне, никакви заграждения няма да го спрат! Това трябва да им е ясно на онези вътре. И по-добре да се подготвят.
13
0
 
2
 
! Отговори
трезвомислещ преди 15 години
а на теб като ти дойде до г.... ще видиш ква криза ;)
12
0
 
2
 
! Отговори
трезвомислещ преди 15 години
Нямат акъл хората и като овцете следват провокаторите които искат да свалят това правителство и да могат те да правят далаверки. НЯМА ДА ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА, че никой не го прави от добра воля и защото го е грижа за хората.........
11
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Шубето е голям страх, това е. Не разбират ли болшевиките, че колкото повече нагнетяват напрежението, толкова по-страшно ще стане, когато в крайна сметка народът надделее.Площадът се нарича "Народно събрание", на него ще се събере народът - суверенът на властта, според Конституцията. На сградата и викаме "парламент", хората, които са вътре, са за парлама. Колкото и да драскат да се задържат - няма да я бъде тяхната. Народът ще помете парламата.
10
0
 
2
 
! Отговори
xxxx преди 15 години
Каква криза е човек , ти каде живееш нас криза нени лови щото от 20 години сме в криза, по лошо от това на каде.Аи до изборите след 6 месеца знаишли още колко могат и има да оградат от народа, и след тези 6 месеца пак няма да е сигурно дали ще си заминат, по хубаво сега да се опитва и да се правят такива неща, че поне да знаят на изборите какво да очакват и да не се надяват много .
9
0
 
2
 
! Отговори
. преди 15 години
sTRaH i sMuT...
8
0
 
2
 
! Отговори
kyky преди 15 години
.за реда отговарят протестиращите.като правят митинг, трябва да направят охрана на митинга.полицаите са там, за да пазят реда, а не за да оценяват кой според организаторите е провокатор и кой не е.простичко е - откъде накъде полицая трябва да решава `студента` със сопа или `студента` без сопа е истинския протестиращ.това се решава само от организаторите на протеста.но организаторите на протеста са едни наивни дечица, които нямат никаква идея какво правят, какво искат, и като им извъртяха два шамара отидоха да се жалват на тоя, който ги подкукуросва, а именно другаря бойко борисов. и същия тоя другар им даде микрофона си за да призовават наново по всички телевизии да се повтори това, което се е случило вчера....е ние да не ядем доматите с колците?толкоз.