Медиите се гаврят и спекулират с мен и Максим

Никой не ни е подарявал имоти в Царево, кълне се Албена Денкова
127
Медиите се гаврят и спекулират с мен и Максим
Снимка: БГНЕС

"Медиите за пореден път се гаврят и спекулират с моето име и с Максим", обяви световната шампионка по фигурно пързаляне Албена Денкова.

Повод за думите й са публикациите в някои медии, че двамата с Максим Стависки са получили като подарък парцел и го продават за 280 хил. евро.

“Има само един верен факт в тези публикации и той е, че ние сме почетни граждани на Царево”, отбеляза Албена Денкова.

Адвокатът на Максим Стависки – Росен Кожухаров, отрече неговият клиент да притежава парцели по морето.

"Това е една гнусна лъжа", коментира адвокат Кожухаров.

От община Царево обявиха, че на Максим Стависки и Албена Денкова никога и по никакъв повод не са дарявали парцели или неднижими имоти.

Dnes.bg припомня, че Върховният касационен съд  насрочи за 15 април  делото за катастрофата, предизвикана от Максим Стависки, при която загина 24-годишният Петър Петров, а тежко пострада 18-годишната Мануела Горсова.

Делото е образувано по жалба на подсъдимия фигурист, с която иска отмяна на ефективното си наказание от 2,6 години лишаване от свобода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
има ли успял българин върху когото не сме изсипали купища помия
5
0
 
0
 
! Отговори
весела преди 15 години
Кака не ви е срам да пишете подобни глупости? За това което е сгрешил трябва да понесе вината си според закона, обаче това не променя факта, че двамата са направили България световен шампион
4
0
 
0
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 15 години
1, и защо съдиш, че Албена Денкова е за затвора, заради това, че е единстената българка, световна шампионка по фигурно пързаляне. Тя е направила много повече за България, отколкото ти някога ще направиш. Това, че е заедно с Максим, не трябва да я прави автоматично виновна за нещо, за което не е отговорна. Тя подкрепя любимият си човек, както и всеки друг от вас би подкрепял своите близки, ако нещо подобно им се случи. Това може и да не е много морално от ваша гледна точка, но е съвсем нормално, дори съм сигурен на 100 %, че и вие ще сте така. А относно Максим - има си съд, който трябва да си сварши работата. Не ми се пишете на много големи моралисти, защото не сте, а сте просто завистници, лицемери, абе с две думи, Българи с комплексарски синдром. А комплексарският Ви синдром се изразява в следното - Аз съм най-големия, най-добрият, най-умният, най-безгрешният, най-моралният, другите са плява и не заслужават да живеят. Е те това е екзистенцията на съвременният балгарин - жалка картинка.
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Na konclager v Sibir i dvamata ! Ruski paraziti.
2
0
 
0
 
! Отговори
nqkoq преди 15 години
dosega trqbva6e da sme mu zabravili fizionomiqta na MAksim.. kolkoto i da mi haresva-mqstoto mu e v zatvora :X
1
0
 
0
 
! Отговори
wanksta.blog.bg преди 15 години
И двамата са за затвора