Сидеров: Станишев и Цветанов са "банда п*******и"

"Атака" опорочи поклонението пред подвига на Ботев на връх Вола
2 юни 2009 12:35,
462
Сидеров: Станишев и Цветанов са "банда п*******и"
Снимка: Булфото

Тържественото поклонение пред подвига на Христо Ботев и неговата чета в местността Околчица се превърна в жалък митинг на "Атака", изпъстрен с още по-ярки псувни и нападки към политиците.

Минути преди да започне тържествената част на връх Вола, Волен Сидеров застана до трибуната пред насъбралото се множество и започна с предизборните си обещания.

Словото му обаче беше прекъснато от полицията, която отне от "Атака" агрегата, захранващ мегафона им.

След кратък сблъсък с полицията атакистите успяха отново да си върнат агрегата, обяснявайки, че имат разрешение за използването му до 11 часа.

Сидеров отново се възкачи на трибуната и обеща, че ако "Атака" влезе във властта, повече няма да се говори турски език на обществени места и по националната телевизия, съобщи БГНЕС.

"Полицията се опита да спре българските патриоти", така той обясни отнемането на устройството и обясни, че и симпатизантите му са готови да отидат "на смърт, но не и да служат в робство на турските мекерета".

Минути преди 11 ч. и лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов пристигна под връх Вола на кон заедно със свои симпатизанти.

Малко след него пристигнаха и премиерът Сергей Станишев и Кристиан Вигенин, кандидат за евродепутат от БСП.

"Нека да се страхуват тези плазмодии", с тези думи Волен Сидеров се обърна към симпатизантите си, визирайки управляващите.

Той нарече Станишев и Цветанов "педалчета" и "банда педерасти", които са превърнали България в "педерастко сборище".

Сидеров покани премиера да се приближи към него, за да му "шибне един шамар".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


462
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
462
0
 
0
 
! Отговори
до 461 преди 14 години
А стига бе, ти па голям отворко ше се покажеш бе лаино ***. Маи не ти харесва истината написана от иасновидеца ...хахаха, чакаи да го повториа и аз за да прочетат верното и тези които са се включили по-късно.Предричам пълен провал на изборите за семейната партийка на Сидерови. Че Волен е комплексар и болен мозък е ясно, не разбирам само как един луд успява да заеме празната нисша на неонацизма в политиката у нас в днешно време и как има фанатично настроени *** да му играят на гайдат
461
0
 
0
 
! Отговори
do 456 преди 14 години
Ало ясновидеца, по всяка вероятност ти си от редакцията и твоят напълно исзмукан от пръстите си коментар публикуваш на един два часа отново,за да провоцираш и разпалваш страстите.Това ти се отдава много сполучливо, ето имаш461 коментара.Айде стига вече измисли нешо друго че това се изтърка.Въздухар.даго дух ш.
460
0
 
0
 
! Отговори
ВИХРОГОН преди 14 години
Жалки Киряк Стефчофци, *** в ***!
459
1
 
0
 
! Отговори
ВИХРОГОН преди 14 години
До всички плювачи по Волен и Атака: Я си *** *** майчина, щото сте *** по рождение! *** долна, умрете изродииииииииии, смърт за вас, мамизата ви *** гнусни, смърт!
458
0
 
0
 
! Отговори
синя кукувица преди 14 години
Волен не е проблем!Проблем е БКП и ДС!Без тях нямаше да има нито Атака,нито ДПС!
457
0
 
0
 
! Отговори
азе преди 14 години
Боже какъв *** е Сидера убедете се сами на тази страницаhttp://***.atakavtcom.snimka.bg/album.php?album_id=159891&pid=3621415
456
0
 
1
 
! Отговори
ясновидец преди 14 години
Предричам пълен провал на изборите за семейната партийка на Сидерови. Че Волен е комплексар и болен мозък е ясно, не разбирам само как един луд успява да заеме празната нисша на неонацизма в политиката у нас в днешно време и как има фанатично настроени *** да му играят на гайдата и да му се връзват на глупостите. Ей какъв кух *** е тзи..... Апропо колкото и да пълнят форума с помия едни и същи *** представящисе с различни имена слава богу са мъничко малцинство.
455
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Волен е Артист който има за цел да предпази управляващите от появата на бъдеща истинска националистическа партия.... За най вероятен сценарист се сочи БСП , както виждате Болен и прави доста добра реклама.... пък ако вземе някой глас може да станем свидетели как ще го даде на БСП
454
0
 
1
 
! Отговори
Станката преди 14 години
Прав си ДражкоВолен е един болен човек.
453
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
СИДЕРОВ , СКЪПИ ТИ СИ ИСТЕРИЧЕН ИМАШ НУЖДА ОТ ПСИХИАТРИЧНА ПОМОЩ!! ИЗПАДАШ В ПАНИКА И КРАЙНОСТИ НЕЩО НЕХАРАКТЕРНО ЗА ЗДРАВОМИСЛЕЩ ЧОВЕК........... ПРЕГЛЕДАЙ СЕ!!
452
1
 
0
 
! Отговори
българин преди 14 години
Браво на 431.Как в този "новинарски" сайт се споменава Атака само ако трябва да бъде оплюта.За дпс и тяхната предизборна кампания на турски език нищо не се споменава.Само Атака!!!
451
1
 
0
 
! Отговори
heseling преди 14 години
Да живее Волен Сидеров и партия Атака.Единствената алтернатива!Герб=БСП
450
0
 
0
 
! Отговори
kalin преди 14 години
Комунистическия бардак Атака в Батака..маса оскотели *** за мучали и заридали а не не виждат!Що ги псувате бе нали сте си едни,глупееща ***!Тази страна тъне в комунизъм и простотията е пълна.Вместо да става по европейско обществото то отива ,към анадолско.Атака в батакас маймуни такива и не се плюйте един друг ..от една *** майка сте!
449
0
 
0
 
! Отговори
Koko преди 14 години
Mekereta i izmekqri!
448
0
 
0
 
! Отговори
Volen2 преди 14 години
Bravo
447
0
 
1
 
! Отговори
bg преди 14 години
Българския народ *** каквото му подадат - почти не подбира.. отнася се и до (дез)информацията.
446
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като стане напечено комунистите вадят от ръкава сидеров.Било за гласуване в парламента било да отклони общественото мнение чрез някой простотия
445
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не на митинги на лечение трябва да ходи сидеров и глутницата му
444
0
 
0
 
! Отговори
do432Мариана преди 14 години
Мариана,знаеш ли че Българската писменност е една от най младите живи писменности в света.Най старата е китайската/5000 години.Еврейската.Арменската.Арабската.Гръцката.Латинската.Всички големи държави пишат на латиница.Никоя си няма собственна писменност.Японците пишат с китайски ейр.Може да си прдставиш какво богатство е Българската азбука.Имаше диспути за премахване на българският като официален език.От Смеон и Доган Станишев не оказа достатъчна съпротива и за малко щяхме да бъдеме изтрити кат
443
0
 
1
 
! Отговори
Дражко преди 14 години
Това е един болен човек.