Сидеров: Станишев и Цветанов са "банда п*******и"

"Атака" опорочи поклонението пред подвига на Ботев на връх Вола
2 юни 2009 12:35,
462
Сидеров: Станишев и Цветанов са "банда п*******и"
Снимка: Булфото

Тържественото поклонение пред подвига на Христо Ботев и неговата чета в местността Околчица се превърна в жалък митинг на "Атака", изпъстрен с още по-ярки псувни и нападки към политиците.

Минути преди да започне тържествената част на връх Вола, Волен Сидеров застана до трибуната пред насъбралото се множество и започна с предизборните си обещания.

Словото му обаче беше прекъснато от полицията, която отне от "Атака" агрегата, захранващ мегафона им.

След кратък сблъсък с полицията атакистите успяха отново да си върнат агрегата, обяснявайки, че имат разрешение за използването му до 11 часа.

Сидеров отново се възкачи на трибуната и обеща, че ако "Атака" влезе във властта, повече няма да се говори турски език на обществени места и по националната телевизия, съобщи БГНЕС.

"Полицията се опита да спре българските патриоти", така той обясни отнемането на устройството и обясни, че и симпатизантите му са готови да отидат "на смърт, но не и да служат в робство на турските мекерета".

Минути преди 11 ч. и лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов пристигна под връх Вола на кон заедно със свои симпатизанти.

Малко след него пристигнаха и премиерът Сергей Станишев и Кристиан Вигенин, кандидат за евродепутат от БСП.

"Нека да се страхуват тези плазмодии", с тези думи Волен Сидеров се обърна към симпатизантите си, визирайки управляващите.

Той нарече Станишев и Цветанов "педалчета" и "банда педерасти", които са превърнали България в "педерастко сборище".

Сидеров покани премиера да се приближи към него, за да му "шибне един шамар".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


462
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
ммм преди 14 години
Този Сидеров е толкова гладен за власт. Няма ли кой да го спре ?
21
0
 
0
 
! Отговори
awerthbqert преди 14 години
Новата ви визия не струва! Да ама е ЧЕРВЕНА!!! Я сложете и една роза..:)))) Пък зад нея и един ПОЛУМЕСЕЦ!!!
20
0
 
1
 
! Отговори
Ну Погоди ! преди 14 години
Сидеров покани премиера да се приближи към него, за да му "шибне един шамар". ------- страхотно е Сидеров само така.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А бе тази статия не става за нищо. Волен не е такъв какъвто го представят купените журналистчета. Наред с цинизмите казва други много сериозни неща. А и все пак си е прав за бандата педерастчета
18
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Според мен е трагично за това че такива хора като Волен имат и доста подръжници и че българина е способен да повярва на такъв луд човек. България е много трагична вече. Не защитава никого. За мен всички политици са един дол дренки, но Волен......... - това вече е напаст. Излагация за България и за българите като цяло. До къде стигнахме
17
0
 
0
 
! Отговори
stybilnia преди 14 години
fantix napalno sym syglasen s tebe...i naistina tozi sait e nai ujasniq ot vsichki v koito sym vlizal...po dobre si beshe stariq...mai shte trqbva da si tyrsq kade drugade da cheta novinite...dano da ne napravqt i gol.bg taka che togava ne znam...
16
0
 
1
 
! Отговори
Templier преди 14 години
Волен може да е болен, но все някой трябва да им го каже на червените ***! Изтощиха народа за 70 години.. баси... кръвчица и стотинка не му оставиха... ПРЕСТЪПНИЦИ! Гласувайте на изборите! Да затрием червената мафия законно! Пък после ще им събираме милиардите чрез съд!
15
0
 
0
 
! Отговори
Mountain Dragon преди 14 години
Абе защо тая новина всички новинарски сайтове я преписахте един от друг мотамо само не разбрах. Барабар с тенденциозното подзаглавие. Вие новина ли съобщавате или правите политичекса пропаганда? Новината е, че е имало инцидент. Дали Атака е опорочила нещо или управляващите партии опорочиха всичко, е въпрос на гледна точка. Както и това, дали митингът е бил жалък или не. Жалки са тези плоски трикове дето ги въртите с поднасянето на новините.
14
0
 
1
 
! Отговори
? преди 14 години
Болен ли? Че вие тук не ги ли наричате така? Че вие не мислите ли същото? Че вие искате в Родината ни да се говори на турски ли? Колко жалко! Ако е въпросът само да си изливате гнева единствено тук, още по-зле - НИЕ ЗАГИВАМЕ! Заради такива слепци и мижитурки, които в името на властта и парите са в състояние да унищожат цяла нация!
13
0
 
2
 
! Отговори
Станислав преди 14 години
"се превърна в жалък митинг" ...........Нали сте независими, надпартийни и всички останали глупости ?Да, ама не, само от тези думи си проличава колко сте зависими от вашия баничар.Жалки подобия на журналисти, или казано по-директно - смешници.Хайде трийте..... :-)
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Истината казва човека, какво толко?
11
0
 
0
 
! Отговори
IVo преди 14 години
Странното е, че има хора които ще гласуват за него..
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ВОЛЕН е турчин прикрит.баща му е ***,маика му туркиня от сливенския балкан.а той е гладен за пари и да УПРАВЛЯВА КАТО САМОДЪРЖЕЦ---ВЛАСТТА И ПАРИТЕ ПРАВЯТ ОТ ЧОВЕКА ЗОМБИ... И
9
0
 
0
 
! Отговори
ПЕТКО преди 14 години
КОЙТО не ГЛАСУВА на ДОГАН СЛУГУВА.
8
0
 
0
 
! Отговори
fantix преди 14 години
плюйте колкото искате Атака и Волен Сидеров,но всяка една негова думичка е истина и България е с негочухте ли ме,господа администратори на dnes.bgи още нещо...новата визия на сайта е ужасна-развалихте гокак не ви е срам
7
0
 
0
 
! Отговори
Sgt.Hale преди 14 години
Волен че е болен е ясно...Ама също така е много прав за станишката и компания ,че са банда извратеняци...
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
KUDETO E VOLEN VINAGI IMA SEIR:)
5
0
 
0
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
Атаката продължава
4
0
 
0
 
! Отговори
фс преди 14 години
Нека тоя *** да ни избави от ***-турския терор пък нека е Болен и психопат
3
0
 
0
 
! Отговори
тайчо преди 14 години
Сидеров покани премиера да се приближи към него, за да му "шибне един шамар".Станишев нали е гей,той си пада по садо-мазото,така че Волен по-добре да не го кани,че туко виж е лапнал украйнски черпак