"Той продава хероин на вашите деца"

Баща зове столичани да пазят децата си от дилър с прякор Жабата
21 юли 2009 18:34, Екип на Dnes.bg
192

От няколко дни до една от най-големите софийски спирки – тази на Плиска, са се появили саморъчно направени афиши с лицето на млад мъж.

Според живеещите в района портретът е разлепен от разгневен баща, който призовава родителите да пазят децата си от човека, с прякор Жабата.

Според написаното на афишите той бил известен наркодилър, постоянно хващан, но след това пускан от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
0
 
! Отговори
12358 преди 14 години
Не зная кой е луд! Как може да откраднеш нещо, иззето при полицейска акция, която е обявена публично в медиите?А, ясно - конфискували са стока за 50 млн. лв, а на медиите са подхвърлили съобщение за некви мижави 5 млн.Бах тез гадни ченгета-конспиратори!*** нещо не се връзва - ако искам да свия дрога за милиони, що ми трябва да разработвам разни операции, че и във медиите да се хваля???
133
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 14 години
ВИНОВНИТЕ СА САМО ТЕЗИ, КОИТО ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИТЕ НА МАЛОЛЕТНИ, ЗА ДА СИ КУПУВАТ КОЛИЧКИ И КУ*ВИ, КОИТО ИНАЧЕ !НЕ! БИХА ГИ ПОГЛЕДНАЛИ. АКО СЕ ЛЕГАЛИЗИРАТ НАРКОТИЦИТЕ ЩЕ СТАНЕ МАФИОТСКА ВОЙНА
132
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 14 години
"Кофти истина, ама си е истина! Колкото са виновни уличния наркодилър, кварталния бос, големите вносители и контрабандисти, толкова са виновни и всички, които им осигуряват пазар и клиенти на "стоката"! А кой им осигурява сигурните продажби? Ами всички ние! Не ГДБОП или ДАНС, ако ще и *** да дойде в София, има ли кой да купува дрога ще има и кой да я продава!"И ТОВА СА СИ ЧИСТИ ГЛУПОСТИ.ВСЕКИ ЗНАЕ,ЧЕ НАРКОТИЦИТЕ ПРИСТРАСТЯВАТ.СЕГА ПРИСТРАСТЕНИТЕ БИЛИ ВИНОВНИ,ЧЕ ГО ПРАВЯТ ОТ ПРИДОБИТА НУЖДА.
131
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 14 години
"Дали полицията си върши работата?Ами преценете сами:"Амфетамин за 5 милиона лева иззеха при специализирана полицейска операция във Владая - Синтетичната дрога била укрита в изоставена сграда в селото30 килограма амфетамин са иззети при специализирана операция вчера..."ПИЧ, ТИ ЛУД ЛИ СИ? ТЕ ВЗИМАТ НАРКОТИКА ОТ СВОИТЕ КОНКУРЕНТИ. ВИНАГИ ИМА КОНКУРЕНЦИЯ И ЧЕНГЕТАТА СА ЗАМЕСЕНИ ВИНАГИ
130
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 14 години
Напълно СЪГЛАСЕН съм с Алекс:"Абе "умник", ако са легални наркотиците няма изобщо да има дилъри и къде съм казал, че дилърите не вредят. Ако са легални просто няма да има изгода в това да ви ги пласират по улиците, дискотеките и тн., тъй като цената им ще падне драстично и ще се купуват от местната аптека с лекарско предписание. Мафиотите забраниха наркотиците, за да си направят далаверата, а на т мозъка ти е сериозно промит."От много отдавна и аз това си го мисля.
129
0
 
0
 
! Отговори
12358 преди 14 години
Дали полицията си върши работата? Ами преценете сами:"Амфетамин за 5 милиона лева иззеха при специализирана полицейска операция във Владая - Синтетичната дрога била укрита в изоставена сграда в селото30 килограма амфетамин са иззети при специализирана операция вчера. Служители на отдел Наркотици на Дирекцията за противодействие на организираната и тежката престъпност към ГД Криминална полиция са открили дрогата в изоставена сграда в землището на с. Владая. ....://press.mvr.bg/news/
128
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 14 години
Абе "умник", ако са легални наркотиците няма изобщо да има дилъри и къде съм казал, че дилърите не вредят. Ако са легални просто няма да има изгода в това да ви ги пласират по улиците, дискотеките и тн., тъй като цената им ще падне драстично и ще се купуват от местната аптека с лекарско предписание. Мафиотите забраниха наркотиците, за да си направят далаверата, а на т мозъка ти е сериозно промит.
127
0
 
0
 
! Отговори
gost преди 14 години
Abe ti pyk ot kyde znaesh koi kydee zamesen 4e obqjdash.
126
0
 
0
 
! Отговори
еличка преди 14 години
До - "Лошия" - 1-во, както казва "Амон Ра" - не съм казала евро и 2-ро - пробутаха ми ги, защото продадох кола и платих данъка и казах, че искам сумата за ния данък. Парите не ме интересуват, но за мен беше принципно да уведомя полицията.
125
0
 
0
 
! Отговори
12358 преди 14 години
Кофти истина, ама си е истина! Колкото са виновни уличния наркодилър, кварталния бос, големите вносители и контрабандисти, толкова са виновни и всички, които им осигуряват пазар и клиенти на "стоката"! А кой им осигурява сигурните продажби? Ами всички ние! Не ГДБОП или ДАНС, ако ще и *** да дойде в София, има ли кой да купува дрога ще има и кой да я продава! И да ги хващат постоянно ще се появяват нови! Има ли бизнес за много пари, винаги се намират търговци. Вижте: цена на имоти- търсене!
124
0
 
0
 
! Отговори
12358 преди 14 години
Мали, малииии ... много спецове, много разбирачи по тез наркотици бе!Ама някой сетили се, че проблема има две страни? Търсене и предлагане!Ясно че полицията ще трябва да ограничава предлагането, ама кой трябва да ограничава търсенето? Ами вие бе хора! Тези дето сте пострадали от наркотиците! Иначе полицията ще хваща или не в достатъчна степен дилърите, но по-лесно ще намалеят, ако няма кой да им купува дрогата!
123
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
BB e zamesen s narkoticite sy6to!I umniqt bylgarski narod go izpbra da upravlqma stranata!OVCE !
122
0
 
0
 
! Отговори
Vasco преди 14 години
Хубаво, ама защо не сте му дали в репортажа и снимката на този *** да го видим как изглежда? Или и вас ви е страх от него?
121
0
 
0
 
! Отговори
Fucktor преди 14 години
Смъртно наказание за хероин,спиране на продажбата на алкохол и цигари,легализиране на марихуаната!
120
0
 
0
 
! Отговори
vlady преди 14 години
Трябва да се въведе смъртно наказание за разпространение на наркотици, включително и за съучастници от МВР и митниците - разстрел на площада с картечница поне 9мм, 10 патрона на човек.
119
0
 
0
 
! Отговори
пффф преди 14 години
Кво го криете бе,а дано му залепят скоро некролога на тоя,до този лист с предупреждението на бащата!!!е б а с и *** я и з р о д !!!
118
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
КАТО Е ИЗВЕСТЕН В МВР И КАТО ГО ВИЖДАТ ДА ПРОДАВА,ЩО НЕ ГО ГЕПЯТ ?ИЗЛИЗА,ЧЕ РАБОТИ ЗА ЧЕНГЕТАТА,КАКТО ЗЛАТКО БАРЕТАТА
117
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА БЕ ***! ЗАЩО СЕ СРАМУВАТЕ ТА ПИШЕТЕ С НАШИТЕ БУКВИ! ***!!!
116
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Днес.бг, защо му криете лицето и името? За да продължи безнаказано да си върши злодеянията? Загрижили сте се за сигурността му, а ако му бяхте показали снимката, кой знае колко деца щяха да се спасят от него, като го избягват! Що за журналисти сте??? Лицемери!
115
0
 
0
 
! Отговори
майка преди 14 години
абе жаба ли си ква си незнам но дано загинеш в една тоалетна от свръх доза и никой да не те види там.Червеите да те изядат..