Мъченията на момичешките банди от Пловдив. Разкрития

Юмруци, полова агресия и нововъведението – пилешки кости
22 юли 2009 20:55,
284
Мъченията на момичешките банди от Пловдив. Разкрития
Снимка: БГНЕС

Пет непълнолетни момичета от пловдивския район "Южен" са измъчвали с пилешки кости своя съученичка.

Те я съборили на земята и пъхали костите насилствено в устата й, разкри пред Dnes.bg секретарят на общинската комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни Петко Василев.

"Пилешка кост, оглозгана от куче, взели са я и са я пъхали в устата й. Не са подбирали, просто това им е попаднало в ръцете", каза той.

При друг инцидент деветокласнички пребили с юмруци и ритници своя съученичка на оживено място в центъра на града. Поводът бил ревност.

Просто това им е попаднало в ръцете
"Агресията сред тийнейджърките се свежда до юмручен бой. Често нежната половина тероризира момчета. Не са редки случаите на полова агресия към момчетата", призна още Василев.

Според него сексуалната настъпателност се дължи на порок на възрастта, на крайно разкрепостяване, безцеремонност и пропуски във възпитанието.

"Откровената вулгарност на момичетата към момчетата е в резултат на гледането на порнофилми", допълни той.

Петко Василев разкри още пред Dnes.bg, че в Града под тепетата се наблюдава бум на момичешките банди.

По думите му ключът за момичешката агресия е съществуващата агресия в цялото общество.

"А агресията при децата е отражение на агресията при възрастните. Надделява обаче уличното поведение", категоричен бе той.

Василев призна, че има повишена агресия и жестокост при извършване на престъпления от деца.

Надделява уличното поведение

По думите му спасението е в ангажираността на свободното им време.

В повечето случаи сигналите, които постъпват в комисията за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни, имат разпоредителни функции, поясни той.

"Веднъж вече те са преминали през прокурор и идват тук за изпълнение на наказанието, което може да доведе до настаняване на децата агресори в специални възпитателни училища и интернати", завърши Петко Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
da mi gi donesat na mene tia 5 momi4eta, shte si zabraviat imeto ot ebaneto!
222
0
 
0
 
! Отговори
До Онбашията преди 14 години
Пропусна - родителите са виновни. Най-вече. Когато в семейството няма обич, разбиране и състрадание към децата се получава това. И никакви игри и филми не могат да накарат едно обичано, спокойно дете да стане това
221
0
 
0
 
! Отговори
До знаещ преди 14 години
Вие сте поредния УМНИК, който призовава за насилие. Когато се разреши боя вие ли ще определите кой ще бъде бит, за какво и колко? А границата между боя, пляскането и пребиването? Колко синини ще са позволени? За бъркане в носа ще има ли шамар или ще има ритник? Как ще различаваме насилието над деца от здравословния бой? То по тази логика и възрастните могат да бъдат наказвани с бой. Защо децата да са бити, а шофьорите, които си хвърлят чашите на улицата - не?
220
0
 
0
 
! Отговори
онбашията преди 14 години
я, колко коментари :)знаем, знаем, виновни са държавата, видеоигрите, и филмите с насилие, не пропуснах нещо нали?
219
0
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 14 години
И тези "малки момичета-гамени" са само в Пловдив, нали ? ....
218
0
 
0
 
! Отговори
234 преди 14 години
В Пловдив е пълно с малки момичета-гамени, оставени от родителите си на произвола на съдбата още от детската градина. Тези родители трябва да бъдат съдени, но няма закон.
217
0
 
0
 
! Отговори
Васил Стефанов преди 14 години
Отвратен съм от вулгарните коментари. Срам ме е заради вас.
216
0
 
0
 
! Отговори
ЗНАЕЩ преди 14 години
Всичко е много елементарно......ако бъде разрешен боят върху деца всичко ще се оправи,и всички тези щини ще бъдат спомен.......Нека да се дадат реални права в ръцете на родителите,включително и задължително --- правото за спиране на детската издръжка и всичко ще се оправи !!!
215
0
 
0
 
! Отговори
НИк преди 14 години
Хайде не си пънете главите в размисли по тая статия,ми то ако е от вчера хората да си се посбиват помежду си,така ебило така и ще бъде,все пак това си ни е останало от предците,не че е хубаво да гледаш как се млатят дали момичета дало момчета но така си е в живота,така че не вийдам нищо кои знае колко ненормално в това да си разменят по някое шамарче,важно е да не се прекалява.
214
0
 
0
 
! Отговори
Гейзерчо преди 14 години
Днешните момчета до един се изтиха, ей *** мене-вра си само некви корнишони отзаде с вазелин, на човек не *** мяза, ама хубаво инак, густо.
213
0
 
0
 
! Отговори
Пепо преди 14 години
Много си прав,братле!Естественият подбор си върши работата със страшна сила.Простолюдието е обречено,ако се остави само на с си,както се вижда!
212
0
 
0
 
! Отговори
tzoko smoko преди 14 години
tova shtoto dneshnite mladeji ne gi eb.t dostatuchno mometata....Kato gi gledam momchetata dnes..nito football igrayat, nito funiiki nito eb.t. Po cel den sa na komputera i maat tupanarki i igrayat na igri....ta zatova stava taka !!! Are i s zdrave !!
211
0
 
0
 
! Отговори
1912 преди 14 години
"Често нежната половина тероризира момчета." И аз съм навит тия *** да ме тероризират малко по дядовия...
210
0
 
0
 
! Отговори
Всичко е любов преди 14 години
ТВУ - техникум за вътрешна украса
209
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Така е, като няма кой да им отпори *** от е.бан откачат !
208
0
 
0
 
! Отговори
станко преди 14 години
прави са били девойчетата ... няма да развалят боя с думи я ....
207
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
От ТЕДИНКА:"Хайдеее моралистите пенсионери да си лягат вече! Че утре трябва да доят животните. По строг контрол трябвало. Я стига глупости. Да не живеем в 19-ти век. Сега такова е обществото. Колкото и да се пънете не можете да го промените. Всичко се променя, променят се и хората. Не може да спрете еволюцията!"Браво мойто момиче, позна от първия път! Точно това е еволюцията.Годинките изкарани в саксийката на комунизма, когато всеки *** имаше работа и можеше да създаде нeдъгаво поколение, натръшкани в подарените от СССР бетончета за да може бай ти Тошо да направи жилища за всеки СВЪРШИХА!Панелките ще прокапят до някой друга година, а след десетилетие ще започнат да се рушат. Многознайките като т на 30 години ще бъдат плешиви с окапали зъби, провиснал корем и задниk. Трудовият закон ще се промени на почасово заплащане и такива като теб ще бъдат щастливи ако чистят kлозетите на половин работен ден два дена в седмицата. Така е на запад!Истинските капиталисти ще си внесат китайски работници, индийски и арабски инженери, които ще работят и няма да дават шанс на твоите деца да имат някакво бъдеще. Богатите ще си оградят кварталите и ще плащат от общинските си данъци за локална частна охрана и ти няма да можеш дори да припариш до техните домове.Така е - успелите ще си гледат здравето и ще живеят активно, а такива като теб надали ще празнуват 40-ти рожден ден - ЕВОЛЮЦИЯ!
206
0
 
0
 
! Отговори
Орфей преди 14 години
"Откровената вулгарност на момичетата към момчетата е в резултат на гледането на порнофилми", допълни той.Хахаха:) С такива специалисти няма да има оправяне никога. В средновековието порно филми е нямало, нямало е дори филми. Жените са се убивали и тровили заради мъже, сексуално са ги малтретирали също. Имало е цели племена женски войни, наричани амазонки, доста сексуално агресивни към мъже.Но каквито ни специалистите - такова ни обществото. Прости хора, невиждащи истинските причини...
205
0
 
0
 
! Отговори
Попа преди 14 години
А на следващата литургииия,*** ли,че ми целуувате!
204
0
 
0
 
! Отговори
Попа преди 14 години
Направих ви златен кръст,погубихте го!