НАП ще има тежката дума. На'шта система...

Данъчни тръгват по кръчми, за да дебнат хонорарите
11 дек 2009 15:12,
63
НАП ще има тежката дума. На'шта система...
Кали. Снимка: Булфото

От НАП съобщиха, че продължават проверките в родния развлекателен бизнес.

В списъка на данъчните вече са нови 21 фолк, естрадни, рок и рап изпълнители:

Попфолк – Алисия, Тони Стораро, Тони Дачева, Кали, Софи Маринова, Сашка Васева, Десислава, Емануела, Цветелина, Таня Боева, Мира, Устата, Теодора и Ерик.  

Поп – Мария Илиева, Графа, Нели Рангелова, Орлин Горанов, Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Кристина Димитрова.

От приходната агенция вече са изискали от всички продуцентски компании писмени справки за ангажиментите и възнагражденията, които са платени на изпълнителите.

През следващата седмица започват и наблюдения на експерти от НАП в заведенията, където най-често имат участия изпълнителите.

Още по темата

Инспекторите ще следят за оборотите в заведенията, ще проверяват каква част от входните такси се отчита като оборот, както и начинът на заплащане на хонорарите на звездите.

Днес собственикът на "Пайнер" ООД Митко Димитров се е срещнал с изпълнителния директор на НАП Красимир Стефанов.

Данъчен №1 изрично подчертал, че действията на НАП не са тенденциозно насочени срещу изпълнителите на "Пайнер", а се проверява целият бранш.

"Проверяваме десетки други браншове, но интересът към изпълнителите е по-голям, защото са известни в обществото. Гарантирам, че НАП ще си свърши работата съобразно закона и коректните нямат повод за притеснения", каза Красимир Стефанов.

Димитров пък се похвали, че "Пайнер" е компания, която е изрядна към бюджета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
На дали преди 14 години
НАП има тежката дума "На'шта система..............едно към гьотюре"!
60
0
 
0
 
! Отговори
тъпанжия преди 14 години
За кои сиромаси говориш,за тези дето вземаха по 5 бона хонорар за 1 час ли?Верно-бяха сиромшкини,ама отдавна забравиха сиромашията и си живеят като кралици,пак благодарение на "сиромасите"!
59
0
 
0
 
! Отговори
голям дудук преди 14 години
ааааааа,благодаря е много,ке ми изсвириш нещо на *** и е достатъчно ,ахахахаха
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
НЯКОЙ ДА ЗНАЕ ТАРИФИ НА ПОП ФОЛК ИЗПЪЛНИТЕЛКИ И ТЕЛЕФОНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ
57
0
 
0
 
! Отговори
до 56 преди 14 години
Спокойно бе, пич. Те проверките са само на думи.
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Такова чудо от проверки не е било и по Бай Тошово време ! Тия се о.сраха направо !!! Съдират по 10 кожи от гърба на сиромасите ! Нали искахте ГЕРБ и Бойко ? На ви сега !
55
0
 
0
 
! Отговори
МРЪСНИЦИ преди 14 години
ПЪЛНИ ПРОСТАЦИ!!! ОСТАВИХА МУТРИТЕ И ДЕПУТАТИТЕ С ГОЛЕМИТЕ ГУШИ И СОБСТВЕНАТА СИ ТАРТОРКА - ПРЕСТЪПНАТА МУРГИНА, ТРЪГНАЛИ ДА ЦАКАТ ХОРАТА, КОИТО НИ ПАЗЯТ ОТ ИЗПЕРКВАНЕ ВЕЧЕ 20-ТА ГОДИНА - МУЗИКАНТИТЕ !!! КАК НЕ ВИ Е СРАМ, БЕ ПРОДАЖНИЦИ НЕЩАСТНИ!!! ПФУ! ПИКАЯ НА ВАС!
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
НАП са голяма работа....дават информация по весници и телевизии че ще прави проверки,сигорно и в европейския съюз работят като тук......затова няма да върви работата им.......те предопреждава тия на които ще им правят проверка.
53
0
 
0
 
! Отговори
Учителката преди 14 години
Оги, всички пълни членове са си на място, нямаш пропуснат, споко:)))))))))))
52
0
 
0
 
! Отговори
оги преди 14 години
Запетая*
51
0
 
0
 
! Отговори
оги преди 14 години
Пропуснат пълен член и една ненужна запетя. Прав си. Срам ме е.
50
0
 
0
 
! Отговори
Az преди 14 години
Оги, та ти самият имаш грешки в коментара...
49
0
 
0
 
! Отговори
оги преди 14 години
За "съжаление" и аз съм завършил педагогика и съм млад учител на 22. Обаче мисля, че въпроса не се свежда до възраст или университет. Ако допълня и че съм от т.н. българомохамедани, дали ще е учудващо? Защото най-малкото, с което може човек да се гордее е, че знае родния си език. А в случая ежедневно се сблъсквам с елементарни правописни и граматически грешки. При всички възрасти. Нека да намалим тенденцията за увеличаване на неграмотността. Всеки е длъжен според мен.
48
0
 
0
 
! Отговори
Васил Митов преди 14 години
Поздравления за #47 ОГИ! Съгласни сме!Господ да пази децата ни...които сега се учат да пишат....за съжаление им преподават млади учители, които са завършили някой наш университет...
47
0
 
0
 
! Отговори
оги преди 14 години
Чудя се кога екипът на днес.бг ще се ограмоти или ще привлече грамотни кадри и редактори. Поредната изцепка НА'ШТА. В българския език правилото е следното: когато има пропусната буква или букви се поставя горна запетая. НАШАТА - НАШ'ТА, А НЕ НА'ШТА (в случая липсва втората гласна, а и ШТ);КАКВО - К'ВО. Една дума - 2 грешки. Просто нямам думи. Мисля, че грамотността на хората е правопропорционална на общата им култура. Съгласни ли сте?
46
0
 
0
 
! Отговори
мухата преди 14 години
Що не вземат нашите умници да напишат на един лист кой колко данък дължи според занятието си и точка. Ако можеш след данъка да изкараш печалба - бачкаш, ако не - отивай наемен работник, като не ставаш за бизнесмен. тъй никой не може да скрие нещо. А големите сгради на държавни чиновници да направят на детски градини и старчески домове.
45
0
 
0
 
! Отговори
аож преди 14 години
Честит рожден ден Красита.
44
0
 
0
 
! Отговори
Хмм преди 14 години
Абе, --||--||-- и Корнелия,за вас Аha няма ли?
43
0
 
0
 
! Отговори
--||--||-- преди 14 години
oxoo по женски sounds delicious :))) ее разбира се ,че няма да те издавам моля всички съфорумци да си затворят очите като стигнат до пост 40 и този ;)
42
0
 
0
 
! Отговори
до 28 преди 14 години
с Мургина стана същото, което стана и с Доган. Защото Бойко не закача приятелите на приятеля си Гоце. Само вдига димки и пушилки. Единстеният, който се опита да извади кирливите му ризи, бе веднага смазан от държавната-комунистическа машина. За по-недосоетливите ще кажа, че имам предвид Яне Янев. Иначе балъците в *** са повече и от китайците и нямат свършване, дори и след 20 години сапунен театър.

Спонсорирани публикации