Контрольор в "синя зона" в София с изпотрошени ребра

"Паркиране и мобилност": зачестяват случаите на саморазправа
16 дек 2009 15:52,
107
Контрольор в "синя зона" в София с изпотрошени ребра
Снимка: Булфото

Два случая на упражнено насилие срещу служители на "Паркиране и мобилност" в столицата има през последните десет дни, оплака се съуправителят на Центъра за градска мобилност Марчело Доковски.

"Прави впечатление, че и двата случая са станали в централната част на София", допълни той.

При единия инцидент от служител на направлението - контрольорка в "синя зона" на пл. "Княз Александър Първи", е издърпана чантата й с талони и пари от продажбата им.

Във втория случай таксиметров шофьор е набил контрольор в "синя зона".

"Служителят е със счупени ребра след нанесения му побой, настанен е в болница", уточни Доковски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Kosta преди 14 години
Super statiq!Kefim se kolko ste zadrusteni v bugaria!
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тия гадни бакшиши вече се оляха! Не стига че все "нямам да ви върна", не стига че имат помпи, не стига че е пълно с фантоми за 2, 5 и 8 лева на км, не стига че пушат в колата, не стига че "работят" по анцузи и мърляви тениски, не стига че преди време блокираха целия център със скапаните си жълти барутарници, ами ще скачат на бой на общински служител, който си е свършил съвестно работата!Мразя тоталитаризма, ама айде Хитлер да се съживи и да е 1 месец на власт в Бг, да ги видим бабаитите!
41
0
 
1
 
! Отговори
333 преди 14 години
ей, кеф!
40
0
 
1
 
! Отговори
jj преди 14 години
до 23.......теб да направят по 10 лв. час "гражданино умен" ! .....и "грамотен"
39
0
 
1
 
! Отговори
тит пуло преди 14 години
контрольори е имало и ще има въпросът е защо не се прилага закона така че да пази държавния служител та нали той е човекът който следи за изпълнението на разпоредбите и нормите явно държавата си е още на авто пилот иначе по бързата процедура 2-3 годинки и ако искаш бии пак
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе вие сте големи диваци. Що си мислите, че всичко трябва да ви е безплатно? В центъра е пълен хаос и въпреки това пак продължавате да се мъкнете с колите си и да правите навалица. Като толкова ви влече да идвате с кола, ще плащате. Който не може да плаща ще ходи пеш.
37
0
 
1
 
! Отговори
Касиера преди 14 години
Пич, не може половин България да се домъкне в София и да няма проблем с движението и паркирането не само в центъра, но и в целия град. Целия център се прекосява пеш за 20 минути, а да си намериш място за паркиране често отнема повече време. Теб явно те мързи да ходиш пеша и искаш колата ти непрекъснато да ти е до ***. Същото нещо искат и останалите (около 1 милион човека), а в центъра няма място за всичките. Затова се въвеждат подобни такси. Навсякъде по света, се плаща за паркиране в центъра.
36
0
 
1
 
! Отговори
hi преди 14 години
zashto biat kontroliorite da nabiat tezi koito praviat zakonite
35
0
 
1
 
! Отговори
САНДОКАН СЕЛСКИЯ преди 14 години
Бой докато омекнат зъбите и това е !!
34
0
 
1
 
! Отговори
Жо преди 14 години
ДО ВИРТУАЛНИТЕ "мъже" в този сайт, които налитат на бой по контрольорчета и контрольорки: Що не покажете мускули на някоя мутра, която е паркирала джипа си на "втора линия", по средата на улицата? Така ще оправите проблема с паркирането и с мутрите. Само че, пред тях си траете, а си го изкарвате на най-дребните риби. Защо не се ежите пред данъчни, пред катаджии или пред граничните служители? Като знам, че много от вас не са били войници, мога да ви класирам в категория петел с памперс.
33
0
 
1
 
! Отговори
СМЪРТ! преди 14 години
Тие гадни бакшиши вече се оляха! Не стига че все "нямам да ви върна", не стига че имат помпи, не стига че е пълно с фантоми за 2, 5 и 8 лева на км, не стига че пушат в колата, не стига че "работят" по анцузи и мърляви тениски, не стига че преди време блокираха целия център със скапаните си жълти барутарници, ами ще скачат на бой на общински служител, който си е свършил съвестно работата!Мразя тоталитаризма, ама айде Хитлер да се съживи и да е 1 месец на власт в Бг, да ги видим бабаитите!
32
0
 
1
 
! Отговори
Иво преди 14 години
Хора и аз не съм доволен ,че има синя зона на всякъде , но служителите на "Паркиране и мобилност" нямат вина за това . Човекът има счупени ребра , значи побоя е бил зверски ,най - вероятно шофьорът го е ритал на земята .Изключително малумно е да си изкарваме яда за неправомерностите в държавата върху хората ,които си вършат работата.
31
0
 
1
 
! Отговори
Присмехуник преди 14 години
Ами така ще е. Човек вече не може да спре в центъра. Днес минах по "Позитано" - до вчера нямаше ограничение за паркиране, но от днес вече - ядец. Наслагани едни нови знаци, за забрана на спирането, че вече просто няма къде да спреш. Обърнали са и движението по "Три уши". Преди се влизаше покрай фондовата борса, сега е на обратно. Принуждават те да спреш в "синя зона" и да платиш. Е добре де, аз ако дам днес 10 - 12 лева, то това е половината ми надница. За кметицата ли ще работя???
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ама как,това е атака срещу правителството.Много моля.Престанете вече!
29
0
 
1
 
! Отговори
erepublik.com преди 14 години
Много боли това сигурно...
28
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 14 години
Malko im e na tiy bokluci,na den po petima triybva da ima prebiti!
27
0
 
1
 
! Отговори
Svetko преди 14 години
trqbwa da stane kato w London, da se plashta dori i samo za da vlezesh w centyra. Na men mi e mnogo udobno, kato imam nqkakwa rabota w centyra da znam, che (pochti) vinagi ima kyde da parkiram sreshtu 1-2 leva.
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
БОЙ до дупка. Понеже не направиха паркинги(а имаше много предизборни обещания) направиха синя зона. Предлагам да асвалтират борисовата градина и да стане паркинг. И без това само 2-3% от софианци посещават градинката. Така поне ще заприлича на истински *** столицата. А сега нито на *** нито на столица прилича.
25
0
 
1
 
! Отговори
гуньо преди 14 години
Ех,Марчелооо,ако знаеш как ще ти се "израдват" ако се появиш в центъра. И медийна звезда ще станеш - ще те пишат в новините.
24
0
 
1
 
! Отговори
колега преди 14 години
Я стига! Психопати има навсякъде по земята - било то в запада - в изтока; на село - в града или където и да е! И още по нормално е тези неща да се случват в по-голвмите градове, където има голямо текучество на хора. Бил съм свиделтел на това как служител на тази институция е изнервял човек до краен предел, въпреки че не е бил прав. Разбира се не е необходимо да се стига чак до бой, но тези служители по някога прекаляват с правомощията си!

Спонсорирани публикации