Ако ДПС смятат, че НЕК не е държавна, нещо не са наясно!

Цветанов твърди, че с консултантските договори се легализирали средства
22 мар 2010 12:41,
56
Ако ДПС смятат, че НЕК не е държавна, нещо не са наясно!
Снимка: БГНЕС

"Не е луд този, който яде баницата, а който му я дава". Така вицепремиерът и вътрешен министър Цветан Цветанов коментира скандала около проекта „Цанков камък" и данните, че лидерът на ДПС Ахмед Доган е взел 1.5 млн. лева като консултант по този проект.

Изграждането на пътя при "Цанков камък" се изпълнява по проект, който се финансира от НЕК, обясни Цветанов.

„Ако ДПС смятат, че НЕК не е държавна компания, може би нещо не са наясно”, коментира вътрешният министър.

Той определи консултантските договори по проекта като форма на легализиране и придобиване на парични средства.

Още по темата

Министър Цветанов не пожела да се ангажира с оценка на консултантските договори на Ахмед Доган.

Той уточни, че изплащането на средствата, за да бъде завършен проектът, вероятно ще стане с повишаване на цени от страна на НЕК, за да бъдат осигурени парите.

И тази седмица министър Цветанов няма да намери време да посети ВСС, стана ясно днес.

Той обясни, че е доста ангажиран със стартирането на издаването на новите документи за самоличност и затова едва ли ще успее да се отзове на поканата на магистратите.

“ВСС е тема, която... когато имам необходимото време, бих отишъл, за да се срещна с тях, но не бих си променял програмата на работа само и единствено от желанието на ВСС за среща”, заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
8
 
! Отговори
До 32 преди 14 години
Казвам ти го като човек ,който ги разбира нещата.Аз и сега съм си добре .Държавни поръчки си работим,само ,че плащанията се бавят много.И ако си мислиш ,че някой дели хората по партийна принадлежност си се объркал много.Няма никакво значение-важното е да си занесеш процента.Другото е шоу за *** по т.в.-то
33
3
 
7
 
! Отговори
човек преди 14 години
Виж кво щи кажа праведнико! По целия свят се краде, обаче тук се краде много...Всеки нов е ненаял се! Аз лично нямам нищо против бб да си върти далаверите....Не ми дреме особено, но да има и за нас! Да отстоява интересите на българия, да вдигне стандарта ни на живот. Пък нека краде...здраве да му е!
32
3
 
8
 
! Отговори
До 31 преди 14 години
Кой е вкаран в затвора.Да не би да съм пропуснал нещо по новините.Има само приказки,че някой ще бъде съден .Но от съден до осъден разликата е ка то между красавица и краставица.Още малко като поогладнее народа и въобще няма да му пука какви ги говорят Цецо и Бойко.
31
6
 
3
 
! Отговори
от 27 преди 14 години
29в твоето комунистическо мозъче веднъж влязло нещо вече не излиза и не се променя защото така ти е изгодно.
30
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
26 дали е било така не може да се докаже ама сега как ще оправят трактора половината данс и такива като тебе с червените бикинки-ох нали им паднахте в ръцете -ох ох ох.За радост на цяла българия -сергейчо в затвора с крадливата си шайка...
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
след като Ахмед Доган не ходи на работа и не получава пари с какви средства издъдржа ОХРАНАТ СИ?Как си плащта горивото за джиповете който притежава с какво живее ако наистина няма други доходи????????????
28
6
 
9
 
! Отговори
До 27 преди 14 години
А сега как се печелят държавните поръчки.Схемата си е същата,никаква промяна.Други са само хората на кото се носят" благодарностите".Или мислиш ,че ГЕРБ ще се издържат от членски внос и Бойко и Цецо ще работят по за 2- 3 000 лв.Ако си мислиш това е нужно спешно да се консултираш с лекар
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе вие тука защо се чувствате задължени да коментирате под всяка тема ?
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ЦЦ е абсолютно наясно кой кой е в българия кои фирми са държавни кои частни и най-важноо кой от къде и колко е краднал .Тази частна фирма щеше да спечели държавната поръчка ама "другото път" ако доган не си получи паят.Там играта е "аз на тебе ама ти на мене -иначе не играя."
25
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Цуци, наистина ли в ДАНС, Тракторът и още поливин дирекция били оправяли жена ти, в "ония" смисъл, де, сещаш се, и за това сега си нервен?!
24
1
 
1
 
! Отговори
неакъв преди 14 години
Язе тебе не те знам какъв си бре пишман голган си ,но за себе си моа да река че отмах излизам отпред,както винаги съм го правил оти не ме е *** да умра,у казармата застанах пред автомат със пълен пълнител куршуми 30 на брой + още 30,така че никога не ме е било страх оти съм сиромах и нема що да ми вземат,а рано или късно всички че умрем,така че не му пука нито пък можеш ме изплаши със некой бабайт отоман,отпуваам го отмах без да се замислювам,един таков го пребих със шлапките оти беше жега...
23
0
 
2
 
! Отговори
botev преди 14 години
i v kaspi4an ima edin kato nego upravitel na kris oil i se gavri s bylgarite chtoto niakoi stoi zad gyrbyt mu i zachto ochte nikoi ne si e napravil truda da go pokajat po televiziata da anketirat mestnite da vidite kakyv odzvuk chte ima samo naso4ete kamerite ky rekata da se vidi kakvo zamyrsiavane e napravil..
22
6
 
15
 
! Отговори
Nobody преди 14 години
Другарю Цецо,твоята работа не е да коментираш казаното от тоя и оня от гледна точка на (не)зависим политически коментатор. Твоята работа е да направиш така, че подчинените ти да намерят достатъчно доказателства за виновността на Доган и сие и да ги заврат където трябва. В случай, че не могат да бъдат намерени такива доказателства, по-лесно ще преглътнем, че гражданите са невинни до доказване на противното, отколкото да гледаме ежедневно упражняване в безсмислена риторика по всички медии.
21
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
това е Цецо багеро
20
6
 
4
 
! Отговори
До 16 преди 14 години
Ами пониш ли един Президент от СДС как питаше" Иване кажи си".А от кое правителство беше Министър 10%.А как от активи за 30 милиарда държавата получе само 3.Ами да ти кажа как-законно,както и това договорче на Доган.Затова *** сега дава съвети от трибуната.Правиш си удобни закони,*** колкото можеш и сбогом Гергино
19
0
 
0
 
! Отговори
Nobody преди 14 години
Сори, не е до теб, нещо се сбъгяса :)
18
4
 
14
 
! Отговори
Обективен преди 14 години
Тези гаджалски мекерета - разните костадинОФЦИ и вълкановОФЦИ съвсем ни вземат за балъци! Също като кокорбашията им доганоглу... И да ги е взел от фирма, свързана с проект за реализация в БГ, тази фирма НЯМА да ги дари тези пари, а ще ги включи в ЦЕНАТА на изпълнението и все едно пак доганоглу ги е откраднал от бългаския народ! И то по време на криза е лапал ГАДЖАЛСКИЯ ЛАБОРАТОРЕН "ФИЛОСОФ"!Пфуу ...ЗАТВОР И БЕСИЛО за такива...
17
9
 
7
 
! Отговори
Nobody преди 14 години
Туй сега Цецо кът вицепремиер ли го изрече, кът МВР министър или просто кът на сека манджа мерудия? За ВСС-то време няма, ама за камера и микрофон винаги, ако ще да се коментират песните за Евровизия.
16
1
 
8
 
! Отговори
ХИТРИЯ преди 14 години
Доган бил много хитър? Как се е излъгал да подпише такъв хонорар? Това е било част от по-голяма игра или нещо се е запънало, а може би вече не е имал доверие на другите.Успех на всички!
15
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ало комуниста.Като казваш -трябва и да доказваш.Дай факти посочи точно какво е консултирал костов и е взел 1.5 мил от държавата.Кои са сараите и хотелите му колко хиляди декара заменки е направил.Така както лъжеш без факти и бабите не ти вярват вече.