Националният омбудсман защити гейовете

Всеки има право на личен живот, категоричен е Гиньо Ганев
25 мар 2010 10:42,
300
Националният омбудсман защити гейовете
Снимка: БГНЕС

Националният омбудсман Гиньо Ганев се обяви в защита на гейовете и лесбийките в протестите за нарушените им права в Пазарджик.

Dnes.bg припомня, че младежи с различна сексуална ориентация изразиха недоволството си от член 14 в Наредбата за обществения ред, която забранява публични демонстрации на полова принадлежност.

На протеста групата бе нападната от скинари от Пловдив и София.

Още по темата

В официалното становище омбудсмана се обявява против решението на местния парламент и се подчертава, че член 14 засяга основните човешки права, които са регламентирани в Конституцията на Република България.

Всеки има право на личен живот, на свободно изразяване и на свободни събрания и сдружения, категоричен е Гиньо Ганев.

За нашумелия скандал той е сезиран от членове на организацията  "Гейове, лесбийки, би и транссексуални- Действие” . Официалното становище на омбудсмана ще бъде изпратено до всички общини в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
2
 
0
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Срам и позор за МВР, за Б Армия, за българите като народ, че допускат такива предатели да стоят с години на постовете си, да ги унищожават, да се хилят ехидно и да им пълним гушите с данъци и да си живеят живота? Срам и позор! Йерархията е важно нещо, но когато един началник те предава, то е редно да се променят нещата! Ако генерала е предател, полковника трябва да го замени! Какви българи сте и аз се чудя? Абе вие си знаете, но тоя на снимката си е гад! От такива страдаме. Те убиват и ваши деца
178
3
 
1
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Искам оставката на тоя човек и то незабавно! Не може мен Българина да ме управялва някакво гейско мекотело, да ми се хили мазно и да ми взима данъци? Няма да го търпя. Аз ще стана омбудсманн и няма да има гейски сборища! Ако искат да правят панаир, ще им връча по една права лопата и на полето! Дасе мляскат на браздата, а не на площадите! Тоя искам да бъде махнат още тия дни! Парламента е на ход! Не го ли махнете тогава и вие сте за смяна!
177
1
 
3
 
! Отговори
Борн преди 14 години
Човек като премине определена възраст започва да мисли по друг начин и да се прави на интересен, но чак пък дотам ?????!!!!!
176
1
 
2
 
! Отговори
ZORBA преди 14 години
САМО ЗА ТОВА СТАВАШ ВЕЧЕ!
175
3
 
4
 
! Отговори
Тонеф преди 14 години
*** размазания тип ..и с тия ушички прилича на " Хабъл ".
174
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И после в България нямало дискриминация, а? Само че тука къде що имаше хетеросексуални мнения и ги баннаха, невероятно но факт. Нищо чудно, този сайт е на дебелата пръдлива *** на ДПС, Великата *** Майка!
173
4
 
6
 
! Отговори
големия нос преди 14 години
Хахаха, знаех си, че си ***!
172
8
 
6
 
! Отговори
Калин преди 14 години
и като плюете по гейовете, какво.. по малко ли ви досърбява?Като ограничавате свободата на изразяване по силни ли се чуствате, по чисти по измити:)Кои са следващите? Кой ви дава право да четете морал бе калъфи такива!
171
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Снимката на Ганьов обаче кърти мивки! Това не е човек, а ларва която я да настъпиш и да изцърка... В един ред гадно полушумкарско ***. Пфу!!!!
170
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тва не е снимка а кЪртинка!
169
1
 
5
 
! Отговори
!!! преди 14 години
Малийййй!Една снимка казва повече от хиляда думи.
168
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
който иска да си оттепа на *** да иде в новия мол на ситняково. от всеки трима двама като *** правят "хххуууууууу"
167
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
всички педрази на кайма
166
2
 
1
 
! Отговори
ГИНЬО преди 14 години
Цеко и Боко , направиха Трактора популярен точно с ареста му. Сега да ви кажа , че ако той има формация и има избори - сещате ли се какво става. За това са впрегнали цялата държава и власт , която имат да го мачкат , но народа не е *** ... другари милиционери..
165
4
 
4
 
! Отговори
НЕЛИ преди 14 години
АМИ ЩО НЕ СИ МУ ШИБНАЛ ЕДИН ТУПАНИК ПРЕЗ МУТРАТА?? ТА ДАСКАЛИТЕ ПО ФИЗИЧЕСКО ПОВЕЧЕТО СА ОТКАЧАЛКИ ЗНАМ ОТ МОЙТА ДЪЩЕРЯ, БИЛ Е ЧЕСТО ПИЯН.ЛИЧНИЯ ЖИВОТ ДА СИ ГО ПРАВИ ВСЕКИ В ЛЕГЛОТО НЯМА НУЖДА ДА МЕ УБЕЖДАВА НЯККЪВ ГЕЙ ЧЕ ВСИЧКО Е НОРМАЛНО И ТЪРЯБВА ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ПО УЛИЦИТЕ! НЯМА ТАКОВА НЕЩО АКО БЕШЕ ПО ВРЕМЕТО НА ТОДОР ЖИВКОВ ЩЧХА ДА ВИДЯТ КЪДЕ *** ГЛАДНИТЕ ! *** ПОБЪРКАНИ, ЩЕ МИ НАЛАГАТ ТЯХНОТО МИСЛЕНЕ, ОТКЪДЕ НАКЪДЕ ПИТАМ АЗ!!
164
6
 
6
 
! Отговори
МЕГИ преди 14 години
АБЕ ТОЯ ИЗПЕРКАЛ СТАРЕЦ ЛИ Е ОБУДСМАН??? ГЛУПОСТИ! БРАВО НА СКЛЕРОТИЧНИТЕ МУ ДЕЙСТВИЯ!!! ПО УЛИЦАТА ЩЕ ХОДЯТ ПЕРВЕРЗНИ СЪЩЕСТВА НЕ СЕ ЗНАЕЩО КАКВИ СА ЩЕ СЕ МЛЯСКАТ И АЗ ТРЯБВА ДА ОБЯСНЯВАМ НА ДЕТЕТО ЧЕ ТОВА Е НОРМАЛНО КАК НЯМА ПРОБЛЕМ! ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ЛЯГА С КОЙТО ИСКА ТИ МАМЕ МОЖЕ ДА СИ ЛЕГНЕШ С ПРИЯТЕЛКАТА ТИ НЯМА ПРОБЛЕМ! ТАКА ЛИ ДА МУ ГОВОРЯ/? ПИТАМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ СВЕСТЕТЕ СЕ АЛАНКОЛУВЦИ И ЗАБРАНЕТЕ ПОДОБНИ ПЕРВЕРЗИИ!
163
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
боб ли си къв си,виж кои ,колко пъти е поствал под темата и се сети кои драпа за внимание...седи си на разхлопания зад.ник/ако наистина си такъв/и си измисли нещо по умно за занимание.
162
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
току нема нема и ни ги навират тия *** с измислените им проблеми.няма по досадно нещо от обратен хомосапиенс с претенциите му за обществено внимание..и това го правят главно *** от младото поколение..то и в.наиденов например е обратен но някои чул ли го е да афишира проблема си..
161
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
омръзна ми от *** и курвалъка залели България
160
1
 
3
 
! Отговори
Sexsy преди 14 години
Вие, така ли правите сeкс, само на приказки?Предпочитам да мачкам чаршафите, макар да съм с нормална сексуална ориентация!