Валерия Велева ще съди Доган за клевета

Журналистката отхвърли обвиненията в писмото до "Мадам В"
26 мар 2010 11:31,
117
Валерия Велева ще съди Доган за клевета
Снимка: Булфото

Валерия Велева се закани да съди лидера на ДПС Ахмед Доган. Това каза журналистката пред БНТ, по повод вчерашното отворено писмо на Доган, в което я обвинява в корупция и поръчкова журналистика.

Велева отрече да е получавала каквито и да било материални облаги и призова Доган да докаже твърденията си, че е предлагала да бъде таен PR на ДПС.

"Нека да оповести конкретните оферти, които съм давала и колегите, пред които съм ги казала. Нека докаже, че съм го притискала по някакъв начин", каза журналистката.

"Наистина в последните 17-18  години аз съм писала за Доган много. Била съм журналистката, която той е предпочитал много често - да дава интервюта, защото е знаел, че те ще бъдат коректно предадени", смята Велева.

Още по темата

Тя каза, че наистина е през последните дни е звъняла многократно на лидера на ДПС. Това е направила, за да потърси неговата лична реакция на скандала с проекта „Цанков Камък“.

"Аз имам обяснение защо той реагира този път по този начин", каза Велева и определи писмото като "изумително по циничност и бруталност". Според нея причината за писмото на  Доган, е че тя публично е поискала оставката му от страниците на в. "Труд".

Валерия Велева призова всички политици, от които е взимала интервюта през годините, да излязат и кажат дали е някога си е позволявала да притиска или манипулира някого.

Журналистката уточни, че ще съди Ахмед Доган за клевета, след като се консултира с адвокати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да се готви за писмо валя ахчиева
31
1
 
6
 
! Отговори
Маркиз дьо Сад преди 14 години
Журналист на партиина хранилка е като прасенце угоявано за Коледа. Политик на мутренска хранилка е като наведена лека жена /нарочно не казвам *** защото те са професионалистки и не ги е срам да си го признаят/, на която и дават пари за да я ползват по предназначение. А същата лека жена лъже децата си /народа/, че хляба идва от татко.
30
3
 
8
 
! Отговори
РП преди 14 години
За мен хай-интересното е, защо този път госпожата не се е продала, а Доган не я е купил? Явно нещо системата се е прецакала...Вестник Труд беше този който изкара на бял свят целият скандал с Цанков Камък...Може би доган този път не си е изиграл добре картите и другарчето му Тошо Тошев му е забил нож в гърба...
29
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мадам Велева, много бързо се разпознахте в "мадам В.". Може би се случи като в приказката "Гузен - негонен бяга". И, да попитам, откога точно станахте толкова морално извисена, независима и етична журналистка?
28
2
 
14
 
! Отговори
гого преди 14 години
наглостта на тази леля не познава граници!
27
2
 
23
 
! Отговори
PENE преди 14 години
Га яде кибапчетата хубаво ти беше - сега ще съдиш ! ?100% съм сигурен , че тази си е лапкала яко от *** - а сега се прави на света вода ненапита ! ГАДНИ ПРОДАЖНИ ЖУРНАЛИСТИ !
26
2
 
14
 
! Отговори
синя каска преди 14 години
Айде Мадам В запиши се при д-р Емилова да изкараш един курс за отслабване па да се сдобрите с Аамеда. Дет се казва където е тякло пак ще тече
25
3
 
8
 
! Отговори
KANCHO преди 14 години
Lele, Dogancho ste zema da go aresam- v toia turski serial i toi se oklepa. Mladite kadani mu izedoha i dvete glavi. Nema po- strashno ot nizvergnata stara parantia.
24
2
 
22
 
! Отговори
така така преди 14 години
айде, моля ти се Мадам В, хич не се прави на моралистка. всички знаем какви ги дробихте с шефчето ти агент Тошо Тошев и как вестник Труд се срина до нивото на клюкарник и поръчково издание...
23
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тази е долна *** която се продава за пари!
22
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
21, не мога да бъда сигурен, имам само предположения - професионална квалификация :)
21
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Някой да ме светне от сутринта се чудя защо Дуги се обръща към В. с МАДАМ.Какво иска да каже.
20
2
 
30
 
! Отговори
Х преди 14 години
Щом любовта си отиде, остават само нацапаните *** :)
19
3
 
39
 
! Отговори
преди 14 години
Щом тази се припознава в образа на Мадам В, явно написаното от Доган е истина. :)
18
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
аман от платени драскачи
17
3
 
8
 
! Отговори
Аз преди 14 години
ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ
16
4
 
3
 
! Отговори
Harbinger преди 14 години
ОСТАВКАОСТАВКАОСТАВКАОСТАВКАОСТАВКАОСТАВКА
15
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тук стана хубаво че тя каза истината кото провокира и той да каже истината за нея.И двамата си извадиха по една кирлива риза...
14
4
 
29
 
! Отговори
лили преди 14 години
каквота си си надробила това ще сърбаш. Спомняме си от близкото минало колко близка беше с Доган
13
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Доган може да е всякакъв, но не е ***, Валерке. Щом е седнал и ти е написал подобно писмо, най-вероятно МОЖЕ да докаже всичко в него. Не е изключено да чака именно да започнеш да го съдиш - така инициативата ще излезе от теб... Доган е вреден за България именно защото е умен и е добър в политическите ходове.