Дърво на обесените котки в Бургас

Хлапета разпъват "на кръст" животинки в Меден рудник
13 апр 2010 12:00,
447
Дърво на обесените котки в Бургас
И гълъби ставали жертва на децата. Снимка: Dnes.bg

В бургаския квартал "Меден рудник" деца кръстиха крайпътен орех  "Дървото на обесените котки".

Свидетели на ужасяващите гледки разказаха за Dnes.bg, че там подрастващите връзвали котенцата с конопено въже с главата надолу.

Ушите и лапичките на някои от котките дори били приковавани с пирони.

Още по темата
26 мар 2010 12:03
966

Сред жертвите на децата садисти били още птички и гълъби. На някои от тях мъчителите срязвали крилата и наблюдавали как птиците агонизират. 

За извратените наклонности на хлапетата сигнализира за Dnes.bg Боян Николов, 75-годишен жител на комплекс "Меден рудник".

Възрастният човек е меко казано шокиран от жестоката гледка.

"Не мога да повярвам, че има такива деца, че съществува такава жестокост и садизъм. В залеза на живота си разбрах, че всичко човешко у хората е унищожено", каза той.

Ден след сигнала му и до местни медии всичко около зловещото дърво е заличено, видя кореспондентът ни.

Децата са почистили района около "гилотината" на котките.

Поредната гавра с беззащитни животинки идва по-малко от месец след като България бе разтърсена от историята на кучето Мима, чиито четири крака бяха отрязани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


447
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
422
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това не са деца,това са ***,каквито са родителите им всъщност.***!Утре ще убият и човек!
421
1
 
2
 
! Отговори
какви деца преди 13 години
Та това не са деца - това са *** в човешки облик - та те утре като пораснат освен да убиват сигурно за друго няма да стават - в тях още от сега няма нищо човешко в тях - Боже пази света от такива умствено увредени същества. Не уличните кучета и котки да се убиват а такива уродливи същества които още от сега показват своите наклонности - нима от такива "деца" обществото има повече нужда -Жалко, много жалко че вече няма нищо човешко в хората
420
1
 
2
 
! Отговори
marter187 преди 13 години
Е,чак за смъртна присъда е прекалено!Но такива като тях си заслужават обществено полезния труд в някой зоопарк в клетката на горилите!
419
1
 
2
 
! Отговори
marter187 преди 13 години
Хора,как може да позволяваме това да се случва в нашата държава!Потресен съм как може никой да не разбере какво става навреме!Що за *** живеят с нас и децата ни!Къде е справедливостта в случая?Защо позволихме това и други човешки падения да се случат?И то в нашата държава!Очакваме чужденци да идват и да инвестират в нашата икономика,но ако аз съм някой чужденец и науча за тези случаи повече не бих искал да чуя за България!Нека се осъзнаем и разберем,че само ние,българите можем да си помогнем!
418
1
 
0
 
! Отговори
...... преди 13 години
:) hah TOVA SA IZRUDI :) POZNAVAM EDNOTO IZRUD4E :) *** MRYSEN GADEN :) KOETO GO BIQT I TO SI ISKARVA AGRESIATA NA BEZADSHTITNITE JIVOTINKI UBIVA KOTENCATA DOKAT SA MALKI S KAMYNI SEDI GLEDA GI S NAGLOST I SE SMEEE IZRUD ZA TVA *** SAMO SMYRT :)
417
1
 
3
 
! Отговори
БК преди 13 години
Хора, говорим си, коментираме, всички сме потресени и сме на едно мнение. Неприятно ни е това да е действителността. А какво ще направим за да я променим? Само с писане по сайтове, май няма да постигнем нищо.
416
1
 
0
 
! Отговори
аз преди 13 години
имат, вероятно и те са *** и така са възпитали и децата си
415
3
 
3
 
! Отговори
Българка преди 14 години
Животът на добитъка и децата ти са дадени от друг! Не децата ти трябва да решават дали добитъка да живее! И, ако някой родител внушава на децата си, че е забавно и безопасно да насиват и убиват пож-слаби същества, то той е за съд! Той отглежда и възпитава насилник!
414
3
 
2
 
! Отговори
моли преди 14 години
Ако това,което правят тези деца сега,не бъде взето под внимание,ако това остане безнаказано след време в ръцете на тези сега деца и тогава вече големи хора,няма да има гълъби а ще има хора.Колкото и тъжно да е това се толерира от обществото премълчавайки подобни случай.И найстина не компютърните игри и филмите с наслие пораждат такова държание а семейната среда.
413
2
 
1
 
! Отговори
Tanya преди 14 години
Abe teq *** roditeli nqmat li?????????????????????????
412
3
 
5
 
! Отговори
GERGANA преди 14 години
ТОВА СА ЗОМБИТА И МАЛКИ ***, В КОИТО НЯМА НИЩО ЧОВЕШКО! И РОДИТЕЛИТЕ ИМ СА ЗА БОЙ,ЗАЩОТО ,ЗА ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ ГРИЖИТЕ И ВЪЗПИТАНИЕТО ЗА ДЕЦАТА СИ ГИ ОСТАВЯТ ДА БЕЗЧИНСТВАТ И ДА ВЪРШАТ ТАКИВА ДЕЯНИЯ ПОКАЗВАЩИ НАЛИЧИЕТО НА ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ И ОТКЛОНЕНИЯ! И КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗБЕРЕ,ЧЕ ЖИВОТНИТЕ СЪЩО ИМАТ СВОИТЕ ЧУВСТВА И СЕНЗИТИВНОСТ И НЕ МОЖЕ ДА СИ ВЪОБРАЗЯВАМЕ,ЧЕ ПРИРОДАТА ВЕЧНО ЩЕ СТОИ БЕЗУЧАСТНА КЪМ ТОТАЛНОТО МОРАЛНО ПАДЕНИЕ НА ЧОВЕКА!!!!
411
1
 
1
 
! Отговори
Hippaforalkus преди 14 години
И къде видяхте нарушаващото правилата на сайта? Или вече е забранено да се образоваме исторически? Нека жената представи аргументите си, в полза на твърдението, че диктатори и тирани са имали и са обичали домашни любимци... К'во нецензурно имаше в това - явно само вие си знаете (dull)
410
5
 
2
 
! Отговори
Zander преди 14 години
Щото не те е видял баща им да ти покаже откъде изгрява слънцето... Ей такива *** как обичам... Да видиш че пребиват човек - ще си издухаш носа и ще подминеш псувайки, но заради някакъв *** ще ми биеш деца... *** ***...
409
1
 
0
 
! Отговори
Българка преди 14 години
В моя случай бяха българчета, с добро материално положение и...вероятно, бащата на единия беше адвокат, или съдия. Моето мнение е, че децата стават такива, защото виждат , че родителите им проявяват търпимост към подобни прояви, или сами ги демонстрират. Това е внушение чрез личен пример и приета за нормална общественна среда.
408
1
 
3
 
! Отговори
бургазлия преди 14 години
естествено, че ще се опита да поддражава! просто гледайте децата в каква среда растат, а не какво да сготвиш след като се прибереш от работа, да видиш какъв мач ще дават, да видиш какви сметки има за плащане и така нататък.. списъка може да продължи два дена.. не забравяйте че най-важното е възпитанието на децата! защото от едно дете оставено на произвола стават 2 неща - или човек, или ***! средно положение няма!
407
1
 
5
 
! Отговори
бургазлия преди 14 години
аз специално съм супер засрамен! как може бе ... как? главата не ми го побира как лапета ще правят такова нещо!!! No 415 го каза абсолютно точно! проблема не е във филмите и видеоигрите, защото всяко дете с малко мозък разбира, че ако направи такова нещо ще нарани някой/нещо. проблема е средата! този въпрос е като с ***! знаем, че го има, но ни е по-добре като се правим, че го няма! а не трябва да е така. то разбира се, че едно лапе/*** като гледа другите "батки"/*** да правят глупост
406
2
 
2
 
! Отговори
ot france balgarka преди 14 години
otvratena cam ot tova koeto praviat de4ata v tazi ctrana niam li can4ii niamat li roditeli da vidiat kakvi izvergi ca cazdali tezi xora .kakvo li octe da o4akva6 ot tozi narod kakvo pokolenie camo idva da vi ctane lo6o . napravo cram da kaze6 4e ci balgarin
405
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Значи аз ако имам такова дете, ще умра от срам, че съм се провалила тотално в това да бъда майка! *** то всичко се връща. Космически закон.
404
3
 
1
 
! Отговори
д-р Бенджамин Спок преди 14 години
Децата лесно се манипулират.
403
2
 
1
 
! Отговори
д-р Куин преди 14 години
Насилието е внесено дори и в музикалните клипове, които гледат децата ни.Достатъчно е да разгледате клиповете на Лейди Гага.Децата възприемат видяно като нормално поведение.Още повече, че то е лансирано от техните кумири.Ако децата са израстнали в нормална родителска среда, считат поведението на родителите си за архаизъм, ако растат в "оборите, където живеят" още по лесно пренасят зловещите действия на някое животно като кучето Мима или се пробват на своите роднини.