Дърво на обесените котки в Бургас

Хлапета разпъват "на кръст" животинки в Меден рудник
13 апр 2010 12:00,
447
Дърво на обесените котки в Бургас
И гълъби ставали жертва на децата. Снимка: Dnes.bg

В бургаския квартал "Меден рудник" деца кръстиха крайпътен орех  "Дървото на обесените котки".

Свидетели на ужасяващите гледки разказаха за Dnes.bg, че там подрастващите връзвали котенцата с конопено въже с главата надолу.

Ушите и лапичките на някои от котките дори били приковавани с пирони.

Още по темата
26 мар 2010 12:03
966

Сред жертвите на децата садисти били още птички и гълъби. На някои от тях мъчителите срязвали крилата и наблюдавали как птиците агонизират. 

За извратените наклонности на хлапетата сигнализира за Dnes.bg Боян Николов, 75-годишен жител на комплекс "Меден рудник".

Възрастният човек е меко казано шокиран от жестоката гледка.

"Не мога да повярвам, че има такива деца, че съществува такава жестокост и садизъм. В залеза на живота си разбрах, че всичко човешко у хората е унищожено", каза той.

Ден след сигнала му и до местни медии всичко около зловещото дърво е заличено, видя кореспондентът ни.

Децата са почистили района около "гилотината" на котките.

Поредната гавра с беззащитни животинки идва по-малко от месец след като България бе разтърсена от историята на кучето Мима, чиито четири крака бяха отрязани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


447
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
342
8
 
0
 
! Отговори
,,,,,,,,,,,,,, преди 14 години
Е не, не е истина.....разсмяхте ме....странно чувство за хумор
341
2
 
2
 
! Отговори
:) преди 14 години
Много новини гледаш май. България не е това което според нашите"***" е "новина".
340
1
 
6
 
! Отговори
МИТКО преди 14 години
БЪЛГАРИЙО,НЕЩАСТНА БЪЛГАРИЙО!!!!!!!!!........................
339
2
 
23
 
! Отговори
marchela78bg преди 14 години
Какви са тези родители,и как възпитават децата си бе хора????В тази България май само *** се раждат вече!Това е елементарната ни българска култура, иначе притендираме постоянно че сме нещо повече.........лелеее,колко сме жалкииииииииии!Срамувам се вече,че съм българка с тези мои сънародници ако мога така да нарека всички тези ПСИХАРИ,които малтретират милите животинки!Съберете се всички заедно и вървете някъде се избийте до един ненормалници такива и оставете животинките намира!Проклинам Ви
338
3
 
17
 
! Отговори
tasho преди 14 години
Трябва да се режат ръцете на такива, ***, а на родителите им главите! Надявам се искрено природата да ни го върне!
337
2
 
6
 
! Отговори
Ники преди 14 години
Пак *** !
336
2
 
18
 
! Отговори
Джон Смит преди 14 години
Ето резултатите на 'Планнът Ран"...И по-зле ще става... Днес заковават котета и посичат кучета, а утре ще заковът съседското дете,защото не им е дало да се повози на колелото му например...
335
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Същите тия дечица като пораснат и един ден ще чукнат родителите си със тесличката и ще ги заровят в градината да им вземат имота - случва се непрекъснато.
334
1
 
19
 
! Отговори
симо преди 14 години
Малки ***, и тва ми било е днешното поколение !Садистчетата трябва от рано да бъдат затваряни по съответните лечебни заведение и там да си се обсват едно друго! изобщо не ми пука за такика *** !
333
15
 
4
 
! Отговори
Чао преди 14 години
Ей това кучколозите...са измета на земята..първо сякоха краченцата на едно пале.....сега са платили на ромите да разпъват котки............,трябва да има дела.....и ако се дакаже ,че те са поръчителите...10 годинки затвор е малко!!!!!!!!!!!!
332
1
 
9
 
! Отговори
val преди 14 години
Абе кратуно, аз също не живея в БГ, а ти като живееш в Белгия би трябвало поне малко френски или холандски да разбираш, не четеш ли новини от Белгия?!? Колко изверга заловиха властите последните години убивали и блудствали с деца, колко порноканала бяха разбит, а колко още има?!?!? Навсякъде в европа има какви ли не ***, просто хората си имат закони и тези закони се спазват. Заловените биват наказвани. Жалко, че у нас законодателството куца по всички параграфи...
331
11
 
2
 
! Отговори
Сима преди 14 години
Поредната измислена статия в стил "една жена каза". Садистите се гордеят с това, което са направили, а тези, видиш ли, даже сами си почистили и никой нищо не бил видял, само някакъв 75 годишен дядо, дето сигурно вече разговаря с отвъдното..... МАНИПУЛАЦИЯ, ТА ДРЪНКА!!!!
330
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Скапани малки уродчета, направени такива от родителите си.
329
1
 
13
 
! Отговори
teddytuu преди 14 години
*** малки ... безотговорни родители незнаят как да възпитат децата си ...... до кога ще четем такива новини никога България няма да се сети че и животните имат нужда от закрила ......... не само в случаите когато стане нещо зловещо, а през цялото време ........
328
1
 
0
 
! Отговори
Иприт преди 14 години
Чао и от мен кукло! плувай, плувай...
327
1
 
5
 
! Отговори
valentin преди 14 години
A jivotnite ne trqbva da se tormozqt!
326
1
 
9
 
! Отговори
WTF??? преди 14 години
Добре,че се разгласи по медиите тази история с насилието към животните в БГ,но за съжаление това не е новина от месец или 2.....Болни мозъци винаги е имало...
325
7
 
1
 
! Отговори
valentin преди 14 години
Radval se,4e ne jivee v B1lgariq!?!Ti si bezrodnik!Az p1k se radvam,4e jiveq v B1lgariq i si pravq salatki,piq rakiq i hodq na riba s priqteli!Stoi si tam i ne se vr1shtai-neshtastnik!Smeni si i imeto-stani Jorj vmesto Georgi!332 ti si pomiqr!
324
4
 
5
 
! Отговори
Фосген преди 14 години
Ооооо, по дяволите имам си и друга работа освен да се *** с *** днеска:-)))Аз котка няма да обеся никога, но с удоволствие бих те обесил тебе.Айде да не те задържам, че имате ракиено-вазелинени упражнения:-))))
323
2
 
9
 
! Отговори
soso преди 14 години
някой само да ми каже къде се намира това място по точно и си обещавам да отида и да ги провеся на дървото всички тея гадни недоносени *** !!!!!!!!!!!! не мога да повярвам какъв *** смотан народ сме и нямаме капка съжаление в сърцата си,потресена съм!!!