НАП погна и родните футболни съдии

Чернодрешковците взимат до 4000 евро на мач
17
НАП погна и родните футболни съдии
Съдиите често напускат родните стадиони по подобен начин. Снимка: Булфото

НАП започва проверка и на футболните съдии, съобщи изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов.

“Започнахме проверки на 470 футболни съдии, които получават възнагражденията от 100 лв. до 4000 евро на мач”, обяви шефът на агенцията.

Стефанов уточни, че от НАП вече са обобщили информацията за техните възнаграждения и през настоящата седмица ще бъдат сравнени доходите им с това, което са декларирали.

“Започваме и проверка на имуществото на футболните съдии, ще видим дали някои от тях нямат много повече и по-скъпо имущество, отколкото доходи”, допълни още шефът на НАП.

По думите му ревизиите на доходите на физически лица, работещи в различни браншове – поп изпълнители, футболисти и други, имат възпитаващо въздействие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
0
 
! Отговори
xixi преди 13 години
Чернодрешковците ? ZXAXAHXHAXHAHXHAXHAHXHAXHAHXAXHAXH
16
2
 
1
 
! Отговори
Сакс преди 13 години
Ама ти много си знаел бе, Министара нали каза - на които не му изнася знае къде е вратата!!! И за твое сведение не са 800 в ЦУ, а 600! Да знаешче и на тях не им е лесно, срам си ти за системата!!!
15
2
 
13
 
! Отговори
vlady преди 13 години
Бий съдията по главата, бий, бий, бий! Бий съдията по главата, бий, бий, бий! Смърт на всички мерзавци с черни екипи във футбола.
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Буревестников , футболистите и техните приятеки безмозъчните чалгаджийки ги вкараха в правилния път , сега е ред на корумпираните фут. съдии
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
11 номер , питай предишните управлявали не сегашния НАП и началника му
12
2
 
9
 
! Отговори
Буревестников преди 13 години
Дано тази новина е истина ! И не само съдиите а и всички футболисти от смешното ни първенство !!! ДА ВЗЕМАТ ДА ГИ ПОПИТАТ СЪС КАКВИ ФИНАНСИ КАРАТ ТАКИВА КОЛИ ТИЯ РОДНИ СМЕШКОВЦИ И КАК ВМЕСТО ДА МИСЛЯТ ЗА ОТБОРА СИ И ЗА ФЕНОВЕТЕ ЗА КОЙТО ВСЕ ПАК ИГРАЯТ ТЕ СЕ ЧУДЯТ ВСЯКА ВЕЧЕР В КОЙ ПОП ФОЛК КЛУБ ДА СЕ ЗАБУЧАТ И КОЯ МАНЕКЕНКА ИЛИ ПОП ФОЛК ДИВА ДА ЗАБИЯТ !!!!!
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нап къде бяхте през изминалите години.защо не си вършехте работата,като всички хара знаят че там има нарушения стотици милиони,незнам футтболистите да са имали имунитет.
10
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да се проверят не само действащи съдии а всички от последните 20 години
9
8
 
2
 
! Отговори
питащ преди 13 години
Започваме и проверка на имуществото на футболните съдии, ще видим дали някои от тях нямат много повече и по-скъпо имущество, отколкото доходи...Хей Красьо, що не провериш твоите хорица? Особено тези в управлението ви! То цялото НАП е 8000 души, а при теб в централата си ги събрал над 800, която бройка е съвсем отделна от ТД София, СДО и ГДО! Ега ти чудото - повече са от ресорното ти министерството! Дянков май трябва да си вдигне диоптрите!
8
3
 
12
 
! Отговори
mi преди 13 години
не само фудболни съдии....адвокати,стоматолози,лекари......да вземем стоматолозите-за 10 пациента по средно 50 лева прави петстотин на ден..който може да смята да смята...нека искарват-по цял свят е така,но там на тези пари си плащат данъците,тук не
7
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
а аз им се чудя на тия...какво изобщо са правили до сега? а иначе е ясно като бял ден че до сега си е плащал само обикновенният човечец...и още нещо е ясно...че всичко си върви на самотек в тази държавица...и нека не се заблуждаваме че и сега не е по различно от преди...та както се казва...ще се оправим" ама друг път" или поне не този живот.....
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да проверят и Нарлел от Силистра , голям мошенник и продажен съдия , натрупал доста пари от уредени мачове
5
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
сигурно пак ще излезе акциз 12 милиона евро за 35 милиона цигари....боже, тия са уникално *** или нас ни имат за уникално ***...
4
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За едно е прав Бойко!Където и да разровиш в държавата, все е далавера и помия!!!Това, драги ми съфорумци...не може да се оправи за 1г. нито за 2, даже и за 3...трябва постоянство в боренето с тези наглеци!Аз лично подкрепям правителството в това! А кризата е в цял свят и цяла Европа, така че...каквото и да ревете, че не се вземат мерки...просто това е положението и не може да се направи много.
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
те ако проверят и МВР началници същото ще излезне, с по 2 коли за по 50 000лв къщи на децата на жената на братчеда само не и тяхни ко мислиш? Тука в България почти всичко е измама с изключение на част от частниците, а тях сега ги разсипват да може да хранят колите на началниците и футболистите.
2
3
 
19
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Все едно, че до сега не се знаеше, че там при футболистите и съдиите липсва какъвто и да е контрол от страна на държавата, но Станишев мълчи по тези въпроси той смята, че добре са си вършили работата!Браво продължавайте,певци, съдии прокурори, общински съветници,кметове, там е парата която не е декларирана!
1
2
 
21
 
! Отговори
ФЕН преди 13 години
АМИ И ПРИ ТЕЗИ ГОСПОДА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НЕЩО СМЪРДЯЩО НА ДУШЕВНА НЕЧИСТОПЛЪТНОСТ