Доган разпитан за консултантските кинти от "Цанков камък"

Лидерът на ДПС отдавна призна за дадените му 1,5 млн. лв
22 юли 2010 07:36,
48
Доган разпитан за консултантските кинти от "Цанков камък"
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ДПС Ахмед Доган е разпитан в Националното следствие, пише вестник "Труд".

Сокола най-вероятно е бил призован заради досъдебното производство за хидровъзел “Цанков камък”, което се води в Софийската градска прокуратура.

Още по темата

Преди месеци стана ясно, че Доган е взел 1,5 млн. лева като консултант по четири мегапроекта на предишното правителство - хидровъзел “Цанков камък”, “Доспат”, каскадата “Горна Арда” и язовир “Тунджа”.

Изплащането на парите било уредено с договор за консултантски услуги от януари 2008 г. между Доган и Института по минно дело чрез “Минстрой холдинг”, представляван от Николай Вълканов.

В разследването за “Цанков камък” освен прокурори участват и следователи.

“Доган е разпитан. Не го отричам. Всеки български гражданин е длъжен да дава обяснения”, заяви градският прокурор на София Николай Кокинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: ДПСДоган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** ще викаш на *** дето те е пръкнало и не ме замесвай с турските си глупости, по-българин съм от теб! Просто и Ботев и Левски са терористи, както и партизаните след тях - само че ти си облъчен от комунистическите пропаганди и бълваш глупости наляво и надясно. Вземи малко се образовай и почети не само турските и "българските" истории, а тези писани за България тогава.
41
0
 
0
 
! Отговори
turkina преди 13 години
do 44 stese da go obesi - ama i sega ne e kasno !!!
40
1
 
1
 
! Отговори
ДЪБЛИН преди 13 години
Въпрос към всички вас ,хора-какво ли би правил Доган,ако Левски/вечна слава на паметта му/ беше жив сега......?
39
2
 
5
 
! Отговори
димитров преди 13 години
Той нали беше специалист по философия преди време. Сега да не е използвал "програма за конвертиране на специалности" и да е станал хидроинженер. От ДПС имат опит с купуване на висше образование, защо и той не се уреди?!
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя *** Доган унищожи река Въча и цялата и долина. Дано пукне.
37
3
 
4
 
! Отговори
цоню преди 13 години
ЩО го плюете чиляка ,той от повече 10 години си твори разработки за алтернативна еленергия от вец,аец,павец и един път му платили повече от колкото трябва и му завиждате,ИМАЛИ СА БОЛ ПАРИ ДАЛИ СА МУ ,не е разбрал ,чиляка .може и да ги върне,АМА ДРУГ ПЪТ
36
3
 
7
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
39, ей ***, "терорист" ще викаш на онова алкохолизирано Дьомне с хомосексуални наклонности - масовият убиец - Мустафа Кемал!
35
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дреме ми на *** за някакъв терорист от преди 130 години...
34
2
 
4
 
! Отговори
Сунай преди 13 години
Машшала!!!Баш апаш!!!
33
0
 
18
 
! Отговори
TPE3BEH преди 13 години
Някой може ли да ми обясни (сериозно), как депутат от НС и лидер на партия от управляваща коалиция, може да извърши консултантски услуги по такива крупни проекти, за такива огромни суми и то платени от джоба на данъкоплатеца? Каде прокуратурата пропуска конфликта на интереси в цялата тази схема? Защо Доган не е съден вече?
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"кинти".... днес бг що за журналисти пишат при вас?
31
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
До 32 Как ще откаже да дава обяснения при условие , че тези 1000000 лв са излезли от джоба на хората. Да убия и после да откажа да давам обяснения . Много умно
30
1
 
4
 
! Отговори
Абоба преди 13 години
Ако знаеш че Левски се върти като вентилатор в гроба, това показва че знаеш къде е гроба му! Кажи ни и ние да научим къде е гроба му?
29
0
 
3
 
! Отговори
! преди 13 години
Първо, не всеки е длъжен да дава обяснения, може да откаже, и второ, това не е само за българските граждани.
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
кой нормален човек ще завижда на *** бе ***
27
2
 
10
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Абсолютно съм съгласен - българин, турчин, ***, евреин, арменец, независи мо какъв е - на крадците и изедниците трябва да се режат ръцете!
26
1
 
14
 
! Отговори
Смеххххх преди 13 години
Накривили са му феса :) Те още се борят с къщичката за барбекюто му :) Смешни станаха с този Доган ! Левски се върти като вентилатор в гроба !!!
25
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Когато става въпрос за крадене, няма значение дали е българин или турчин народът не трябва да се оплюва взаимно. Виновен Доган, оплюваме всички турци. Би трябвало при най- малкото съмнение да бъдат отстранени от служба и тикнати в затвора, защото мислите ли , че някой от института по минно дело е безработен, а и още колко са работили с Доган един Бог знае,
24
1
 
15
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 13 години
Защото цялото ДПС е постановка на ДС...
23
1
 
11
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Има един висш ДПСарски деятел - Сабри Мехмедали - брат на Али Мехмедали (извършителят на терористичния атентат край гара Буново), този човек е взел дейно участие в арганизирането на кървавия атентат убил 7 души сред които 2 глухонеми дечица... ЗАЩО ТОЗИ "ЧОВЕК" НЕ Е В ЗАТВОРА???