Свалиха незрящ мъж от тролей заради кучето водач

В Плевен шофьор категорично отказал да вози човека и помощника му
23 юли 2010 19:04, Екип на Dnes.bg
285

 

В Плевен контрольорка и водач на тролей свалиха незрящ мъж, защото се качил в тролея със своето куче водач. По ирония кучето е взето с финансовата помощ на плевенската община. Венцислав разказва за неволите на човек, който за първи път е самостоятелен благодарение на кучето водач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
1
 
5
 
! Отговори
gogo преди 13 години
Нямам коментар,как може да постъпят така с човека,как се е почувствал той .....какво да кажа БЪЛГАРИЯ
181
3
 
3
 
! Отговори
mafia преди 13 години
Да те разкъсат дано, виж каква злоба си. Виждъл съм такива като теб, върви си по улицата и без нищо да му прави кучето, ония почва да маха с ръце и да го гони. Ти си същия индивид. Не би мирно стоялно, не би чудо видяло - са казали хората за такива като теб Иванов
180
4
 
3
 
! Отговори
Иванов преди 13 години
Да, това което пише ЖЪЛТОТО ПАВЕ е точно такаПътувам с 280 и съм виждал там пътуващи слепи хора с кучетаВсички им се радват и ги милватНо глутницитеееееее, ако имам автомат ще ги разстрелям. Два пъти ме нападаха. Третият път може и да ме разкъсат
179
0
 
4
 
! Отговори
j преди 13 години
tova e varha an tapotiqta v na6ata darjava.ve4e ni6to ne me u4udva......
178
1
 
11
 
! Отговори
Иванов преди 13 години
Ужас !!!!!! Жестоко.Този шофЬор е бил малко ***.Толкова много разказваха за тези спецялно обучени кучета-водачи. Колко унизително и обидно се е почувствал слепия мъж. Трябва да съди задължително шофьора.А другите пътници са били равнодушни СЕИРДЖИИ
177
2
 
10
 
! Отговори
Жълтото паве преди 13 години
*** история... Аз пък бях свидетел преди 2 месеца в рейс 280 как пътниците се радваха и милваха кучето на един незрящ човек. Когато слязоха на спирката си, бяха нападнати от глутница бездомни кучета. Още един минус в концепцията кастрираните кучета да се пускат обратно на улицата - кой носи отговорност в подобни случаи ?
176
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
bahti selqnite sa ttiq dvamata.
175
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Никаква хуманност към хората с увреждания! Никой не си знае съдбата в утрешния ден.
174
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ужас!!Дори талибаните от Афганистан са по-хуманни от тея.
173
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не само че нетрябваше да го свали, но трябваше и да му помогне и подсигури място, Това се казва "Нямат страх от Бога"
172
1
 
17
 
! Отговори
Ирен преди 13 години
но слава Богу, има и внимателни шофьори и кондукторки, които спират на закъснял пътник или възрастен човек, които като видят майка с дете и количка, вдигат другите пътница, за да им направят място, които когато си плащаш билетчето, казват: Благодаря и Моля и ти пожелават Приятен ден! Такива са много голяма част от персонала, обслужващ транспорта във Варна!ФАКТ!
171
7
 
8
 
! Отговори
Debora преди 13 години
Шофьора не е виновен.има други с по-големи заплати.Ако се и издаде заповед и постави на видио място от пътници никой нямаше да го свали. В българия знае ли се изобщо кой издава наредби и кам кого човек трябва да се обърне.следващите поколения ще живеят още по тежко защото образованите хора намаляват прогресивно а леката манипулация на *** народ е факт.Чалгата не се оказа най добрия учител.
170
1
 
23
 
! Отговори
Ирен преди 13 години
Тези кучета не са избрани случайно за водачи на слепи хора! Случайно са избрани ватмана и кондукторката! Та кучето е по-интелигентно от тях! пфу! не се научиха хората да се поставят на мястото на другия, който е в нужда, беда или в мъка! вместо като видят сляп човек или инвалид да спрат тролея, дори да не е на спирката и да му ПОМОГНАТ да се качи, те не го допускат!да се проведе НЕЗАБВАНО разяснителна кампания за всички обществени места където незрящи с кучета-водачи имат достъп!!!
169
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
човека да съди общината и компанията в Страсбург за нарушаване на човешките права поне за 1млн
168
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 177 : Правилно шофьорът и кондукторката имат разбира се нужда не само от намордник но и интелект защото въобще не мислят. А сред народа ни има изключително прости хора като тях които не са малко на брой. Затова трябва да се погледне реално на действителността като се вземе в предвид, че са станали огромната зараза за това общество. Но какво да се направи тук беше инкубаторът на най голямата *** през изминалите не малко години чрез използването на различни средства и културни и мислещи хора почти не останаха в България за съжаление.......
167
1
 
4
 
! Отговори
boza преди 13 години
Ako ima koy da go posuvetva tozi nezrjast muzh gore----naprimer da se oburne kum njakoja komisia v Bryuksel----za rasistko otnoshenie kum invalid -----Bulgaria ste trjabva da mu plati za naneseni steti tolkova mnogo,che svjat ste im se zavie na njakoi ,a inache pretendirame che sme Evropeiska Durzhava!!!!
166
3
 
16
 
! Отговори
========= преди 13 години
Ех, това е . Шофьорте се правят на отворковци към слепите, безащитни хора , а иначе се напикават от страх ( буквално ) когато зърнат някой иганин да се качва в автобуса , защото знае какво ще му се случи .... Същото е и с контрольора , там където има банда от младежи изобщо не смее да пита за билет, защото знае , че може да му се случи случка, но както казах всички се правят на много отворени към по-беззащитните от тях .
165
3
 
7
 
! Отговори
Ееех, коментатор 92 преди 13 години
92, май не си чел и правописния речник - пише се наморДник. Освен това, мисля, че от намордник има нужда не кучето, което е обучено и възпитано, ами шофьорът и кондукторката. Нещо повече, те имат нужда даже от нашийници и връзване.
164
2
 
14
 
! Отговори
Dani преди 13 години
Без коментар! :(Бедни, низки душици...Без капка човещина и хуманност :(
163
2
 
9
 
! Отговори
sram преди 13 години
Predi vreme kak gi bih edni takiva kontrolori!