Николай Бареков се развежда

Семейният живот на известния журналист продължи 4 години
9 авг 2010 10:53,
120
Николай Бареков се развежда
Николай и Евгения в деня на сватбата им Снимка: Булфото

Бившият водещ на bTV Николай Бареков и съпругата му Евгения се развеждат 4 години след пищната и шумна сватба, която вдигнаха в Пловдив.

От известно време известната двойка живее разделена.

Съпругата на бившия телевизионер скоро промени и профила си във facebook. Там в графата "Семейно положение" Евгения смени статуса си от "Омъжена" на "Сложно".

Интересно е още, че наследничката на богатия пловдивски род Дякови е премахнала от страницата си и всички семейни фотоси със съпруга си Николай.

Евгения вече няма нищо общо и със светския сайт "Би лайф", който съпругът й беше поверил след напускането му от bTV.

Още по темата

"Не мога да отрека упоритите слухове. Но темата не е на дневен ред в следващите няколко седмици, тъй като имам ангажименти, свързани с други планове. По-голям коментар ще направя, когато нещата между мен и жена ми се изяснят. Ситуацията не е от днес и от вчера, но все още я преживявам и разказвам всичко това с огромна болка", обясни Бареков пред „24 часа“.

Николай и Евгения имат 4-годишен син, който носи името на баща си. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
23
 
! Отговори
Слухаров преди 13 години
Ами то две жени на едно место не е брак ! Все някой трябва да направи децата а слухове се носят че Бареков е станал невеста другаде и си ходели ч човекът сериозно
43
3
 
10
 
! Отговори
Ники преди 13 години
Адаш виж сайта Егология и си спаси семейството,или ти Евгения.Ей хора не се карайте.Успех.
42
0
 
29
 
! Отговори
омъжена - щастливо преди 13 години
Голяма новина. Много важно. Спокойно можем да минем и без обсъждането на Бареков и компания. За какви се мислят пък тези.
41
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Този като водещия блок на БТВ ми беше антипатичен. Въобще и онази Цолова. ако не я разкарат и нея БТВ ще е тотал фалит. Какви са тези антипатични водещи?! Този се има за големия журналист, а всъщност е едно големо плямпало с платени думи...
40
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво ме занимавате с някой си Ники - ***!? Че и на първа страница.
39
1
 
19
 
! Отговори
Мнение преди 13 години
"Тоталния морален упадък и девалвацията на ценностите са в основата на трайната тенденция на масовото разпадане на браковете и вегетирането в превърналото се в наркотик чалга-безвремие" -Това е много точно казано. Много тъжно наистина, защото тенденцията набира моментум. Това са публични личности, но съвсем спокойно можем да говорим за тях като за статистическа извадка. Съвременният човек има извратени представи за живота, изкривенна ценностна система, нисък морал, без чувство за отговорност...
38
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а кой беше бареков...
37
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е не е ли по-добре децата да живеят при разделени родители, които се понасят, отколко при събрани родители, които не се понасят и ежедневно се карат?
36
1
 
18
 
! Отговори
кушлев преди 13 години
преди *** се оправда, като го питаха откъде пари за луксозен мезонет и луксозен джип, като каза че жена му била богата. демек той никога не е вземал пари за поръчкови предавания. интересно сега ще и ги даде ли, нали са нейни?
35
2
 
9
 
! Отговори
мъни,мъни преди 13 години
Пак става дума за пари.И браковете им и разводите им са все по-тази причина.Едва ли има друго,което така болезнено да ги вълнува.
34
5
 
9
 
! Отговори
Veselo da e преди 13 години
За разводите да си говорим истината -мъжете сме виновни.Или е изневерил или иска повечко жени.За един друг вариант се съмнявам че има толкова акъл Бареков
33
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ще си поеме въздух жената
32
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ооооооооооооооо, имаме НОВИНА!!!!!
31
1
 
24
 
! Отговори
Жена преди 13 години
Оттървала се е!
30
3
 
53
 
! Отговори
Резист преди 13 години
Бареков е ниско интелегентен, високо арогантен, не ерудиран и отчайващо рустикален представител на съвременната българска журналистика. Ако някой е очаквал от една пловдивска първенюшка "майна да" стане стожер на семейство, лъгал се е жестоко. По-страшното обаче е това, че тоталния морален упадък и девалвацията на ценностите са в основата на трайната тенденция на масовото разпадане на браковете и вегетирането в превърналото се в наркотик чалга-безвремие.
29
0
 
12
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Много шум за нищо. Бареков никога не ми е харесвал, имаше се за манна небесна и незаменим в БТВ, сегашният водещ на тази Сутрин ми харесва повече.
28
2
 
2
 
! Отговори
.... преди 13 години
Mnogo hubavo vsichkite otvorkovci si vzeha "skromni" jenici i posle im biqt shuta i pak sa na liniq hahhahah no veche s izdrajka
27
1
 
13
 
! Отговори
hahhah преди 13 години
Barecheto s Peevski go udariha na *** - pevici ... taka e pazi boje slqpo da progledne SMESHNICI
26
1
 
8
 
! Отговори
Vessy преди 13 години
E nai- posle edna jena s doistoinstvo! Bravo na Evgeniq nqma zashto da tarpi...
25
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тая ква селска джудия е ,леле.То не че *** е по-малък *** но жена му е кЛАСА!