Бойко до Алексей от 2008 г.: Успах се, ще закъснея!

Премиерът не видя нищо нередно, това отдавна се знаело
13 сеп 2010 07:00,
104
Бойко до Алексей от 2008 г.: Успах се, ще закъснея!
Снимка: БГНЕС

През лятото на 2008 година на Алексей Петров е издадено разрешение за достъп до класифицирана информация, което означава, че до тази дата той е проверяван и за него няма данни да е извършвал престъпления, обяви един от адвокатите на Трактора Румяна Радкова.

Тя уточни, че действително има данни за съобщения, изпратени от Бойко Борисов на бившия агент на ДАНС и те издават приятелски отношения между двамата.

Радкова дори цитира SMS, изпратен от тогавашния кмет до Алексей Петров с текст: "Успах се, ще закъснея".

Още по темата
Адвокат Радкова твърди още, че в момента нито едно от обвиненията срещу Алексей Петров не предполага той да бъде оставен в ареста.

Мнението й е, че бившата барета е мачкан от всички страни, но той има какво да каже и ще го каже на съда. Вероятно като всички хора Алексей Петров има грешки, но нека съда да се произнесе, а не прокуратурата, поясни тя.

Пред "Фокус" премиерът коментира, че не вижда нищо, за което обществото да не знае и за което да не е писано в случая с Алексей Петров.

"За никого не е тайна, че от 1983 г. съм съотборник в националния отбор по карате с Алексей Петров, а след това той беше мой състезател. По-късно Алексей Петров ме наследи на поста селекционер на националния отбор, а в последствие бяхме председатели на Федерацията по карате", заяви Бойко Борисов.

Министър-председателят уточни, че по време на управлението на тройната коалиция, начело със Сергей Станишев е контактувал с Алексей Петров за предотвратяването на кризата с боклука и да не се допуска заиграване с фирмите на Румен Гайтански-Вълка.

"Контактувах с Алексей Петров и включително по повод доклада на ДАНС, който той ми донесе и който трябваше да бъде в касата на Станишев", допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
2
 
! Отговори
Не издържам вече!!! преди 13 години
Вече си мисля , че живея в измислен филм и всеки ден се събуждам на една е съща дата ! Всеки ден ББна корицата на вестника ,новините започват и свършват с него , радиото дудне ББ-това онова... аман!! За всичко което причини на нас обикновенните хора - и някой други хора -"АП" - управление чрез бой-терор и високи данйци - вече толкова много го мразя вече , че бих го убил-пък после ще си го излежа !!!
97
1
 
3
 
! Отговори
sfsf преди 13 години
Явно Бойко само за срещи с журналистите не се оспива.
96
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
пусне те го гадове.НЯМА ЖЕНИ НЯМА ЖЕНИ НЯМА ЖЕНИ
95
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Давай Алексей разбии тази мутренско олигархична държава
94
2
 
7
 
! Отговори
Ели преди 13 години
Дали аз закъснях или ТИ бързаше.
93
9
 
5
 
! Отговори
До СДС-АР преди 13 години
НИЕ СИ ИЗБРАХМЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ И КОСТОВ-И ТОЙ НАДРОБИ "ДОБРА"ПОПАРА!!!!
92
2
 
9
 
! Отговори
Чорап преди 13 години
Добре,че не са си казали и някои по-интимни неща рано сутринта!
91
1
 
8
 
! Отговори
asi преди 13 години
boiko se yspal i alekseicho padnal ot legloto.xa xa xa xa xa
90
2
 
0
 
! Отговори
==== преди 13 години
???
89
13
 
9
 
! Отговори
СДС-ар преди 13 години
Вие си избрахте и Виденов, и Симеон, и Станишев, и Бибитко. Сега ще им сърбате попарката ! Научете се да си използвате мозъците по време на избори и няма да сме най-долнопробната *** в цяла Европа.България имаше един ГОРЕ-ДОЛУ СНОСЕН премиер и правителство, но вие не го презибрахте. Сега ще плащате !
88
1
 
6
 
! Отговори
hh преди 13 години
stiga shmenti i kapeli.,
87
2
 
23
 
! Отговори
боко преди 13 години
Стига коментари-ще ви бия дузпата-Станишев е виновен и точка,а може и запетайка,
86
28
 
19
 
! Отговори
iazgimrazq преди 13 години
Не харесвате Бойко-бил тиква,а Вие празни безсеменни комунистически кратуни не харесвате никой даже и Сергей,предадахте ,. сега друга алтернатива за Вас няма освен да Ви няма тука,но където и да отидете трябва да работите,но тъй като сте свикнали само да крадете няма никаде да има място за Вас, от всякаде ще Ви гонвт,за това каквато и тиква да е Бойко трябва да го търпите щом като толкова много той Ви търпи,в противен слъчай крадците в-- знаете къде на топло.
85
18
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интересно! Когато съдия има разменени СМС-и с Красьо Черния е виновен, а когато Бойко има такива с Алексей Петров - няма нищо особено. Нещо май намирисва на двоен аршин... Не че е за сефте през последните 20 години. А през последната година - не че не е всекидневие.
84
2
 
24
 
! Отговори
ASI преди 13 години
BRAVO BOIKO A TAKA ,VSICHKO WTE SI KAJEW,VREME BEWE BG NARODA DA ZNAE KOI GO YPRAVLIAVA,PA DANO SI OTVORI OCHITE.
83
11
 
53
 
! Отговори
Колт преди 13 години
Боко истината :))). Този човек или е изпечен лъжец, който не казва и грам истина или е просто луд и живее в някакъв свой измислен свят. Първо той никога не е бил съотборник на А. Петров, просто защото той никога не е бил състезател по карате. Боко няма записана и една среща и дана който е получил е за принос за развитието на спорта, а не за спортни успехи. Второ той никога не е бил треньор, поради което няма как А. Петров да му е бил състезател. Боко е бил единствено методист и е носил кърпите.
82
4
 
40
 
! Отговори
Кранист преди 13 години
" ..да не се допуска заиграване с фирмите на Румен Гайтански-Вълка.."Някой ще ми обясни ли какво ще рече "заиграване" че съм *** пожарникар и чужди езици не владея
81
1
 
17
 
! Отговори
До 78 преди 13 години
Ти пък къде видя демокрация в БГ ?
80
1
 
6
 
! Отговори
s преди 13 години
V koj svqt jivee6 ?. .Za svoboda ba slovoto da si 4uval ?
79
7
 
30
 
! Отговори
Lehr преди 13 години
Щом България е имала велики царе, щом не се затри през средновековието, няма да се затрие и сега. Винаги има изход, въпросът е да бъде намерен навреме - дано да е докато още сме живи. Ще преживеем и Тикво-Кратунков, няма как.