Цецо Шестака лъже!

Р. Петков отрича за унищожени СРС-та от срещата му Галеви
Обновена: 19 ное 2010 14:27 | 19 ное 2010 14:02,
631
Цецо Шестака лъже!
Снимка: БГНЕС

Депутатът от "Коалиция за България" Румен Петков обвини вътрешния министър Цветан Цветанов и шефа на Митниците Ваньо Танов в груба лъжа, която трябвало да получи своя институционален отговор.

Петков категорично отхвърли обвиненията, че срещата му с Братя Галеви е била за разпределянe на територии на наркопазара. Той отхвърли и твърденията на МВР шефа, че данните от СРС-тата от срещата му с дупнишките бизнесмени са били унищожени веднага след нея.

„По мое време в МВР специални разузнавателни средства от какъвто и да било характер не са били унищожавани, без това да е било заявявано по съответния законов ред“, категоричен е Петков.

„Ще се посъветвам в следващите дни с адвокати и ще използвам всяка възможност, за да съдя тези клеветници", добави той.  

Депутатът поиска вътрешният министър да извади заявката за ползването на специални разузнавателни средства, поводът за нея, както и документи за това как са били анализирани и ползвани от съответните служби- заявители данните, получени чрез тези тайни средства.

Бившият вътрешен министър Петков посочи, че в момента се лъже съвсем откровено за работата на МВР от минали периоди. По думите му "Октоподът" витае някъде около „човека с шестте апартамента", известен в полицейските среди като Цецо Шестака.

„Ще се постарая следващата седмица да посъбера малко материали за провеждани нерегламентирани срещи от високопоставени служители на МВР, които по-късно съм освобождавал от работа, с хора от контингента", каза Петков.

Още по темата

Той добави, че срещата му на басейн "Спартак" е била регламентирана. Петков беше категоричен, че по време на нея не са водени разговори за разпределение на територии и за снемане на напрежение.

Веднага след изказването на Румен Петков пред журналистите Волен Сидеров заяви, че ще поиска създаване на временна анкетна комисия, която да разследва връзките на Петков с мафията.

Сидеров добави, че настоява главният прокурор да поиска имунитета му.

„Това, че някой не си е пил хапчетата – аз да си давам имунитета", коментира Петков, но допълни, че няма проблем да се откаже от него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


631
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
591
1
 
3
 
! Отговори
Уотсън преди 13 години
"Докторче" , да Ви е позната латинската поговорка: "Докторе излекувай себе си!" или във кръчмарската академия тази дисциплина не се изъчава?Знаете ли поне каква е разликата между риванол и бутанол?
590
4
 
7
 
! Отговори
до Palqcho преди 13 години
Kaкъв запек бе брато, тоя на снимката направо си се е насрал.
589
4
 
14
 
! Отговори
МВР преди 13 години
Тоя Румен Петков е рядко нахален и нагъл тип. Цяла България знае, че е мафиот и въпреки това продължава да съществува в политиката. И после как няма да сме държава на абсурдите?
588
1
 
1
 
! Отговори
Уотсън преди 13 години
Те тоя му признавам, че е диагностик. Поставя диагноза по снимков материал.Аферим!
587
0
 
1
 
! Отговори
Уотсън преди 13 години
Вие да не сте баба Кера на Хитър Петър половинката?То и тя не е ходила на училище, ама знае, че България се пише с ГЛАВНА буква.
586
0
 
1
 
! Отговори
Уотсън преди 13 години
Приятелю, а къде се вписвате в картинката с Вашето прозвище "Хиксака"?
585
3
 
9
 
! Отговори
кера преди 13 години
Учудвам се.Ако това същество е човек,в което не вярвам,как може да живее на този свят.Не чувства ли,не вижда ли ,че цяла българия го ненавижда и му се присмива!
584
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
kak moje Evropa da ni ima doverie ,,tova koeto nabliudavame prez posledno vreme e razpraviq mejdu mafioti,vkaraxa Traktora v aresta sega toi im go vra6ta,posle te pak izkarvat kerlivi rizi,toi pak 6te izkara tqxnite,i xorata vmesto da gledat qe ne6to se opravq v taq darjava 6te nabliudavat gansterski razpravii
583
4
 
5
 
! Отговори
Palqcho преди 13 години
Не се смейте , човекът на снимката има запек. :)))
582
4
 
5
 
! Отговори
до 592 преди 13 години
Не, няма да ти дадат плевенско жителство. Защото на пикаещия в шалдарваните румен петков родиделите са от селата , единия от с. Койловци , а другия от с. Оряховица. Така че или койловско жителство или оряховско може да вземеш .
581
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много нагъл тоз ей, истински комунист е........................нали вие, другари измислихте политическата полиция - 6-то ?!? А сега наричате другите шестаци?!?!?!Цецо е бил студент ,като бихме шута на член 1-ви, ама сгрешихме , че вас оставихме....
580
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Интересно кой ще е следващия проект на ДС който ще ни "спасява" .....?
579
2
 
6
 
! Отговори
za 586 преди 13 години
Абе има и по -гнусни.............социален министър с дрешки за 5 000 евро в страна, където хората умират от бедност
578
7
 
7
 
! Отговори
Who cares преди 13 години
"Бойко Борисов ще спаси страната ни от Червеното заразно зло. "- Той самия се гордее че е бил член на БКП така че изказването ти нещо издиша.
577
5
 
5
 
! Отговори
Аз преди 13 години
Ако се изпикая в някой шадраван, ще ми дадат ли плевенско жителство?
576
3
 
4
 
! Отговори
до 588 преди 13 години
И сегашните и предните и по-предните са все хора на ДС и БКП и защитават единствено олигархията!
575
2
 
9
 
! Отговори
темида преди 13 години
До преди 9сеп. 1944г. повечето комунисти и ремсисти бяха прости селяни на който родителите , бяха овчари. Сега какво стана , овчарите да викат на други овчари . Голяма наглост ейййй.
574
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Колко е щастлив другаря Петков /от снимката/ сигурно пак се изпикал в поредния шадраван и не му се налагало да дърпа ръчката за водата в тоалетната. Извод: колко малко е нужно на едно пиянде да е щастлив: да има пари за да си пие на воля и да не дърпа ръчката за водата в тоалетната.
573
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко Борисов ще спаси страната ни от Червеното заразно зло.
572
3
 
6
 
! Отговори
До 583 преди 13 години
Не съм милиционер, а съм лекар, но това няма значение, важното е, че кумоноидите вече са пътници. На следващите избори от 100 год. партия ще остане един раздрънкан файтон хора. Това е положението, ако щете да си биете г-зо у тавано пак няма да ви помогне.