Мюсюлмани: Време е тоталитарната система да свърши

Призивът е към "националната и международната общественост"
Обновена: 23 дек 2010 21:46 | 23 дек 2010 21:43,
324
Мюсюлмани: Време е тоталитарната система да свърши
Снимка: Булфото

Мюсюлманската общност в България желае тоталитарната система да приключи и за нея. Това заявяват от „пресслужбата на Главно мюфтийство“ с главен мюфтия Мустафа Алиш Хаджи.

Призивът е към националната и международната общественост.

Положението на мюсюлманската общност все повече се утежнява. С последните съдебни решения против волята на мюсюлманската общност се прави опит да бъде наложен за религиозен водач главният мюфтия на тоталитарния комунистически режим Недим Генджев, твърдят хората на Хаджи.

Желанието ни е час по-скоро да се проведе справедлива Национална мюсюлманска конференция под наблюдението на трети лица, на която мюсюлманската общност да избере религиозните си представители, изразявайки свободната си воля, твърдят от  „пресслужбата на Главно мюфтийство“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


324
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
16
 
! Отговори
курти преди 13 години
mi kato werwate na murdzhowci taka e
11
11
 
43
 
! Отговори
Бетовен преди 13 години
мюсюлманите да отиват в Мюсюлмания. Тук е България и сме православни християни, който не му отърва да си отива в Мюсюлмания.
10
5
 
38
 
! Отговори
Д/р Сюнедчиев преди 13 години
Мустафа Алиш Хаджи трябва да бъде заврян в следственият арест и съден по много бързата процедура за незачитането на законите в България и обругаването на българският съд . Същият води и до разкол в не традиционна религия за страната ни и създава враждебни настроения и предпоставки за безредици сред мюсолманското население . А това чи тоя Хаджи мяза на вмирисан пор и се среща с представители на сивите вълци го знаят и бебетата . Местото му е в затвора с доживотна присъда както и на Доган
9
21
 
32
 
! Отговори
Християнин преди 13 години
За озлобелите и *** псевдо-религиозни наглеци искам да кажа,че религията не бива да е повод за разделение!Мюсюлманите са най близо до нас в представите си за Бога и заедно с тях и юдеите сме от Аврамовото коляно и всеки който не разбира това плюе върху себе си!Тъжно е,че оскотели от низки инстинкти човечета използват нета-а да се изказват по толкова чувствителни въпроси каквито са религиозните!Но Бог си знае работата!Имайте почитание към Бога нечистивци и повече любов към различния от нас!
8
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
само недьо генджев ще ги оправи трябва да им сложим наш човек да ги ръководи
7
6
 
17
 
! Отговори
bg преди 13 години
Treti lica?-K-For.
6
6
 
21
 
! Отговори
Думус преди 13 години
Изберете си оня дето разпределяше финансовите блага в страната...... ако го откриете де, щото никой не му е виждал очите .......
5
10
 
37
 
! Отговори
българин преди 13 години
Да ходят в турция като не им харесва тук
4
7
 
26
 
! Отговори
GXx преди 13 години
Horata nqma kakvo da qdat, tezi s muftiite ni zanimavat. Da hodqt da se guzqt v Turcia, imat si muftia tam da gi naglite!
3
11
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Те са граждани на България. Имат права като човешки същества. Но ще ги уважавам като сънародници, когато и ако забравят за пантюркизма. Без изключение смятат за гордост, че са изнасилвалибабите ни. Без никакво изключение.
2
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тея кой ги бръсне за слива ?
1
9
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ееее, празници започват, за какво ми разваляте настроението пак с проблемите на наглите ***!!!